Şimdi Ara

Seat Vs Honda ( Leon Alındı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahaman

Yakıtı çok dert etmiyorsaniz ve sedan mecburiyeti yoksa Fr diyorum ben de.

Aldım gitti hocam
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güzel tercih. Gazlarken dikkat edin. Özellikle kalkışta yuksek torkun etkisiyle kafa atıyor araç :) Lastikleri çabuk bitirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun. Güzel tercih. Gazlarken dikkat edin. Özellikle kalkışta yuksek torkun etkisiyle kafa atıyor araç :) Lastikleri çabuk bitirmeyin.

Hatırlatmasaydınız iyidi :) Lastik jant üzüyor bu arada biterse kahrolurum. 500 Tl i buluyor ortalama tanesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Her güzelliğin bir bedeli var :)

• Hocam hayırlısı olsun, kazasiz belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Mantıklı bir tercih yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Hocam hayırlısı olsun, kazasiz belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Mantıklı bir tercih yapmışsınız.

Teşekkür ederim hocam. Bencede gayet iyi bir seçim oldu. Darısı araç almayı düşünenlerin başına diyelim :)

• quote:

Her güzelliğin bir bedeli var :)

Gülü seven dikenine katlanırmış tabi :)

Allah kaza bela vermesin hocam. Deviri yerinde tutarsanız ara gazlamalarda siz dışında herkesi üzecektir

Yalnız size tavsiyem hemen sağlam bir yerde Örn: sonax,ziebart vs. boya koruma ve kaput filmi yaptırmanız, yoksa boya çok çabuk çizilmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Allah kaza bela vermesin hocam. Deviri yerinde tutarsanız ara gazlamalarda siz dışında herkesi üzecektir

Yalnız size tavsiyem hemen sağlam bir yerde Örn: sonax,ziebart vs. boya koruma ve kaput filmi yaptırmanız, yoksa boya çok çabuk çizilmeye başlıyor.

Teşekkürler hocam.Baya baya üzüyor farkediyorum zaten:) Boya koruma benim de aklımda ama şu kafamı kurcalıyor. Şuan havalar kötü mart nisana doğru mu yaptırsam acaba havalarda düzelir en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 24 Ocak 2017; 13:21:33 >
    Hocam bir görüşün isterseniz eğer nisan vs gibi yaptırmanız daha iyi olur derlerse o şekilde yaptırırsınız. Ben konuştum problem olmaz ama 1 gece bizim burada sıcak havada yatsın araç dediler. C.tesi sabah bırakıp Pazar akşam teslim aldım. Çok şükür bir problem yok şimdilik zaten 1 yıl garantili boya koruma
  • quote:

Hocam bir görüşün isterseniz eğer nisan vs gibi yaptırmanız daha iyi olur derlerse o şekilde yaptırırsınız. Ben konuştum problem olmaz ama 1 gece bizim burada sıcak havada yatsın araç dediler. C.tesi sabah bırakıp Pazar akşam teslim aldım. Çok şükür bir problem yok şimdilik zaten 1 yıl garantili boya koruma

Haftasonu konuşmaya gideceğim hocam zaten detaylı konuşurum orda. Siz nerde yaptırdınız peki ve mümkünse fiyat neydi?

• Bence benzin fiyatları dert değil ise Fr tercih edilmeli. Bir kere Honda Civic'in baş mesafesi arkada oturan için çok kötü. Yaklaşık 180 boyum var valla rahat oturamıyorum. İkincisi motor olarak FR çok daha iyi bence hem daha az yakması hemde daha güçlü olmasıyla. Ayrıca gençseniz Fr daha yakışıklı bence :) Civic'in artısı bagajı full donanımda koltuk ısıtmasıda oluyor diye biliyorum. Ayrıca dokunmatik ekranını çok iyi bulmasamda standart Fr'dan daha büyük bir ekranı var. Ama bence Leonda kullanılan ekran işlevsellik bakımından daha başarılı ve kolay anlaşılır.

Edit: Araba alınmış hayırlı olsun öncelikle ama şu paketteki siyah jantlar bi bana mı itici geliyor anlamadım bence standart jant çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 24 Ocak 2017; 14:2:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bence benzin fiyatları dert değil ise Fr tercih edilmeli. Bir kere Honda Civic'in baş mesafesi arkada oturan için çok kötü. Yaklaşık 180 boyum var valla rahat oturamıyorum. İkincisi motor olarak FR çok daha iyi bence hem daha az yakması hemde daha güçlü olmasıyla. Ayrıca gençseniz Fr daha yakışıklı bence :) Civic'in artısı bagajı full donanımda koltuk ısıtmasıda oluyor diye biliyorum. Ayrıca dokunmatik ekranını çok iyi bulmasamda standart Fr'dan daha büyük bir ekranı var. Ama bence Leonda kullanılan ekran işlevsellik bakımından daha başarılı ve kolay anlaşılır.

