Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.564
Cevap
199
Favori
1.245.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyly12

Seboreik bu yontemle geciren var mi baska

benimle beraber bildigim etrafımda 2 arkadasım daha vardı canlı şahit oldugum onlarında geçti
    ayrıca internet forumlarda araştırma yaptıgımda bu yöntemle bayagı bir kişi kurtulmuş saçlaraki kepek ve yüzdeki kızarıklıkları geçmiş
  • Seborrik btun doktorlar caresi yok dio elma srkesi o zzman mucize gbi bisi mi yani bde bnm hafiften kilcal damarlarim gzukuo gbi glio bna
  • Seboreik kardesim bgn bsladim sadece srsem surata icmesem olur mu pamugu islatiom snra srke yapiom sruom braz kokudan raatsz oldm ama yuzum yandi hafiften :) geccek dmi
  • quote:

Seboreik kardesim bgn bsladim sadece srsem surata icmesem olur mu pamugu islatiom snra srke yapiom sruom braz kokudan raatsz oldm ama yuzum yandi hafiften :) geccek dmi

içmesende olur sen bilirsin o zaman suratındaki kızarıklık olan bölgelere pamukla sür...sirke nin kokusu çok kötüdür ama zzamanla alışırsın sabah akşam yap bunu yüzünü yıkamayı da unutma.... yüzün yanması normal bende de yanıodu hatta sonra hafif bir kızarıklık bile oluyor 15dk sonra o kızarıklıkta geçiyor ...
    sen devam et geçer dostum merag etme
  • Srkeyi srdukten snra suratim bnm kuruo senin kullndigin bi nemlendrici varmidi bi de illa ilkonce suyla mi islatcaz dier trlu daha fazla yakar dimi
  • Seboreik arkadasim sen forumtr uye misin bi de seboreik nikli biri varda
  • arkadaşlar ben saç için vichy dercos aldım,4 gün içinde ne kepeklenme kaldı ne kaşıntı nede kırmızılık,ama kullanmayı bırakınca 1 ay sonra tekrar başlıyor.iki çeşit var bu şampuandan yağlı saç birde kuru saç için.sıkıntısı olan arkadaşlar alabilir.
  • quote:

Seboreik arkadasim sen **** uye misin bi de seboreik nikli biri varda

ben bi tek buraya üyeyim dostum başka yerde üyeligim yok

suratına sirkeyi sürmeden önce pamugu suyla ıslatıosun sirkeyi üzerine döküosun sonra yüzünü yıka
  • Seboreik ndmlendirici kullanmio musun
  • quote:

Seboreik ndmlendirici kullanmio musun

yok dostum nemlendirici kullanmıorum
  • Bnm 1 hftya yakin oldu kullanali cok kirmzi olmuo ama kuruo
  • Hepimize Allah acil şifalar versin arkadaşlar..

Bende 1 hafta önce doktora gittim ve yüzümdeki seborik dermatit için bana Zalain diye bir krem ve avene cleanance diye bir yüz temizleme jeli verdi..5 günden beri bu ikisini düzenli olarak kullanmaktayım.Yalnız yüzüme bunları sürünce epey kızarıyor.Bu jeli kullandıkça ve kremi sürdükçe daha kötüye gidiyorum gibi geliyor.Yani ilk 5 günün sonunda bir düzelme yok.Zaten bu kadar süredede bir muzice bekleyemeyiz.2 aya kadar kullanacağım bunları.Sonuçları olumlu yada olumsuz olursa sizlerle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erico -- 21 Şubat 2011; 23:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erico

Hepimize Allah acil şifalar versin arkadaşlar..

Bende 1 hafta önce doktora gittim ve yüzümdeki seborik dermatit için bana Zalain diye bir krem ve avene cleanance diye bir yüz temizleme jeli verdi..5 günden beri bu ikisini düzenli olarak kullanmaktayım.Yalnız yüzüme bunları sürünce epey kızarıyor.Bu jeli kullandıkça ve kremi sürdükçe daha kötüye gidiyorum gibi geliyor.Yani ilk 5 günün sonunda bir düzelme yok.Zaten bu kadar süredede bir muzice bekleyemeyiz.2 aya kadar kullanacağım bunları.Sonuçları olumlu yada olumsuz olursa sizlerle paylaşacağım.

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seboreik

quote:

Orijinalden alıntı: silmon

Bende reflü de var acaba elma sirkesi içmenin bir zararı olur mu?

bu konuda istersen bi doktora sor derim dostum ''reflü var elma sirkesini su ile karıştırıp içebilir miyim'' diyebilirsin
    ya da bir gün yemekten sonra denersin bir bardak suyun içine elma sirkesi koy bir çorba kaşıgı kadar ya da daha az tamamen sana kalmış bir şey iç bakalım bir şey oluyor mu

ayrıca yüzün veya vücüdunda kızarıklıklar kaşıntı vs varsa hiç değilse onun için elma sirkesi kullan derim ...ilaçlar cogu zaman işe yaramıyor...daha önceki msj larını okudum senin ocak ayında yazdıgını resmen eczane gibi olmuşsun dostum :)
    bende de vardı kremler vs ilaçlar yapamadıgını elma sirkesi geçirdi

çok geçmiş olsun

Selamlar,

Elma sirkesi ile durulanmaya başladım yalnız kafada belli bir süre tutmak mı gerekiyor yoksa ben 1 litrelik kola şişesine bir bardak sirkeyi döküyorum sonra onu friksiyon yaparak deriye emdiriyorum ve duruluyorum. Acaba sirkeli halde saçlar bir süre bekleyecek mi? Yaklaşık 10 gün oldu ilk başta azalmış gibiydi ama azıcık stres olunca tekrar arttı ama sirke geçirecek umudum var. Şimdi kadar içmedim ama rtık içmeye ve burnumdaki kırazıklıklarada sürmeye kadar verdim. Bakalım bir 15 gün sonra ne olacak?

herkese bol şifalar.

