Şimdi Ara

SEAT TOLEDO DSP İşlemci / DSP ANFİ Hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seat Toledo 2015 aracım için Orjinalliğini bozmadan işlemci almak istiyorum.İşlemciler için çok bilgim yok sadece internetten arastırma yaptım.
    Önceki aracımdan kalan bir çift Focal V1 companent , 1 adet Audison üç yol srx3 anfim ve 25 cm hazır kutulu hertz sub var.
    Bu sisteme aracın arka kapıları için Focal Auditor r165 c Coax almak istiyorum.

İşlemci isteme sebebim aktif kullanmak ve mümkün olan aracın orjinalliğini bozmadan montaj yapmak

Aklımdaki sorular sunlar sadece işlemcimi yani Audison Bitone gibi ürünmü almak yoksa Match Dsp li anfimi almak?

Fiyat ,kurulum ,kullanış bakımından tavsiyelerinizi rica ediyorum
    Aynı aracımdan olan varsa belki örnek resimler paylaşabilir.

Aracımda dokunmatik ekran var
    Aracımda house deep house ve Radyo FG dinliyorum
     SEAT TOLEDO DSP İşlemci / DSP ANFİ Hangisi ??? SEAT TOLEDO DSP İşlemci / DSP ANFİ Hangisi ??? SEAT TOLEDO DSP İşlemci / DSP ANFİ Hangisi ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz maliyetli olucak ama bence kombinasyon audison bit one, audison sr 4 amfi ve audison lrx1.400 mono amfi şeklinde düşünebilirsiniz.
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    peki işlemci aklıma takılıyor tam olarak bitone yada match dsp li anfi hangisi benim için daha uygun olurdu.ikisi arasında ki fark nedir.
    Forumlarda bitone kulanan bazı kullanıcılar cok karısık oldugunu iyi bir ses ayarı yapan usta olmalı diyorlar peki dsp li anfi mesela mosconi gladen yada match gibi 8 yol anfi daha kolay olmazmı ? tam olarak farkları zorlukları nelerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.