Şimdi Ara

SeatLeonST,SKODA SUPERB STYLE,PASSAT VARİANT COMFORTLİNE...TERCİH İÇİN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 bebekli bir aile olarak sw sıfır bir araç alma ihtiyacım var...Başlıkta da belirttiğim gibi 3 araç üzerinde duruyorum.Birinci seçeneğin Seat Leon ST 1.6 TDİ 110 hp DSG style;araç full led paket,alcantra koltuklar ve cam tavan gibi ekstra özellikler sahip serisinin en donanımlı aracı..İkinci seçenek ise Skoda Superb 1.4 TSİ 150 hp düz vites ve syle donanımlı araç.Bu araçtada Bi xsenon farlar,18 inch jantlar gibi oldukça fazla özellikler var ve dolu bir araç.SW olmasa da bagajın arka cam ile birlikte açılması ve çok büyük bir barajının olması seçenekler arasında sokuyor..Son seçenek ise Passat Variant Comfortline 1.4 TSİ 125 hp düz vites araç..

Seat Leon liste fiyatı 94.000 TL den şu an kampanya ile 86.000 TL ye düşmüş.
    Skoda Superb 90.000 TL
    Passat Variant ise 93.000 TL...
    Yıllık maksimum 10.000 km yapılacağını düşünerek sizce hangi araç alınmalıdır?...

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşinizi görecekse skoda süperb. Sw araçların ikinci el sirkülasyonu sedan araçlara göre daha yavaş. Süperb yılın otomobili seçildi. Bu da diğer bir artısı. Detay olarak araştırmadım ama, muhtemelen süperb passata göre daha donanımlı olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat varyant DSG li
    Bütçe yoksa SuperB

• Variant DSG farkı 10000 TL açıkçası maksimum 95000 Tl bütçemi aşıyor..araç 105.000 Tl DSG ile...Peki arkadaşlar sizce Superb İstanbul trafiğinde ortalama kaç lt yakar?? Fabrika verisi şehir içi 6.1 lt..sizce bu mümkün müdür??

• Birde sizce İstanbul trafiğinde D sınıfı bir aracı düz vites kullanmak nasıl olur.Açıkcası Leon da beni tek çeken DSG li oluşuydu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.