• quote:

quote:

bu konuda istersen bi doktora sor derim dostum ''reflü var elma sirkesini su ile karıştırıp içebilir miyim'' diyebilirsin
    ya da bir gün yemekten sonra denersin bir bardak suyun içine elma sirkesi koy bir çorba kaşıgı kadar ya da daha az tamamen sana kalmış bir şey iç bakalım bir şey oluyor mu

ayrıca yüzün veya vücüdunda kızarıklıklar kaşıntı vs varsa hiç değilse onun için elma sirkesi kullan derim ...ilaçlar cogu zaman işe yaramıyor...daha önceki msj larını okudum senin ocak ayında yazdıgını resmen eczane gibi olmuşsun dostum :)

çok geçmiş olsun

Selamlar,

Elma sirkesi ile durulanmaya başladım yalnız kafada belli bir süre tutmak mı gerekiyor yoksa ben 1 litrelik kola şişesine bir bardak sirkeyi döküyorum sonra onu friksiyon yaparak deriye emdiriyorum ve duruluyorum. Acaba sirkeli halde saçlar bir süre bekleyecek mi? Yaklaşık 10 gün oldu ilk başta azalmış gibiydi ama azıcık stres olunca tekrar arttı ama sirke geçirecek umudum var. Şimdi kadar içmedim ama rtık içmeye ve burnumdaki kırazıklıklarada sürmeye kadar verdim. Bakalım bir 15 gün sonra ne olacak?

herkese bol şifalar.

• arkdaşlar öncelıkle herkeze gecmıs olsun dılıyorum.en son 9gun once gırmıstım aynı ıllet bendede var ve ben bunun cagresı buldum daha dogru ılaclarında etkısı var.lafı uzatmadan yazmak ıstıyorum ısallah hepınız ıglesırsınız bende 2senedır cekıyorum bunu artık sac derımdekılerı kafama takmaz oldum ama burun kenarlrımdakı kızarıklıklar benı ıllahhlah ettrıdı ve bı cıldıyeye gıtıım bana 4tane ılac verdı eyer ılgılenırsenız onları cvplardan sonra ayzıcam!!arkadaşlar kesınlıkle ve kesınlıkle domates yemeyın evet belkı sacmalıyosun dıyenler ben sacmalamıyom bızzat kanıt kendımım ben su an cok rahatım eskı mutsuzgunlerım gerıde kaldı dıyebılırım artık domates ve baharat kesınlıkle yemeyın (advantan m) merhem verdı bana cıldıyecı ve ben dedımkı ıcımden buda fayda etmıycek herneyse ben sonra gıtıım ılaclaırmı aldım daha ılacların gerısı var onları ılgılennen arkadaşlar olusa yazıcam herneyse nette dolasırken bende sızler gıbı careyı nette arar olmustum bır aralar bır pro doktorun yazıısı dıkatımı cekmıstı bu haslaık hakkında ve orda yazıyokı kesınlıkle damates ve baharat tuketmeyın takı bu haslıktan kurtulana kadar ben bunu ugladım 9gundur domates ve baharat tuketmıyorum ve advantan m merhemı suryorum tabı advantan m merhemı en fazla 5 gun kulanıcaksın ben bugun bıraktım kulanmayı gozle gorulur derede ıyıım su an allah razı olsun o doktordan tm kızarıklık yok deyıl ama cok azz pembemsı bı sekılde sadıce oda gozukmuyo cok dıkkatlı bakman gerekıyo gormen ıcın daha bunun devamı var arkdaşlar ılgılenırsenız bunu sızınle paylascam aslınd asımıd paylasıktım konu cok uzun oldu okumaktan cekınırsınız dıye beklıyorum yorumlarınızı

• arkadaşlar yukarıda yazmıstım ben sımdı cıkıyorum o ılacları yazıcam buraya UZMAN TV YE GIRIN egzama hastalıgını anlatıyo cogu ınsana care olucak seyler var uzamn doktorlar anltıyo gırın derım
  • quote:

quote:

quote:

çok geçmiş olsun

Selamlar,

herkese bol şifalar.

elma sirkesi ile durula sadece,, normal kurut saclarını o kadar dostum...bekleteyim dersen sirkeli halde beklet ama kokabilir etrafa rahatsızlık verirsin sirke geçirir dostum burnundaki kızarıkların üzerine pamukla sür onların da geçtigini görüceksin

• Bn 1 hftadr sruorum srkeyi kirmizilik olan yerlere gcn hfta iidim bya da bu hfta gne artti gbi seboreik devam ediyimmi sen her gun sruomuydun kizariklik oldugu zaman seboreik
  • Acba ictende mi kullnmak lzm ama bnm karacigerde srun yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.