Şimdi Ara

SEÇ BEĞEN AL - EMNİYET ŞERİDİ İHLALLERİ (TRAFİKTEN CEVAP GELDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
18.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH otomobil bölümü böyle bir seferberlik ilan edebilir.

Emniyet şeridi kullananları makinemizle cekip burada yayınlayalım.

Sonra bunları gereken polis birimlerini bildirelim.
  • tebrik ediyorum, güzel bir noktaya değinmişsiniz. herkes sizin kadar duyarlı olsa bu memleket adam olur
  • emniyet adam olucak 20 30 tane aracı böyle dağıtacak istanbula sivil gibi dolanıcak...
    üzerinde kamerası falan olucak görünmeden monte edilmiş... çatır çatır ceza yazıcak.... valla 1 yıl sonra kimse emniyet şeridine geçmez olur.....
  • bu böyle gelmiş böyle gider zihniyeti ile bir yere varılmadığı ortada değilmi. bu araçları alırken ödenen vergiler bu araçları kullanırken sigortalarken, yakıt alırken ödenen vergiler trafikte kural ihlal edilsin diğerleri baka kalsın milletin aracının ve canının güvenliği hiçe sayılsın diye mi ödeniyor halkımızca acaba. herkezin kurallara uymasında en büyük sorumluluk yine halktadır. duyarlı olacak gündeme getirecek şikayet edecek ki yetkili kurumlar bu işin üstüne düşsün.
  • Gün olur acil hastanız olur, gün olur evinizde yangın çıkar acil itfaiye beklersiniz,gün olur başınıza iş gelir polis beklersiniz... Allah göstermesin...

Emniyet şeridi işte bunun için vardır, sizin acil durumlarınızda zamanında yetişebilmek için!

Siz orayı işgal eder iseniz acil durumda size yetişemezler!
  • bu kural ihlalinin cezası ne kadar bilmiyorum ama en az 500 tl olmalı ,bence büyük suçlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 13 Ekim 2009; 14:16:17 >
  • Sadece bir kez emniyet şeridini kullandım. Onda da araçta ben, emtue, funkmaster ve Polemik vardık. İftara yetişmemiz gerekliydi. Sapağı kaçırdığımdan ileriden dönüp gelmiştik. Hem zaten aramızda anlaşmıştık ceza gelirse 4'e bölünecek diye. Ortada ne ceza var ne de başka birşey.

Devlet devlet olsun da eds yazan yerlere kamera koysun en azından.
  • Ben Tourneo'yu alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

Sağ şeritte giderken dikizde emniyet şeridi ihlali görürseniz, aracınızın yarısını emniyet şeridine çıkaracak şekilde hareket edin. Arkanızdan bol bol korna yersiniz ama tekrar normal şeride girmeye mecbur kalırlar.

Güzel oluyor

Ben çok yapıyorum bunu emniyet şeridine yakın seyrediyorum ordan geçmek isterse geçemiyor.Herkes enayimi adam gibi trafikde şeridinde gidiyor sanki biz bilmiyoruz ordan gitmeyi.Türk zihniyetini uygulamanın luzumu yok "trafik kapalı napalım ordan gidiyoruz".Herkes kurallara uysa bu memlekette halimiz çok daha farklı olurdu sanırım...
  • Bu ihlallerin bir tek sebebi var o da bekleyememek.Nerde trafik akıyor hemen o tarafa
  • Valla bugun bende katlettim trafiği acelem vardı sabah...
  • bi de tepesinde mavi isikli arabalar var,mavi lambayi on tarafa,tavana koyan sivil arac rahaat rahat emniyet seridinden istedigi yere gider
    enayi vatandas cile doldurur....eh ambulans ile havalanina isadami yetistirilen ulkede normal tabi
  • Emniyetin yapacağı basit trafiğe kameralı sivil polisler karıştırmak.

Ya da orda kesin bir polis yol kenarında duruyordur, trafik akışının tersine süratli şekilde emniyet şeridinden sürsün bakalım çıkabiliolar mı, çıkan da içeri geçemez panikten bi güzelde ceza yer.
  • Emniyet şeridini gereksiz yere kullanan kişiler medeniyetten uzak ve cahildirler. O şeritler acil durumlar için hazırlanmış alanlar. İşin insani boyutunun yanı sıra bir de enayi yerine koyma yönü var. Emniyet şeridini kullanarak yanımdan geçen her araçda küfür edilmiş gibi hissediyorum. Eskiden biraz utanmaları vardı, lastik koyduğunuzda şeride bir şey diyemiyorlardı, şimdi bir de korna çalıp selektör yapıyor öküz efendiler. Yol istiyor ya, vermeyince kavga edecek duruma geliyorsun.

Artık ülkemiz yaşanacak yer olmaktan çıktı. Evimin önüne arabamı parkedemiyorum, çünkü eskiden insalar dikkat ederek parkederdi arabalarını, şimdi görüyorum öndeki ve arkadaki arabaya çarparak par ediyor adamlar ve bunu acemilikten yapmıyor, hayvanlığından yapıyor. Geçen gün kardeşimin arabasındayken birisi iki kere arabaya dokunarak perk etti, ne yapıyorsun dedim, bir şey olmaz ki ne konuşuyorsun dedi, ulan sen mi karar vereceksin diyerek üstüne yürümek zorunda kaldım adamın.

Velhasıl kelam, trafik bilimum hayvanla kaynıyor, dikkatli olmak gerekli.

