Şimdi Ara

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
53.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala_

Baklava = Koçak , Gaziantep.

Koçak > İmam Çağdaş > Karaköy Güllüoğlu

diğer güllüoğulları nasıldır bilmem ama ben karaköy (nadir) güllüoğlu'nu listeye almam...
    beğenmediğimi bizzat nadir güllü'ye de ima ettim aslında ama "müşteri böyle istiyor" diyerek açıklama yapmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

diğer güllüoğulları nasıldır bilmem ama ben karaköy (nadir) güllüoğlu'nu listeye almam...
    beğenmediğimi bizzat nadir güllü'ye de ima ettim aslında ama "müşteri böyle istiyor" diyerek açıklama yapmıştı...

Valla bi şehir efsanesi var , İmam Çağdaş'in kurucusu mu diyeyim sahibi mi diyeyim tam bilmiyorum ama Güllüoglu'nun baklavasini yemezmis asla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Valla bi şehir efsanesi var , İmam Çağdaş'in kurucusu mu diyeyim sahibi mi diyeyim tam bilmiyorum ama Güllüoglu'nun baklavasini yemezmis asla .

ben 30 sene önceki karaköy güllüoğlu baklavası için kilometrelerce yol teper giderdim ve gittiğime değerdi...
    ama bugünkü baklavası için ancak yolum önünden geçerse uğrarım, belki...

• ogameci kullanıcısına yanıt
    bu konuyu görüp seç fatihten havuç dilimi ve şöbiyet denedim. gerçekten karaköy güllüoğluna göre çok daha iyi.
    kilosu 60 tl bu arada ama değer.
  • Geçerken Hacıbozan Oğullarından ufak bir kutu yaptırayım dedim

Sevdiğimden almadım aslında bazen favorim olmayan markaları alırım ki iyi olan (seç baklava)'nın kıymetini tekrar anlayayım.

Baklava yanına birazda fıstık aldım. Fıstıkar güzel.

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

laleli hacı bozanda arasıra havuç dilimi yerdim onu da hamur-çamur kıvamında yaptıklarından dolayı artık uğramıyorum, bu baklava da biraz hamur gibi görünüyor...
  • quote:

quote:

laleli hacı bozanda arasıra havuç dilimi yerdim onu da hamur-çamur kıvamında yaptıklarından dolayı artık uğramıyorum, bu baklava da biraz hamur gibi görünüyor...

Bana da oyle geldi.

Bir de sanki malzeme konusunda bayagi tutumlu davranmışlar. Fistik gorunmuyor baklavada.

• o fıstıklımı cevizlimi hiç fıstıklı gibi duırmuyorda gerçi cevizde görünmüyor içerisinde
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    cevizli
  • quote:

cevizli

baklava, basma tel kadayıf türevleri cevizli olmaz abi yaa gidin antepe cevizli baklava isteyin kapıdan kovarlar
  • şu seçin anadolu yakasında bi şubesi olsa zengin edicem ama açmıyorlar şöle merkezi yere düzgün bir şube.
  • lokkum gibi lokummm hepiciğini yerim
  • Uzuun zaman oldu SEÇ'e uğramayalı

Güncel Fiyat: Havuç dilimi kg ücreti 60 TL

1kg aldım doya doya yemek için

• Fıstığın fiyatını düşünürsek baklavaların bu kadar pahalı olması çok normal boşuna yeşil altın demiyorlar birde Dünyada Üretim olarak 3. olmamızda bunda büyük etken.

Havuç Dilimi her zamanki gibi enfes görünüyor hocam şöbiyet yok mu hep aynı insana gına gelir.
  • baklavada imam çağdaş, gerisi yalan. seç'de iyidir ama imam çağdaş bence seç'den iyi.
  • Afiyet olsun hocam. Bu arada benim de bir tavsiyem olucak size daha doğrusu önerim. Pendikte GaziBurma var. Şubeleri sadece pendikte. 2 şube var abi kardeşler. Karaköy güllüoğlunu denemiş biri olarak söylüyorum burası benim için bir numara Karaköyü falan katlar lezzet de. Tatlılar taze ve günlük yapılıyor. Glikoz şurubu vs kullanılmıyor. 1 KG Yediğim halde kesinlikle bayma vs olmuyor Fıstıklı baklava ve Fıstıklı sarma yı yolunuz pendiğe düşerse kesinlikle denemenizi öneririm.http://www.gaziburma.com/ @ogameci

• Ankara'da baklavayı en iyi yapan yer neresidir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Ankara'da baklavayı en iyi yapan yer neresidir arkadaşlar ?

Elmacipazari Gulluoglu .

Dikmen de EGM nin Yanındaki shell benzinljk icinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Elmacipazari Gulluoglu .

Dikmen de EGM nin Yanındaki shell benzinljk icinde.

Teşekkürler en kısa zamanda uğrayacağım.
  • quote:

90'lı yıllarda ankarada çalışıyorken camuzoğlu baklava vardı fena değildi, sorunca en ünlüsü o demişlerdi bize...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.