Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.583
Cevap
199
Favori
1.247.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyly12

Bn 1 hftadr sruorum srkeyi kirmizilik olan yerlere gcn hfta iidim bya da bu hfta gne artti gbi seboreik devam ediyimmi sen her gun sruomuydun kizariklik oldugu zaman seboreik

kullan dostum her sabah evden cıkmadan yap akşam yatmadan öncede yap devam et bu şekilde zaten belli bir süre sonra geçer gider sıkıntı olmaz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seboreik

quote:

Bn 1 hftadr sruorum srkeyi kirmizilik olan yerlere gcn hfta iidim bya da bu hfta gne artti gbi seboreik devam ediyimmi sen her gun sruomuydun kizariklik oldugu zaman seboreik

kullan dostum her sabah evden cıkmadan yap akşam yatmadan öncede yap devam et bu şekilde zaten belli bir süre sonra geçer gider sıkıntı olmaz yani

Alıntıları Göster
    merhaba bende 6 yıldır bu hastalığı çekiyorum.elma sirkesini tavsiye eden arkadaşım elma sirkesi kırmızı kızarıklıklar içinmi yoksa kabuklanmayıda önlüyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: adayci

merhaba bende 6 yıldır bu hastalığı çekiyorum.elma sirkesini tavsiye eden arkadaşım elma sirkesi kırmızı kızarıklıklar içinmi yoksa kabuklanmayıda önlüyormu?

dostum daha önceki sayfalarda ayrıntısını yazdım işin hem kabuklanma hemde kızarıklıklara iyi gelio geçirio elma sirkesini nası kullanılcagını dedigim gibi daha önceki sayfalarda annattım geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adayci

dostum daha önceki sayfalarda ayrıntısını yazdım işin hem kabuklanma hemde kızarıklıklara iyi gelio geçirio elma sirkesini nası kullanılcagını dedigim gibi daha önceki sayfalarda annattım geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar bugün doktora gittim. Yüzümün t bölgesindeki canımdan bezdiren kızarıklıklar için. Ben Akne Rozasea diye biliyordum 2 yıldır fakat, Seboreik Dermatit teşhisi konuldu. Doktor;"bu kızarıklıklar hiç geçmeyecek, zaman zaman azalacak artacak, bunu kontrol altına alacağız dedi"

İlaç olarak sedolin şampuan ve M-furo verdi. M-furo kortizonlu olduğu için kullanmaya çekiniyorum. Yüzümü daha da kızartır mı bu ilaç ?

• Vla bnimde t bolgem kizarik gecmio bu aralar doktra gidicem
  • quote:

Vla bnimde t bolgem kizarik gecmio bu aralar doktra gidicem
    30 yaşındayım yaklaşık 12 - 13 senerdir bu hastalıgı çekiyorum.

1. bu hastalık tamamen karacigerle ilgilidir.Yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Acı,ekşi,kızartma,hamur işi,turşu,salçadan,yagdan uzak durun.
    2. 3-4 senedir m-furo losyon kullanıyorum.M-furo kullanmaktan çekinmeyin.hiç bir etkisi yok.
    3.bu hastalık ne yazıkki sona ermiyor,sadece kontrol altına alabilirsiniz.

devamlı olarak protex sabun kullanıyorum.çok etkisini gördüm.ayrıca yüz temizleme losyonları var onlardan kullanıyorum.

sakın moralinizi bozmayın.aslına bakarsanız bu tam olarak bir hastalık degil,vücumuzun gösterdigi bir reaksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Selam arkadaşlar bugün doktora gittim. Yüzümün t bölgesindeki canımdan bezdiren kızarıklıklar için. Ben Akne Rozasea diye biliyordum 2 yıldır fakat, Seboreik Dermatit teşhisi konuldu. Doktor;"bu kızarıklıklar hiç geçmeyecek, zaman zaman azalacak artacak, bunu kontrol altına alacağız dedi"

İlaç olarak sedolin şampuan ve M-furo verdi. M-furo kortizonlu olduğu için kullanmaya çekiniyorum. Yüzümü daha da kızartır mı bu ilaç ?

Ben 1 aya yakın M-Furo kullandım. 3 günde şıp diye geçirdi kızarıklığı. Bıraktım kortizonlu diye hoop 2 hafta sonra tekrar kızarıklıklar geri döndü.

