Şimdi Ara

Seat Vs Honda ( Leon Alındı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her türlü FR diyorum. FR ACT. istediğinde gazla istediğinde az yaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Direksiyon soyulmasını garanti kapsamına sokmuyor çakallar. O düğmede bildiğin yerinden çıkıyor :) Leon forumunda karşılaşan bir çok kullanıcı var. Çıkıyor ve yerine tekrar oturmuyor bi oturuyor bi çıkıyor. Ama bunu garanti kapsamından değiştiriyorlarmış sağolsunlar onada kullanıcı hatası derler diye bekliyordum ben ama

O düğmeyi çözemedim ben. Hangisi acaba?

Seat Vs Honda ( Leon Alındı )

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    El freni düğmesi yok mu hocam kolun ucunda. Hani el frenini indirirken o düğmeye basıp indiriyoruz. El freninin ucundaki gri düğme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

El freni düğmesi yok mu hocam kolun ucunda. Hani el frenini indirirken o düğmeye basıp indiriyoruz. El freninin ucundaki gri düğme

Yok artık o mu düşüyormuş. Maşallah. Gelmez inşallah başıma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    bizde oldu :) düşmesi bişey değil bazen yerine oturmuyor el freni çekeceksin çekilmiyor 1 saat uğraşıyorsun millet napıyor bu diyor. Oto yıkamaya verince oldu bi kere anladım tabi ben düğmenin çıktığını adam bi şok olmuştu bakıma 700 km kaldığı için servise götürmedik şimdilik ama serviste ücretsiz değişim yapıyorlarmış. Dörtlü düğmeside basılı kalıyormuş onu şuana kadar bende yaşamadım ama bakalım :)
  • quote:

bizde oldu :) düşmesi bişey değil bazen yerine oturmuyor el freni çekeceksin çekilmiyor 1 saat uğraşıyorsun millet napıyor bu diyor. Oto yıkamaya verince oldu bi kere anladım tabi ben düğmenin çıktığını adam bi şok olmuştu bakıma 700 km kaldığı için servise götürmedik şimdilik ama serviste ücretsiz değişim yapıyorlarmış. Dörtlü düğmeside basılı kalıyormuş onu şuana kadar bende yaşamadım ama bakalım :)

Aman diyelim olmasın hocam gerek yok. Durduk yere şimdi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence benzin fiyatları dert değil ise Fr tercih edilmeli. Bir kere Honda Civic'in baş mesafesi arkada oturan için çok kötü. Yaklaşık 180 boyum var valla rahat oturamıyorum. İkincisi motor olarak FR çok daha iyi bence hem daha az yakması hemde daha güçlü olmasıyla. Ayrıca gençseniz Fr daha yakışıklı bence :) Civic'in artısı bagajı full donanımda koltuk ısıtmasıda oluyor diye biliyorum. Ayrıca dokunmatik ekranını çok iyi bulmasamda standart Fr'dan daha büyük bir ekranı var. Ama bence Leonda kullanılan ekran işlevsellik bakımından daha başarılı ve kolay anlaşılır.

Edit: Araba alınmış hayırlı olsun öncelikle ama şu paketteki siyah jantlar bi bana mı itici geliyor anlamadım bence standart jant çok daha iyi

psikopata bağlamış bir civic'ci benimle iddialaştı bu konuda. arkada kafam tavana çarpıyor dedim, yok çarpmıyor, benim 1.85 falan dedi.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Benim boyum 180 var yok kafam tavana değiyor. Aynı şekilde dik oturunca Megane Sedanda da değiyor yeni kasada ama hb de sıkıntı yok

• quote:

Benim boyum 180 var yok kafam tavana değiyor. Aynı şekilde dik oturunca Megane Sedanda da değiyor yeni kasada ama hb de sıkıntı yok

Genelde sedanlarda var o sıkıntı

• Leon Cupra lar çok hoş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.