Şimdi Ara

Seat Toledo 1.6 Signo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat Toledo 1.6 Signo 2001 -2 modelını almayaı dusunuyorum sizce nasıl bıra aracdır.kafamı kurcalayan konu ıse standart fıat yok ınternette sızce ne kadar
    eder bu yıllardakı toledolar
    tşkler sımdıden yorumlarınız ıcın

• 20 Ortalama Tahminimce
  • 18-20 arası eder arac temızse.
  • Temizi LPG li 18-19 eder.Bora motoru vardır.
  • 2002 modele kadar olanlar 8 v motor ve cidden fazla yakiyor

mümkünse 2003 model civari al derim 16v olanlardan..

enistemde 2001 otomatik vardi sehir ici 11 -12 lt yakiyordu. düzleri ise 10lt yakiyormus. daha sonra 2003 model düz vites aldilar sehir ici 9 lt yi gecmezdi
  • arac konforlu ve seat oldugu icin fiyati daha uygun ve bence 4 kasa golfle birlikte vw grubunun o zamanki en iyi dizaynlarindan. ben dizelini kullandim performansi iyi ve 6lt/100 km tuketimi vardi ama benzinliyi bilmiyorum. signo donanimi oldukca dolu 4 airbag abs otomatik klima alasim jant felan hersey var. sakin stella donanimli alma alacaksan aralarinda 1-2 milyar fark oluyor ama donanim farki cok daha fazla.

Benzinli motor ne yazikki eski teknoloji cok oneremiyorum. ama tdi motorla cok zevkli bir araca donusuyor
  • Ben de Toledo 1.8 turbo 20 valf 180 hp olanlarını düşünüyorum.

Temizini uygun fiyata bulabilirsem mükemmel olur.

Motoru passatta da kullanılan 1.8 turbo motorun modifiyeli hali sayılır.

1.6 8 valf motor o kasaya cidden ağır geliyor. 1300 kg bir boş ağırlık söz konusu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Seat Leon 1.6 Stylance....
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seat toledo 2003 model 80.000 km çok temiz, sigara bile içilmemiş, tanıdık çünkü.tanıdık 2003 yılında sıfır olarak almış... araba 75000 km de doğuş oto da full kontrol yapılmış.. toledo 1.6 signum ? 20 milyar werilir mi sizce? bide 100 km de lt de yakması nasıldır? aile yiz, 6 kişiyiz. sizce nasıl fiyat ? 19 a felan pazarlık mı yapsak.. 20 die fiyat werdi ama...
  • araç temizse 19 a alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.