Şimdi Ara

SEBEPSİZ KOTA ARTIŞI HAKKINDA SÜPHELER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece kota kontrlü yaptığımda; ayın daha 13 olmasına rağmen geçen aylarla aynı tempoyla kullandığım internet bağlantım için 3.5 GB kullanım gördüm. Yani kota'yı aşmıştım. Bu sabah telsiz telefonu açık umuttuğumu far ettiğimde Telsiz telefonumun ekranında 3 saate yakın bir süre açık kaldığını gördüm. Ufak bir el kazası sonucu sebep olduğum bu hatayı; biraz önce kota kontrolü yaparken gördüğüm 5.5 GB kota kullanımı ile değerlendirince(dün geceki kota kontrolüyle, bu sabahkinin arasında yaklaşık 8 saat var); acaba diyorum. Telefonu açık unutunca veya telefonla konuşunca TT bunu bağlantı olarak algılayıp çok değerli olan KB'larımıza mı yansıtıyor? Bunu nasıl kontrol edebiliriz? Duyan, Bilen, Gören var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonadanos -- 11 Aralık 2005, 14:52:13 >

• bence sen hemen şifreni değiştir şifreni ele geçirmiş olabilirler senin şifreni bir başkası kullanınca kota sana yazılıyor bence hemen değiştirmelisin telefonun açık kalması ile ilgili bi durum değildir bence
  • telsiz telefonunla bir alakası yok, sanıyorum biri senin şifreni elegeçirmiş, senin hesabınla bağlanıyor. Bunun için yapman gereken ilk şey telekom dsl arızayı arayıp haber vermek. Hattını birinin kullandığını belirt, ardından da şifreni değiştir...
  • hemen şifreyi değiştir....
  • Şifreyi sabah değiştirdim, telekom'u aradım. Şu an bişey yapamayız, kayıtlarınız ekranlarımızda görünmüyor. problem devam ederse arayım yardım cı olalım gibi süper bir fikir öne sürdüler. bunu ben düğşünememiştim.. Ama hadi diyelim prblem devam ediyor... o zaman nasıl yardımcı lacaklar ilk aradığımda yardımcı olamayan insanlar. :) SEVİYORUM BU ÜLKEYİ...
  • benim istanbul'da ailemde 512 sınırsız var ama fazla kullanmıyorlar..Bizde de 3 gb kotalı var şimdi ben o şifreden giriş yapsam download mıktarı sınırsıza mı yansır yoksa bizim kotaya da etki eder mi?Etmesse ben nete o sifreyle girdiğimde onlar da girebilirmi
    quote:

Orjinalden alıntı: Panturk

bence sen hemen şifreni değiştir şifreni ele geçirmiş olabilirler senin şifreni bir başkası kullanınca kota sana yazılıyor bence hemen değiştirmelisin telefonun açık kalması ile ilgili bi durum değildir bence
  • telefonla tabiki alakası yok.yaa biri senin şifreni kullanıyo yada sen internetten tv izliyo olablirsin,kamera görüntüsü alıyosundur buna benzer işlemler kotanın hızlı atmasını sağlar haberin olsun.o esnada download oluyo çünkü.yok bunları yapmıyorum diyosan en kolay çözüm şifreni değiştir 2 dk nı alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkez biaralar başkasının adsl hesabının kulanılamayacağını soyleyip duruyordu ama malesef yanuldılar. millet son gaz başkalarının kotalarını kulanıp duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonadanos

Şifreyi sabah değiştirdim, telekom'u aradım. Şu an bişey yapamayız, kayıtlarınız ekranlarımızda görünmüyor. problem devam ederse arayım yardım cı olalım gibi süper bir fikir öne sürdüler. bunu ben düğşünememiştim.. Ama hadi diyelim prblem devam ediyor... o zaman nasıl yardımcı lacaklar ilk aradığımda yardımcı olamayan insanlar. :) SEVİYORUM BU ÜLKEYİ...

telekomun cahil personelinden sakın yardım bekleme. öle hale geldikki kendi işini kendin görecen.
    işimiz telekoma veya cahil telekom çalışanına kalmışsa yanmışız...
  • ALINTI@Modüler

telekomun cahil personelinden sakın yardım bekleme. öle hale geldikki kendi işini kendin görecen.
    işimiz telekoma veya cahil telekom çalışanına kalmışsa yanmışız...