Yaklaşık 15 gündür elma sirkesi kullanıyorum. Gece yatmadan 1 çorba kaşığını bir bardak suya katıp içiyorum. Saçlarımı da durularken bir çay bardağı elma sirkesini 1 litrelik kola şişesine koyuyorum onunla da saçımı duruluyorum. henüz geçti denemez ama azaldı gibi. umudum var en azında geçecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: silmon

quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Ben 1 aya yakın M-Furo kullandım. 3 günde şıp diye geçirdi kızarıklığı. Bıraktım kortizonlu diye hoop 2 hafta sonra tekrar kızarıklıklar geri döndü.

Yaklaşık 15 gündür elma sirkesi kullanıyorum. Gece yatmadan 1 çorba kaşığını bir bardak suya katıp içiyorum. Saçlarımı da durularken bir çay bardağı elma sirkesini 1 litrelik kola şişesine koyuyorum onunla da saçımı duruluyorum. henüz geçti denemez ama azaldı gibi. umudum var en azında geçecek :)

bende kullandım önce 3 gün önce.
    1. gün sonunda bir baktım yüzüm cillop gibi. Hiçbişey yok ertesi gün bir sürdüm abartısız söylüyorum yüzümün t bölgesi kırmızı boyayla boyanmış gibi gündüz feneri gibi oldu. Anında bıraktım.

şimdi az da olsa geçti sürekli başım eğik gezmek zorunda kalmıştım

• Arkadaslar ben 2 hafta kullandim srdum elma sirkesini ama dzelmedi ya simdi icmeyi dsunuorum Avene termal su kullanan var mi
  • quote:

Arkadaslar herkese selam
    Yaklaşık 6 seneden beri bu hastalıkla uğraşmışım ama ismini bilmiyordum internetten araştırınca karşıma cıktı geçtiğimiz yaz aylarında bu olayı çözüme kavuşturmak için ilaçlar kremler vs vs uğraştım hiç birisi bana yaramadı '' saçımda kepek burun kenarlarımda göz altlarımda kulaklarımda beyaz pul pul şeyler kaşıdıkca daha fazla azıyordu ve araştırmalarım sonucunda çok şükür bu illetten kurtuldum ... burada bir kaç arkadasta bahsetmiştir formulün adı ELMA SİRKESİ

sacınızı kepege karşı etkili herhangi bir şampuanla yıkayın durulama suyuna bir çay bardagı kadar ELMA SİRKESİ karıştırın ve sacınızı durulayın kepek namına bir şey kalmıyor bu sekilde 10 15 gün yapın sonucu görüceksiniz...

cildinizdeki kaşıntı pul pul dökülmelere de pamugu alın üzerine ELMA SİRKESİ dökün ve direk suratınızdaki bölgelere sürün 2-3 dk o şekilde kaldıktan sonra yüzünüzü yıkayın günde 2 sefer uygulasanız bunu yeterli sabah akşam sonra 10 15 gün sonra cildiniz bebek gibi oluyor...

sabahları ya da yemekten sonraları bir su bardagının içine bir corba kaşıgı ELMA SİRKESİ dökün ve için bu da karacigerinizi düzenlicektir...

ve en fazla 15 gün sonra değişimi görüceksiniz bende geçti tamamen doktorların kremleri vs vs hiç bir şeyleri işe yaramadı inanın tek işe yarayan ELMA SİRKESİ OLDU... bir kaç arkadasımda cevremde aynı dertten yakınıyordu ve ELMA SİRKESİ uygulamaya başladıktan sonra olay bitti. sizde uygularsanız yenersiniz bu rahatsızlıgı

herkese selam

Hocam durulama suyu için 1 çay bardağı çok değilmi eminsiniz demi buna?