• Mersin de sahil yolunda çok yaparlar, yol iki şeritlidir, en sağda şerit çizgileri dışında bir arabalık yer kalır, genelde o en sağ taraf park olarak kullanılır sahile gelenler için. Işıklara yakın yerlere kimse park etmez tabi. Bunu gören uyanıklar kırmızı ışıkta güzel güzel şeridinde bekleyen sizlerin en sağ tarafına boş bırakılan yere geçer, işte ondan sonra olay başlar, siz sağ taraftasınızdır, solunuzda da araba vardır, ve süper zeki adam da sağınızdadır, ışık yeşile döner, hareket başlar ama süper zeki adamların hesap etmediği birşey vardır, o da 20-30 metre ötede en sağda park halinde sürüyle araba vardır, bu adamın gidiş istikametinde. O sizin şeride girmeye çalışır siz de sola kayarsınız soldaki arabada yolunda devam etmeye çalışır ya da yavaşlamaya çalışır derken alın size kaza sebebi. Bir gün bir trafik polisi görürsem durup soracağım bu olay nedir böyle diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga33 -- 13 Ekim 2009; 18:25:01 >
  • yorumsuz
    Emniyet şeridi ihlali kazaya yol açtı: 2 ölü
    Küçükçekmece TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kardeş hayatını kaybetti, diğer kardeş de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine trafikte aksamalar oldu.
    Kaza saat 20.30 sıralarında Küçükçekmece TEM Otoyolu Mahmatbey Gişeleri'ne yaklaşık 1 kilometre kala meydana geldi. TEM Otoyolu'ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine giden Raşit Güçlü idaresindeki 34 SNU 27 plakalı boş asfalt tankeri, yasak saatte şehir içine girmemek için Mahmutbey Gişeleri'ne yaklaşık 1 kilo metre kala yol kenarında park ederek beklemeye başladı. Aynı istikamette seyreden Zeki Teke idaresindeki 34 VIA 24 plakalı otomobil ise, emniyet şeridini ihlal ederek park halindeki bu tankere arkadan çarptı.
    http://www.porttakal.com/haber-emniyet-seridi-ihlali-kazaya-yol-acti-2-olu-139059.html

Emniyet şeridinde kaza: 3 ölü, 2 ağır yaralı
    Bursa'da çevre yolunda emniyet şeridinde tekerleğini değiştiren kamyon sürücüsüne arkadan çarpan ikinci kamyon feci bir kazaya karıştı. Kazada 3 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı.
    http://www.haber7.com/haber/20090905/Emniyet-seridinde-kaza-3-olu-2-agir-yarali.php

Emniyet şeridi cinayeti
    İhsan Kalkavan’ın yeğeninin hız merakı genç moda tasarımcısı Sinem’in hayatına maloldu. Atlattığı kaza sonrası güvenlik şeridinde otomobilini kontrol eden Yalçın’a çarpan Faruk Kalkavan, genç kızı ölüme ...
    http://www.tumgazeteler.com/?a=2490238

Zincirleme kazada emniyet şeridi rezaleti
    İSTANBUL (İHA) - TEM Otoyolu Gedik Ahmet Paşa Viyadüğü'nde meydana gelen zincirleme kazada biri ağır 8 kişi yaralandı. Araçlarından inen meraklı vatandaşlar emniyet şeridinden yürüyerek kaza alanına gitmeye çalışınca şerit adeta yaya yoluna döndü. Emniyet şeridinde giden sürücüler de ambulans şoförünün uyarısını dikkate almadı.
    http://haber.mynet.com/video/yasam/zincirleme-kazada-emniyet-seridi-rezaleti/282771

Yine 'emniyet şeridi' kazası: 3 polis yaralı

HALUK ATALAY İstanbul

Okmeydanı 0-3 otoyolu üzerine, trafik polisi Muharrem Tanoba'nın geçtiğimiz hafta, bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybettiği yerde dün bir kaza daha yaşandı. Erdal Mercan'ın kullandığı aracın, emniyet şeridinde bekleyen polis otosuna çarpması sonucu Mercan ile 3 polis yaralandı. Alınan bilgiye göre dün
    0 -3 otoyolu Hasdal mevkiinde Mercan'ın kullandığı plakalı otomobil kontrolden çıkarak emniyet şeridinde bekleyen 34 A 5970 plakalı ekip otosuna çarptı. Ekip otosunda sıkışan trafik polisi Turan Sarıtaş güçlükle çıkarıldı. Sarıtaş'la birlikte meslektaşları Dursun Sönmez, Adem Deveci ile Mercan hastaneye kaldırıldı.
    http://www.milliyet.com.tr/2005/10/18/yasam/yas10.html

• Herkes enayi (tabi bu adi yaratıklara göre) tek akıllı kendileri ...
  • Nihat sırdar bunlara emniyet öküzü diyordu uyarı geldi galiba emniyet laleleri diyor.
    acil bir işi olanında(ambulans,itfaiye vb.) işini engelliyor.
    arkadaşım teşekkürler ama bizim ülkemizde doğruları fazla sevmezler.
    sen yine devam et belki birgün yaptıklarının yanlış olduğunu anlarlar.
  • Duyarlılık güzel fakat boş iş.
    Düzelmez. Adam öder cezasını baktı olucak gıbı değil geç hacım emniyet şeridine.
  • zeki bu adamlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.