Edit: Araba alınmış hayırlı olsun öncelikle ama şu paketteki siyah jantlar bi bana mı itici geliyor anlamadım bence standart jant çok daha iyi

Dediklerin doğru hocam bu sebepledir ki artık leon'um var. Bide leoncuların bir sözü var;
    Aslan(Leon)'ı besleyen yemini düşünmezmiş

• quote:

Bence benzin fiyatları dert değil ise Fr tercih edilmeli. Bir kere Honda Civic'in baş mesafesi arkada oturan için çok kötü. Yaklaşık 180 boyum var valla rahat oturamıyorum. İkincisi motor olarak FR çok daha iyi bence hem daha az yakması hemde daha güçlü olmasıyla. Ayrıca gençseniz Fr daha yakışıklı bence :) Civic'in artısı bagajı full donanımda koltuk ısıtmasıda oluyor diye biliyorum. Ayrıca dokunmatik ekranını çok iyi bulmasamda standart Fr'dan daha büyük bir ekranı var. Ama bence Leonda kullanılan ekran işlevsellik bakımından daha başarılı ve kolay anlaşılır.

Size öyle geliyor bence. Birde hangi arabada gördüğünüze bağlı bazı renklerde boğabiliyor. Ama gride bence güzel bir renk bütünlüğü oluşturuyor ki görenlerin nerdeyse hepsi aynı şeyi söylüyor. Normal jant alıpta siyaha çeviren de çok gördüm tabi :)

Yakından görmek lazım tabi bizde nerdeyse siyah pervane tarzı jantlı olan Fr alıyorduk son anda olmamıştı :) tekrar hayırlı olsun Civic'e göre çok daha agresif ve güzel görünen ayrıca çok daha iyi motora sahip olan bir araç aldınız. Ama kronik sorunları olabiliyor çokta önemli sorunlar olmasada. Mesela el freni düşmesinin yerinden çıkması ve dörtlü tuşunun içeriye göçmesi gibi. Ayrıca direksiyonun üstleride çok çabuk soyuluyor bizim 40bin km oldu arabamız çoktan soyulmaya başladı :) ufak tefek şeyler ama aklınızda bulunsun daha dikkatli olursunuz :)

• quote:

Yakından görmek lazım tabi bizde nerdeyse siyah pervane tarzı jantlı olan Fr alıyorduk son anda olmamıştı :) tekrar hayırlı olsun Civic'e göre çok daha agresif ve güzel görünen ayrıca çok daha iyi motora sahip olan bir araç aldınız. Ama kronik sorunları olabiliyor çokta önemli sorunlar olmasada. Mesela el freni düşmesinin yerinden çıkması ve dörtlü tuşunun içeriye göçmesi gibi. Ayrıca direksiyonun üstleride çok çabuk soyuluyor bizim 40bin km oldu arabamız çoktan soyulmaya başladı :) ufak tefek şeyler ama aklınızda bulunsun daha dikkatli olursunuz :)

Direksiyon soyulması olabilir tabi ona birşey demiyorum ki garantiden halledilebilir belkide ama el freni düğmesi derken onu anlayamadım?

• quote:

Hocam benim şuan söyleyeceklerim bitti nutkum tutuldu, ''atmosferik motor turbodan daha iyi''cümlesini de duydu bu kulaklar...

atmosferik civic'inin tsi'dan az yaktığını iddia eden bir civic'ci de var. ve de bunu feci ateşli bir şekilde savunuyo. civic'in fabrika verilerinden daha az yaktığını iddia ediyor. hiç kullanmasak yiyecez diyecem de yenecek gibi değil ki. civic çok kullandım. benzinin hakkını veriyor, iyi yakan tarihi bir motoru var.
  • bende excutive eco var. Adanadan Dogubayazıt a 180 lira lpg yaktı 1000 km civarı ayrıca bence c sınıfında en iyi kasaya sahip
  • Leon tabiki vw motoru taşıyor sonuçta ;)

Direksiyon soyulmasını garanti kapsamına sokmuyor çakallar. O düğmede bildiğin yerinden çıkıyor :) Leon forumunda karşılaşan bir çok kullanıcı var. Çıkıyor ve yerine tekrar oturmuyor bi oturuyor bi çıkıyor. Ama bunu garanti kapsamından değiştiriyorlarmış sağolsunlar onada kullanıcı hatası derler diye bekliyordum ben ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.