1- İzmirde oturuyorum. Bahçelievler telekoma bağlıyım. 110 milyon liralık Fatura geldi sadece telefonla itiraz ettim. Fatura 11 milyon liraya düşürüldü. Gerçekte öyle olması gerekiyordu. Bana 1 saat sonra online tahsilat bürosundan 11 milyon lira ödedim. İşin güzel kısmı fatura kesildikten sonra Telekomun kuralıdır. Faturayı ödemek zorundasın ancak öyle itiraz edebilirsin kabul görürse fazla ödediğin miktar gelecek faturalarında düşülür. Ben bir telefonla hallettim.

2- 3 ay adsl faturamı ödemedim ve ilgilenmedim. Tatil yapıyordum. Eylül ayında döndüğümde, bir baktım ki adsl hattım tamamen kapatılmış. Eski borçlarımı tamamen ödeyip (100 milyon yapıyordu) Yeni başvuru yapıp bağlantı ücreti ödemem gerekli olduğu söylendi. İlk başvurumda Öğrenci indirimi ile başvurmuştum. Bağlantı ücreti ödemek zorunda kalmam çok koydu. Yetkili biriyle konuşmak istedim. Hemen görüştürdüler. Ona adsl'in 12 temmuz da tamamen kapatıldığını ama ağustos faturasının kesildiğini ve olmayan bir adsl hattına nasıl fatura kesildiğini sordum. Bana bir çay söyleyip, hemen ilgileneceklerini söyledi. Yanıma geldi, sadece eski borçlarımı (ağustos ayı hariç) ödemem ve yeni başvuru yapmam gerektiğini söyledi. Eve gittiğimde yaklaşık 4 saat sonra Adsl'im bağlanmıştı. Ne bağlantı ücreti nede ilk ya ücreti ödedim sanırım beni ikinci kez öğrenci indirimi ile kayıt etmişlerdi.

3- Kasım ayında bir gecede 1.8 gb lık kotam 5.3 gb ta çıktı. Hemen 444 0 375 i aradım. ( Bunu için birde Topic açmıştım dh'de) Kota sorgulama sayfasında bir güncelleme olduğu bunla endişelencek bir şey olmadığı 2 gün içersinde düzeltileceği söylendi. 2 gün sonra baktım hala aynı hatta bu süre zarfında kullandıklarım üzeine eklenmiş, Bende yine bağlı bulunduğum santrali aradım. Bir dilekçe ile itiraz etmem gerektiğini söylediler. Bende dilekçemi yazıp durumu izah ettim. Dün Faturam
    geldi. Ödenecek tutar 29 milyon lira. Durum düzeltilmiş.

Bir Teşekkür mektubu yazıp yollamayı düşünüyorum İzmir Bahçelievler Telekom Müdürlüğüne. Çoğu arkadaş benim kadar şanslı olmayabilir. Konuşma ve iletişim çok önemli diye düşünüyorum ben.

• izmir telekomuna kutlama mailleri yollamak lazım o halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLuBber035

Bir Teşekkür mektubu yazıp yollamayı düşünüyorum İzmir Bahçelievler Telekom Müdürlüğüne. Çoğu arkadaş benim kadar şanslı olmayabilir. Konuşma ve iletişim çok önemli diye düşünüyorum ben.

baya şanslıymışsın. belkide orası telekomu tanıtma üssü falandır
    ben istanbulda oturuyom burdakiler çok kötü. hele 4440375 i hiç sorma.
    şansının daim olmasını dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.