• quote:

Orijinalden alıntı: painkila

quote:

Arkadaslar herkese selam
    Yaklaşık 6 seneden beri bu hastalıkla uğraşmışım ama ismini bilmiyordum internetten araştırınca karşıma cıktı geçtiğimiz yaz aylarında bu olayı çözüme kavuşturmak için ilaçlar kremler vs vs uğraştım hiç birisi bana yaramadı '' saçımda kepek burun kenarlarımda göz altlarımda kulaklarımda beyaz pul pul şeyler kaşıdıkca daha fazla azıyordu ve araştırmalarım sonucunda çok şükür bu illetten kurtuldum ... burada bir kaç arkadasta bahsetmiştir formulün adı ELMA SİRKESİ

sacınızı kepege karşı etkili herhangi bir şampuanla yıkayın durulama suyuna bir çay bardagı kadar ELMA SİRKESİ karıştırın ve sacınızı durulayın kepek namına bir şey kalmıyor bu sekilde 10 15 gün yapın sonucu görüceksiniz...

cildinizdeki kaşıntı pul pul dökülmelere de pamugu alın üzerine ELMA SİRKESİ dökün ve direk suratınızdaki bölgelere sürün 2-3 dk o şekilde kaldıktan sonra yüzünüzü yıkayın günde 2 sefer uygulasanız bunu yeterli sabah akşam sonra 10 15 gün sonra cildiniz bebek gibi oluyor...

sabahları ya da yemekten sonraları bir su bardagının içine bir corba kaşıgı ELMA SİRKESİ dökün ve için bu da karacigerinizi düzenlicektir...

ve en fazla 15 gün sonra değişimi görüceksiniz bende geçti tamamen doktorların kremleri vs vs hiç bir şeyleri işe yaramadı inanın tek işe yarayan ELMA SİRKESİ OLDU... bir kaç arkadasımda cevremde aynı dertten yakınıyordu ve ELMA SİRKESİ uygulamaya başladıktan sonra olay bitti. sizde uygularsanız yenersiniz bu rahatsızlıgı

herkese selam

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

quote:

Orijinalden alıntı: painkila

quote:

Arkadaslar herkese selam

herkese selam

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar
    ben de 12 yıldır bu hastalıktan çekiyorum.

acı tatlı asitli tuzlu ekşi baharat vs.. hiçbir şey alevlendirmiyor

idrar yolu iltihap var bende ..belki ilgisi vardır..

ilk zamanlar saçımda sebore oluyordu ama artık çok az.. sadece az bişey kepeklenme mevcut...
    saçlarım uzayınca kepek çoğalıyor..
    şu önerdiğiniz elma sirkesini de bi deniyeyim bakalım ne olacak....

kullandığım ilaçlar ; dermovate, selsun,perednol-a kullandım ama kortizon olduğu için kullanmayı bıraktım..

en fazla bir hafta sonra yüzüme ilaç sürmeyince, yüzüm tertemiz oluyor..

sedef hastalığı geçirip iyi leşen bir adam dan öğrendiğime göre tilki eti yemek hastalığı geçiriyormuş. ama denemeye cesaret edemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MungaBunga -- 8 Mayıs 2014; 16:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MungaBunga

merhaba arkadaşlar

acı tatlı asitli tuzlu ekşi baharat vs.. hiçbir şey alevlendirmiyor

idrar yolu iltihap var bende ..belki ilgisi vardır..

ilk zamanlar saçımda sebore oluyordu ama artık çok az.. sadece az bişey kepeklenme mevcut...
    saçlarım uzayınca kepek çoğalıyor..

kullandığım ilaçlar ; dermovate, selsun,perednol-a kullandım ama kortizon olduğu için kullanmayı bıraktım..

en fazla bir hafta sonra yüzüme ilaç sürmeyince, yüzüm tertemiz oluyor..

sedef hastalığı geçirip iyi leşen bir adam dan öğrendiğime göre tilki eti yemek hastalığı geçiriyormuş. ama denemeye cesaret edemedim :)

Alıntıları Göster
    Merhaba.
    Bi kaç gün önce bende bu hastalığa yakalandıgımı öğrendim.
    Şikayetim saç diplerimde kaşınma ve iltihaplı sivilce gibi şeylerdi.Doktora gittim ve bu teşhisi koydu.Ama asla kepeklenme felan olmadı hiç.

Doktor M-furo losyonunu,sedolin ve nizoral şampuanlarını yazdı.Şampuanları 6 7 ay değişimli olarak kullan dedi.
    Defne sabunu kullanıyordum onu bırak dedi.Bıraktık bizde.Bakalım ne zaman düzelmeye başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

Merhaba.
    Bi kaç gün önce bende bu hastalığa yakalandıgımı öğrendim.
    Şikayetim saç diplerimde kaşınma ve iltihaplı sivilce gibi şeylerdi.Doktora gittim ve bu teşhisi koydu.Ama asla kepeklenme felan olmadı hiç.

