Şimdi Ara

Şebeke var arama sms internet yok??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalkınca farkettim durumu arama yapınca yanlış bir numara çevirdiniz diyor (farklı farklı numaralarda denendi) arama almıyorum ulaşılamıyor diyor internet bağlantısı yok ilginç bi problem çevremde başka telefonda yok 532 arayamıyorum turkcelle gittim teknik olabilir diyip salladılar ma orda bi kız borcunu ödemediyseniz eksik veya yanlış bir numara diyebilir dedi borcu daha 6 gün falan geçti eğer gerçekten böyle bişeyse bu hattı yarın kapatır giderim başka bi operatöre

Evet durum bu fikri olan varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son ödeme tarihi geciktirirseniz sadece aramalara açık olursunuz yane başkası sizi arar ama siz herhangi birini arayamaz ve internete giremezsiniz , sms'te atamazsınız devamlı geç ödüyorsanız o sizin sorununuz ona göre son ödeme tarihini ödeyebileceğiniz zamana alın başka operatörede geçseniz durum değişmeyecektir.Devamlı geç öderseniz bu şekilde diğerleride aynı şekilde bloke koyacaktır.
    Başka numaradan 532'yi arayın durumu bildirin.
    05325320000 arayabilirsiniz.
    Bu arada devamlı yanlış numara çevirdiniz diyorsa sorun değişir.
    Eğer bloke konulduysa şöyle der Değerli abonemiz faturanızı ödemediğiniz için hattınızın aramalarına kapatılmıştır.Eğer ödeme yaptıysanız bu uyarıyı dikkate almayın felan söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Son ödeme tarihi geciktirirseniz sadece aramalara açık olursunuz yane başkası sizi arar ama siz herhangi birini arayamaz ve internete giremezsiniz , sms'te atamazsınız devamlı geç ödüyorsanız o sizin sorununuz ona göre son ödeme tarihini ödeyebileceğiniz zamana alın başka operatörede geçseniz durum değişmeyecektir.Devamlı geç öderseniz bu şekilde diğerleride aynı şekilde bloke koyacaktır.
    Başka numaradan 532'yi arayın durumu bildirin.
    05325320000 arayabilirsiniz.
    Bu arada devamlı yanlış numara çevirdiniz diyorsa sorun değişir.
    Eğer bloke konulduysa şöyle der Değerli abonemiz faturanızı ödemediğiniz için hattınızın aramalarına kapatılmıştır.Eğer ödeme yaptıysanız bu uyarıyı dikkate almayın felan söyler.

Cevap için teşekkürler biraz önce kontrol ettim son ödeme tarihine daha 4 gün vardı

Biraz öncede bi aekadaşımın evine gittim bu problem için onun telefonundan aradım 532 yi temsilci hattımın turkcell hesabım uygulaması üzerinden bloke edildiğini söyledi ben böyle bişey yapmadım ama sanırım 6 yaşındaki oğlum kurcalarken yapmış olabilir neyse sonunda sorun çözüldü blokeyi kaldırttım

İyi forumlar

• Gerçekten sevindim bende şaşırdım ama sorun başkaymış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.