Şimdi Ara

Seat Vs Honda ( Leon Alındı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 2 haftalık leon fr 150ACT kullanıcısıyım öncesinde honda falan kullanmadım ama araç güzel tavsiye ederim gidişi fena bastın mı banamısın demiyor 18" jant var benimkinde araç baya sert bilgin oldun pek konforlu değil ama o performansı hepsini unutturuyo..
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    vw ile karşılaştırsanız tamam diyecem, honda ister 30 senelik teknoloji olsun kendi teknolojisini kullanıyor, seat bugün var yarın yok anaızın uçar seat, harici olarak herkesin bir beklentisi var, honda sana uymuyorsa almazsın olur biter, 150 tork benim hoşuma gidiyor yeni teknolojiyle önüme koysalar eskisini seçer giderim.

aenin g30 hoşuna gidebilir benim e39 hoşuma gidiyor yeniyle oek hoşlaşmıyorum ben herkesin kendi tercihi
  • leon hem tip hem motor olarak özellikle de led pektlisi tercih sebebi :)
    bunun dışında 2012 ve sonrası bmw 116i öneririm.
  • Ilk olarak sunu soyleyeyim, Honda marka olarak Seat'tan cok ilerde. Honda tarihi boyunca bir cok teknolojide onculuk yapmistir.
    Honda hiçbir otomobil markasının sunmadığı çeşitlilikte ürün yelpazesine sahip: robotik araştırmalar (ASIMO, yürüme aletleri), Honda Jet, çim biçme makineleri, tekne motorları, otomobiller, (bunun içinde süpercar NSX var), motosiklet. Bu da mühendislik ve teknoloji anlamında ne kadar üstün olduklarını gösteriyor.
    Japonlar millet olarak bile dürüst ve güvenilirler onun icin Japon araçlarının gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz bence.
    Ayrica Honda o kadar saglam ve duzgun ki ikinci elde de değerini büyük oranda koruyor.

Honda civic lpgli olusu cok guzel ekonomik bir cozum 65TL'lik gaz ile 300 km yol yapiyor bide aracın orjinal göstergesinde kalan LPG yakıt miktarı gosteriyor buda buyuk avantaj.
    bide sundugunuz iki arabanin en buyuk farki otomatik ve manuel, otomatik ne kadar pratik oldugunu soylememe bile gerek yok.

Ben Honda derim kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurKayra

Ilk olarak sunu soyleyeyim, Honda marka olarak Seat'tan cok ilerde. Honda tarihi boyunca bir cok teknolojide onculuk yapmistir.
    Honda hiçbir otomobil markasının sunmadığı çeşitlilikte ürün yelpazesine sahip: robotik araştırmalar (ASIMO, yürüme aletleri), Honda Jet, çim biçme makineleri, tekne motorları, otomobiller, (bunun içinde süpercar NSX var), motosiklet. Bu da mühendislik ve teknoloji anlamında ne kadar üstün olduklarını gösteriyor.
    Japonlar millet olarak bile dürüst ve güvenilirler onun icin Japon araçlarının gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz bence.
    Ayrica Honda o kadar saglam ve duzgun ki ikinci elde de değerini büyük oranda koruyor.

Honda civic lpgli olusu cok guzel ekonomik bir cozum 65TL'lik gaz ile 300 km yol yapiyor bide aracın orjinal göstergesinde kalan LPG yakıt miktarı gosteriyor buda buyuk avantaj.
    bide sundugunuz iki arabanin en buyuk farki otomatik ve manuel, otomatik ne kadar pratik oldugunu soylememe bile gerek yok.

Ben Honda derim kesinlikle

Honda da marka konusunda sorunsuzluk konusunda şüphem yok zaten hocam. O konuda hem fikiriz ama 75-80 bin tl veripte tüplü arabaya binmek pek cazip gelmiyordu yine de test etcem aracı. Şuan aklımda olan araç 1.4 tsi Act Dsg Fr 150 hp Seat Leon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi Act Dsg Fr 150 hp konusunda DSG hariç gerisi hakkında herhangi bir şüpheniz olmasın. Almak istediğiniz o atmosferik hondalar sizin feci şekilde şık olan arka ledlerinizi izleyerek zevk alacaklardır sevabada girersiniz hem
  • Honda alma şuan yeni motor seçeneği gelecek onu bekle. Şuanki eski kasa civiclerdeki motorlar sadece dış gönüşü farklı.

Ama kalite istiyorsan her zaman honda tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere Leon ile neden Civic Sedan kıyaslanıyor ki ? Hani elbette satın alacak kişi sizsiniz ama Leon'a bakan adam Civic'in de hatchback ine bakar..

Tasarım görecilidir; Civic Hatchback benim ağzımın suları akarak baktığım bir araç. 2017 model olarak artık gelmiyor ama bayilerde çok sayıda 2016 vardır hatta benim bildiğim kadarı ile 2015 bile olması lazım. Özellikle dizelinin çok ama çok az yaktığı söyleniyor. Güzel bir indirim ile satın alınabilir. İngiltere üretimidir ve yukarıda okuduğum kadarı ile iç malzeme konuları dönmüş; malzeme kalitesi muazzam derecede iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bir kere Leon ile neden Civic Sedan kıyaslanıyor ki ? Hani elbette satın alacak kişi sizsiniz ama Leon'a bakan adam Civic'in de hatchback ine bakar..