Doktor M-furo losyonunu,sedolin ve nizoral şampuanlarını yazdı.Şampuanları 6 7 ay değişimli olarak kullan dedi.
    Defne sabunu kullanıyordum onu bırak dedi.Bıraktık bizde.Bakalım ne zaman düzelmeye başlayacak.

Alıntıları Göster
    Çok kötü bir hastalık bu ya. Kızlarla aramdaki ilişkiyi sıfırladı diyebiliriz. Acaba yüzüm kızarır mı, kaşlarımda kepek varmıdır diye düşünmekten iyice asosyal oldum. Üstüne bir de bütün gün bilgisayarda takılıyorum, o da ilerletiyor sanırım bu hastalığı. Şu hastalığın çaresi bir bulunsa keşke, başka birşey istemiyorum.

Ben eumovate kortizonlu krem kullanıyorum. Hergün sürüyorum yüzüm kızarmasın diye, biliyorum kortizon zararlı ama yapacak birşey yok. 1-2 sene sonra da cilt kanseri olurum, tam olur.

• quote:

merhaba arkadaşlar
    ama sizin anlattıklarınızdan çok farklı etkiler yaşıyorum
    konuda anlatılanların aksine yemeklerden veya stresten oluşmuyor
    affedersiniz ama bende seborenin alevlenmesi masturbasyon ile alakalı..
    acı tatlı asitli tuzlu ekşi baharat vs.. hiçbir şey alevlendirmiyor sadece meni geldikten 1-2 gün sonra şiddetleniyor.
    bir insanın başına gelebilecek en kötü şey :) evlenince ne olacak Allah bilir..

idrar yolu hastalık var bende ..belki ilgisi vardır..
    hnuz bir cildiyeciye gitmemiş olmam ayrı bir hıyarlık ama en kısa zamanda gitmeyi düşnüüyorum...
    saçlarım uzayınca kepek çoğalıyor.. kestirince bişey kalmıyor??

en fazla bir hafta sonra yüzüme ilaç sürmeyince, yüzüm tertemiz oluyor.. ama bu kadar sürede evde kapalı kalmak çok kötü...

sebore alevlenince burnumun etrafı ve alın bölgem tarif edilemez bir hale geliyor... kızarıklıktan beter oluyor.

Selamlar,

Ben mastürbasyonun bunu körüklediği fikrine katılmıyorum. Ben çok farklı denemeler yaptım ve doktorlara danıştım.

Genel kanı çok master yapınca sivilcelerin çıktığı yönünde ama ben 15 gün bıraktım her yanım sivilce doldu. Bu kepeklenme olayında da farklı zaman aralıkları verdim, ki tez döneminde 1 ay hiç işim olmadı o organla, kepeklenme ile alaksı olmadığını fark ettim. bence en büyük nedeni stres. en ufak bişiye kafamı taktığım anda 2 gün sonra sivilceler ve kepekler parti düzenleyeme başlıyor.

ve maalesef üzülerek söylüyorum ki, elma sirkesi bende işe yaramadı. çok umudum vardı. farklı markalar denedim. içitim. suratıma bastım. kafama döktüm ama yok olmadı. lan dedim içeyim şunu 1 litrede kurtulayım dedim acı geldi içemedim. bu hastalık aslında insanın psikolojisini çökertiyor. psikoloji çöktükçe en çok etkilelen organlardan biri karaciğer o yüzden buna üzülmemeniz lazım. ama nasıl yaparsınız bilmiyorum biliyorsanız bana da söyleyin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: silmon

quote:

merhaba arkadaşlar
    ama sizin anlattıklarınızdan çok farklı etkiler yaşıyorum
    konuda anlatılanların aksine yemeklerden veya stresten oluşmuyor
    affedersiniz ama bende seborenin alevlenmesi masturbasyon ile alakalı..
    acı tatlı asitli tuzlu ekşi baharat vs.. hiçbir şey alevlendirmiyor sadece meni geldikten 1-2 gün sonra şiddetleniyor.
    bir insanın başına gelebilecek en kötü şey :) evlenince ne olacak Allah bilir..

