Şimdi Ara

Seat Vs Honda ( Leon Alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

o kmye fr pişman eder

Beni de düşündüren aslında o oluyor. Acaba Leon Tdi lara mı baksam diye düşünmüyor değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

75-80 bin tl verip atmosferik motorlu araca binmeyi mi düşünüyorsunuz yoksa????

Bu kadar insan alıyorsa vardır elbet bi bildikleri diyerekten

• İkinci El bence sorunsuzluk önemli HONDA 6 Yıl Garanti + Sorunsuzluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

İkinci El bence sorunsuzluk önemli HONDA 6 Yıl Garanti + Sorunsuzluk.

Hondanın en büyük avantajı 6 yıl garanti zaten ve tabiki bilinen sorunsuzluğu. Leon alırsam hele ki otomatik almaya karar verirsem 2 yıl garantili olacak araç + 2 yıl ben eklettiririm

• Kesinlikle Leon. İkisinide test edin son kararı verin derim. Ama 2016 olması bile avantajlı kılıyor Leonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Kesinlikle Leon. İkisinide test edin son kararı verin derim. Ama 2016 olması bile avantajlı kılıyor Leonu.

Özellikle görünüş açısından vs leon çok cazip geliyor 1.2 bile olsa alınacak kıvamda ama yakıt konusu üzer mi acaba diye düşündürmüyor değil hala

• leon mk 2 satıp ,e46 325 e geçtim, hiç keyif alamadım, satıp tekrar leona geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

leon mk 2 satıp ,e46 325 e geçtim, hiç keyif alamadım, satıp tekrar leona geçicem.

Valla bu Leon özellike FR çok çekiyor beni özellikle şekil duruş yönünden hondayı unutturuyor. Bi tek yakıt yönünü hesaplamaya çalışıyorum çok üzermi acaba beni diye. Sonuçta 1 depo 250 tl gibi bi fiyata dolacak 500 km giderse üzer beni :)

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Fd7 kasa kullanıyoruz. Yalıtım gibi bir problem yok ancak motor atik değil. 150 lik fr baktığınıza göre performans beklentiniz de var o yüzden civic sizi memnun etmeyebilir. Ha çok kötü mü değil devirlendirirseniz gidiyor her atmosferik gibi. Araba 100bin oldu ve lpg ile bindik. Bakıma verdiğimiz para dışında hiç problem çıkarmadı . Almayacaksanız sebebi motoru olsun plastiği yalıtım değil. Bence gençseniz konfor beklentiniz yoksa fr alın. Ama civic alırsanız da uçup kaçmaz ama diğer yönlerden de sizi üzeceğini düşünmüyorum
    Aman hocam ne diyorsun koca koca insanlarız, okumuş tahsil görmüş insanın yapacağı şey mi bu vardır bi bildikleri diye iş yapmak
  • quote:

Aman hocam ne diyorsun koca koca insanlarız, okumuş tahsil görmüş insanın yapacağı şey mi bu vardır bi bildikleri diye iş yapmak

Leon dan fiyat aldım şimdi 1.4 Tsi Act Dsg 150 hp 80.700 dedi 18 Jant ve Geniş ekran yok. Ekleyince 86 bin e felan çıkıyor. Bende onları istiyorum özellikle bakalım nasıl olacak :)

• Japoncu olarak diyorum ki Leon civici ham yapar! Türkiye üretimi japon araçlarında gerçekten iş yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 18 inç jant çok önemli değil ama geniş ekran kesinlikle olsun. Geniş ekranı parasını almayabiliyorlar hocam iyi pazarlık yapın farklı bayilerle görüşün. Ben 18 inç lastik ve geniş ekranı ücretsiz almıştım izmir MBU dan.
  • quote:

Hocam 18 inç jant çok önemli değil ama geniş ekran kesinlikle olsun. Geniş ekranı parasını almayabiliyorlar hocam iyi pazarlık yapın farklı bayilerle görüşün. Ben 18 inç lastik ve geniş ekranı ücretsiz almıştım izmir MBU dan.

Sordum bende bu araç hazırmış ellerinde ekleme yapamıyoruz dedi. Leon alor mavi Vosmer de . Mbu da beyaz varmış sadece 86 bin dedi full ama o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 6 Ocak 2017; 15:12:56 >
    Hocam istemediğiniz rengi sakın almayın, elimizde araç yok hikayelerine de inanmayın 15 günde bir araç geliyor zaten ama ellerinde şuan o var diye size onu kakalamaya çalışıyorlar ben şu rengi istiyorum şu şu ekstralı istiyorum diyen baksınlar bir sonraki siparişler ne zaman gelecek diye ona göre gün versinler size.
  • seat ile honda karşılaştırılıyor forumda, siz gidin seat alın
  • YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 10-15 yıllık teknolojiyi bıkmadan usanmadan müşterilerine kitleyen ve ''fitek açıyorum'' sloganı ile bir büyük bir apaçi kitlesine hitap etmekten öteye gidemeyen honda ile seatın kıyaslanması abest ile iştigal olur.
  • o para o atıl Honda'ya verilmez.. yazık edersiniz..

tabiiki LEON FR..
  • 1.4 Tsi Act Dsg 150 Hp için bakalım araştırmaya başlıcam iyice gerekirse bütün bayileri arıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.