Tasarım görecilidir; Civic Hatchback benim ağzımın suları akarak baktığım bir araç. 2017 model olarak artık gelmiyor ama bayilerde çok sayıda 2016 vardır hatta benim bildiğim kadarı ile 2015 bile olması lazım. Özellikle dizelinin çok ama çok az yaktığı söyleniyor. Güzel bir indirim ile satın alınabilir. İngiltere üretimidir ve yukarıda okuduğum kadarı ile iç malzeme konuları dönmüş; malzeme kalitesi muazzam derecede iyidir.

Civic hb takıntım olmadığı için almayı düşündüğüm 2 arabayı sordum açıkcası. Ki yakıt konusuna takıntılı olsam Tsi benzinli leon bakmazdım hocam sorun deil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

1.4 tsi Act Dsg Fr 150 hp konusunda DSG hariç gerisi hakkında herhangi bir şüpheniz olmasın. Almak istediğiniz o atmosferik hondalar sizin feci şekilde şık olan arka ledlerinizi izleyerek zevk alacaklardır sevabada girersiniz hem

Dsg konusunda şüphelerim var tabiki ancak araç 2 yıl garantili olacak + 2 yıl ben uzatsam 4 yıl olacak
  • quote:

75-80 bin tl verip atmosferik motorlu araca binmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa????

Ülkemizdeki vergilendirme sistemi yüzünden küçük hacim vazgeçilmez olmuş. Buna diyecek yok. Onun dışında Turbo araç almanın aslında mantıklı hiçbir yanı yok. Turbo aracı olup ilk çalıştırdığında 1.5 -2 dk bekleyen ve yolculuğu bitince motoru stop etmeden yine aynı sürede bekleyen kaç kişi var. Hatta böyle yapan var mı?

Turbo motorlar zengin bir arabaya bi kaç yıl binenler dışındakiler için hiç de iyi makinalar değil. Şimdi ikinci el olan turbo araçlar üç ya da dördüncü elde tamamen bitik halde olacak. İçlerinden ikinci ele kadar bitenler de çıkacak illaki. Direk enjeksiyon ile belki ilerleme olmuştur ama turbolar yakıt olarak da atmosferikten kötüdür

Eskiden neden neden 100 bg atmosferik olacağına yine 100 bg ama daha az yakıt ile Turbo sayesinde 100 bg olmuyor derdim. Hala da çok anladığım söylenemez ama durum bu.

Şu sıralar çok şık araçları olan ve sevdiğim markalardan mazda hala atmısferiklerin zamanının bitmediğini düşünen bi firma. Bence haklılar. Ama bu kadar vergi vermek istemeyenler de haklı. Zor bir durum.

• quote:

Hahaha. Farlarla ha. Bahsettiğiniz markanın tasarımcılarının üzerinde çalıştığı tek parça...
  • etusch kullanıcısına yanıt
    Hocam benim şuan söyleyeceklerim bitti nutkum tutuldu, ''atmosferik motor turbodan daha iyi''cümlesini de duydu bu kulaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bir kere Leon ile neden Civic Sedan kıyaslanıyor ki ? Hani elbette satın alacak kişi sizsiniz ama Leon'a bakan adam Civic'in de hatchback ine bakar..

Civic hb takıntım olmadığı için almayı düşündüğüm 2 arabayı sordum açıkcası. Ki yakıt konusuna takıntılı olsam Tsi benzinli leon bakmazdım hocam sorun deil yani.

Abi bence sen honda hb'i bekle, anladığım kadarıyla honda marka olarak hoşuna gidiyor ama leonuda beğendin. Bence Honda HB bekle. Amerikada çıktı çok satılıyor bence güzel bişey gelecek, acele etme

• gönül ister ki suudi bedevileri gibi benzinli arabalara binip gezmek. ama devir ekonomi devri, hele ki yaşadığın ülke türkiye ise. gönlüm tsi dan, aklım lpg den yana.
  • Honda civic eski motor dediklerine bakmayin, saglam motor olarak yillarca kanitlanmis kendini. Sorunsuzluk, 2.elde deger kaybetmemesi, yakit tasarrufu acisindan LPG en uygunu bizim ulkemizde, verdikleri 6 yil garantisi vb. Hiz yarislari yapmiyorsaniz bence en iyi secim olabilir. Tabi aradiklariniza kriterilere bagli.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.2016 model 3 aylık 1.4 Tsi 150 hp Act Dsg Fr Eurolig paket gri aracımı almış bulunuyorum. Şuan için son derece memnunum.
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam birde agresif kullanmazsınız sizi hiç bir konuda üzmeyecektir emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 24 Ocak 2017; 11:31:57 >
  • Yakıtı çok dert etmiyorsaniz ve sedan mecburiyeti yoksa Fr diyorum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam birde agresif kullanmazsınız sizi hiç bir konuda üzmeyecektir emin olun

Açıkcası yakıt olayı beni etrafımdaki insanları çok şaşırttı. Burda sürekli radar bölgesi olduğu için birde alışkanlıktan dolayı genelde 99 a sabitliyorum araba dizel aracın varlığını sorgulatıyor bana resmen ki ara gazlanmaları olsun hiç bir şekilde üzmüyor. Maşallahı var diyelim :)
     Seat Vs Honda ( Leon Alındı )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.