idrar yolu hastalık var bende ..belki ilgisi vardır..
    hnuz bir cildiyeciye gitmemiş olmam ayrı bir hıyarlık ama en kısa zamanda gitmeyi düşnüüyorum...
    saçlarım uzayınca kepek çoğalıyor.. kestirince bişey kalmıyor??

en fazla bir hafta sonra yüzüme ilaç sürmeyince, yüzüm tertemiz oluyor.. ama bu kadar sürede evde kapalı kalmak çok kötü...

sebore alevlenince burnumun etrafı ve alın bölgem tarif edilemez bir hale geliyor... kızarıklıktan beter oluyor.

Selamlar,

Ben mastürbasyonun bunu körüklediği fikrine katılmıyorum. Ben çok farklı denemeler yaptım ve doktorlara danıştım.

Genel kanı çok master yapınca sivilcelerin çıktığı yönünde ama ben 15 gün bıraktım her yanım sivilce doldu. Bu kepeklenme olayında da farklı zaman aralıkları verdim, ki tez döneminde 1 ay hiç işim olmadı o organla, kepeklenme ile alaksı olmadığını fark ettim. bence en büyük nedeni stres. en ufak bişiye kafamı taktığım anda 2 gün sonra sivilceler ve kepekler parti düzenleyeme başlıyor.

ve maalesef üzülerek söylüyorum ki, elma sirkesi bende işe yaramadı. çok umudum vardı. farklı markalar denedim. içitim. suratıma bastım. kafama döktüm ama yok olmadı. lan dedim içeyim şunu 1 litrede kurtulayım dedim acı geldi içemedim. bu hastalık aslında insanın psikolojisini çökertiyor. psikoloji çöktükçe en çok etkilelen organlardan biri karaciğer o yüzden buna üzülmemeniz lazım. ama nasıl yaparsınız bilmiyorum biliyorsanız bana da söyleyin :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, elma sirkesi olarak kemal kükrer'in elma sirkesini deyenin. başka marka falan denemeyin.

benim gene pullanmalar başladı. artık banyodan sonra kullanmıyorum yine başlayacağım.

+ now foods ürününün artichoke & milk thistle ürünü var,

mutlak tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Arkadaşlar, elma sirkesi olarak kemal kükrer'in elma sirkesini deyenin. başka marka falan denemeyin.

benim gene pullanmalar başladı. artık banyodan sonra kullanmıyorum yine başlayacağım.

+ now foods ürününün artichoke & milk thistle ürünü var,

mutlak tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    yav arkadaş bulun artık şunu çaresini ya tıpçılar napıolar acaba şu ateş basması beni çok zorluo yaa cden garip bi duygu sadece yaşayan bilir ben elma sirkesini kullandum 2 3 hafta kadar bna ii gelmedi şu an excipial lipo kullanıorum suratıma

• merhaba arkadaslar,
    bu hastalık bende de varmış,bugün öğrendim..
    senelerdir cildimdeki yaglanma,parlama,pullanma konusunda kullanmadığım marka-ürün kalmadı..niveasindan tutun da en pahalı ürününe kadar..
    bu süre icinde saclarım dökülmeye başladı,kaşıntı ve yine pul pul dökülme..
    bugün Dr a gittim..ve bana bu teşhisi koydu..
    abartsiz,5 tane reçete yazdı..
    bu hastalığın çözümü yok dedi..bu ürünleri deneyeceksin teker teker dedi..
    iyi gelen bir tane bulacaksın mutlaka dedi..ama tekrar edecek dedi..tekrar ettiginde ürünü değiştireceksin dedi çünkü alışkanlık yapar hiç bir ise yaramaz dedi..
    bende bugün ilk reçeteden başladım..
    La Roche-Posay Kerium ds diye bir sampuan ve emolium yüz temizleme aldım..
    sampuani 4 haftada 2 kere kullanın diyor..o yüzden yarın yine aynı markanın aynı hastalık icin üretilmiş hergun kullanımına uygun sampuanini alicam..
    ilk sayfaları okurken bir arkadas bu sampuani yüzüne de kullanmış ve faydasını gormuş?sampuani yüze kullanma fikri bana garip geldi açıkcası..
    bir de bu markanın kızarıklik ve pullar icin yüz kremi var..doktor onu da önermişti ztn..yarın onu da alicam..
    kortizonlu kremi bana cok fazlalasirsa al dedi onun dısında sakın kullanma dedi..

