Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra bu foruma böyle konular yok, nokta !

Kafanıza göre insanlara ban atamazsınız, oraya buraya ban atarken adam akıllı sebepler seçin.

Ben bu foruma insan çekiyorsam, yöneticiler bana saygı duymak zorunda, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 5 Nisan 2016; 19:26:04 >

• ek olarak bu incelemeyi de izleyebilirsiniz makarneksi merak edenler.

• oldum olası sevmedim böyle hazır erişteleri. Ev yapımını da sevmem gerçi,şimdi düşündüm de
    Teşekkürler inceleme için
  • Sunum ne kadar güzel olmuş öyle. Benim yaptıklarıma hiç benzemiyor. Ve son olarak inceleme için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi özel makarna sosu tariflerim varken almam.

şu tarifleri versen de midem bayram etse
  • Tecrübe paylaşımı için teşekkürler, fakat imkanı olanlara Metro Market'ten Çin üretimi noodle ve soya sosu almalarını öneririm, güzel birşeyler hazırlamak istiyorlarsa soya soslu tavuklu noodle yapsınlar.
  • İndomie Noodle denemeni tavsiye ederim daha farklı ve güzel bir tadı var.

A101 de bulabilirsin.
     Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noodle dediğiniz şeylerin bu Makarneks ile zerre kadar alakası yok.

Makarneksi yaptığınızda ve suyu çekene kadar pişirdiğinizde bildiğiniz makarna tarzı bir şey oluyor, yanına rendelenmiş peynir, ekstra baharat falan katarsanız fena olmuyor.

Ama Noodleların tüm çeşitlerini denemiş biri olaraktan hiçbirini sevmedim, bildiğin sulu çiğ makarna gibi bir şey... Ha bunu da erişte olarak çok sevenler vardır muhakkak ama bana göre değil açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 13 Ekim 2015; 14:49:17 >
  • hocam bunu yurtta yapabilme imkanim var midir sizce yurtta sadece kettle var kaynatip karistirsam olur mu @JackGhosen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

hocam bunu yurtta yapabilme imkanim var midir sizce yurtta sadece kettle var kaynatip karistirsam olur mu @JackGhosen

Pek matah bir şey değil hocam, bu yüzden noodle tarzı şeylere yönelmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

hocam bunu yurtta yapabilme imkanim var midir sizce yurtta sadece kettle var kaynatip karistirsam olur mu @JackGhosen

Pek matah bir şey değil hocam, bu yüzden noodle tarzı şeylere yönelmenizi öneririm.

Hocam şu özel makarna tariflerini daha önce paylaştın mı?

Paylaşmadıysan paylaşıcak mısın?
  • Beyler kalori değerleri gerçekse, doygunluk/fiyat performansı en iyi ürünlerden biri Nudo Domatesli bence. jackGhosen'in tarifide çok güzel ama Makarneks'in kalori durumu out-of-the-box vaziyette bile porsiyon başına sosuyla beraber 400 kaloriden fazla görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.