benin doktorun demesine gore arkadaslar; bu hastalıkta kullanılacak belli/sabit bir ürün yok..tekrarladığı an tek yapacağımız; kullandığımız ürünü değiştirmek..kesin çözümü de yok..
    stresten uzak duracaksın dedi :) nasıl olacaksa o :)))

ben yarından itibaren bahsettigim markanın ürünlerine başlıyorum..umarım geçici de olsa bir çözüm bulurum..

hepimize gecmis olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: cekhu

merhaba arkadaslar,
    bu hastalık bende de varmış,bugün öğrendim..
    senelerdir cildimdeki yaglanma,parlama,pullanma konusunda kullanmadığım marka-ürün kalmadı..niveasindan tutun da en pahalı ürününe kadar..
    bu süre icinde saclarım dökülmeye başladı,kaşıntı ve yine pul pul dökülme..
    bugün Dr a gittim..ve bana bu teşhisi koydu..
    abartsiz,5 tane reçete yazdı..
    bu hastalığın çözümü yok dedi..bu ürünleri deneyeceksin teker teker dedi..
    iyi gelen bir tane bulacaksın mutlaka dedi..ama tekrar edecek dedi..tekrar ettiginde ürünü değiştireceksin dedi çünkü alışkanlık yapar hiç bir ise yaramaz dedi..
    bende bugün ilk reçeteden başladım..
    La Roche-Posay Kerium ds diye bir sampuan ve emolium yüz temizleme aldım..
    sampuani 4 haftada 2 kere kullanın diyor..o yüzden yarın yine aynı markanın aynı hastalık icin üretilmiş hergun kullanımına uygun sampuanini alicam..
    ilk sayfaları okurken bir arkadas bu sampuani yüzüne de kullanmış ve faydasını gormuş?sampuani yüze kullanma fikri bana garip geldi açıkcası..
    bir de bu markanın kızarıklik ve pullar icin yüz kremi var..doktor onu da önermişti ztn..yarın onu da alicam..
    kortizonlu kremi bana cok fazlalasirsa al dedi onun dısında sakın kullanma dedi..

benin doktorun demesine gore arkadaslar; bu hastalıkta kullanılacak belli/sabit bir ürün yok..tekrarladığı an tek yapacağımız; kullandığımız ürünü değiştirmek..kesin çözümü de yok..
    stresten uzak duracaksın dedi :) nasıl olacaksa o :)))

ben yarından itibaren bahsettigim markanın ürünlerine başlıyorum..umarım geçici de olsa bir çözüm bulurum..

hepimize gecmis olsun...

Arkadaşım ben kerium ds krem kullandım fakat çok da büyük bi faydasını görmedim. Geçirdi mi biraz dersen evet biraz etkili oldu. Belki şampuanıyla birlikte kullanmadığım içindir

• zaten doktor dediğim gibi 5 tane reçete yazdı bana..bu ürünlerin hiç biri bu sorunu tamamen bitirmeyecek dedi..o yüzden de hepsini bir anda alma dedi..git bir markanın kremini al sampuanini alma,kremini dene,ise yararsa git sapmuanini al dedi..bi süre kullandın faydasını gördün snr tekrar eski haline dondü bu sefer başka markaya başla dedi..
    cok şükür bende durum cok ileri degil..ama yaşla beraber ilerleme riski var..
    sac dökülmem icinde ayrıca bir sprey verdi..faydalı sampuani bulduktan sonra bu spreyi kullanmaya başla dedi..sac çıkartıyormuş sprey..pek inandırıcı gelmedi ama bakalım deniyecegim dogru sampuani bulduktan sonra..

benim anladığım; bu hastalıkta kullanılacak belli bir ürün yok..o yüzden de kullanılan ürünler birine cok iyi geliyor birine gelmiyor..ve hangi ürünü kullanırsan kullan tekrarladığı icin; dogru dürüst ürün yok diye düşünüyoruz..aslında var ama geçici çözümler çünkü bu hastalığı tamamen kaldıracak bir çözüm ztn yok..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.