Şimdi Ara

Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
7
Favori
14.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayret bu kampanyayı nasıl iptal etmemiş msi. Çok maliyeti yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan anakart almıştım. 9 Kasım sipariş tarihi 11 Kasım fatura düzenlenme tarihi gözüküyor. Ürünü Shout Out kampanyası için satın alma tarihini 9 Kasım olarak kaydettiğim için promosyonu alamadım. Bir gün yüzünden Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsnowman -- 17 Kasım 2020; 22:47:24 >
  • Ben bu sabah başvurdum ve bana kodu yollamışlar :-) umarım 200 tl steam kodu içinde başvuru oluyordur yoksa valla vermezler diye başvurmuştum bu oyuna

• ürününüzü buna kaydettirdikten sonra iadeyi nasıl alacaksınız ? iadenin sayfasında : en erken 14 gün sonra ürün kaydınızı yaptırın diyor. ama siz aldığınız ürünü 14 günden önce kayıt ettirmiş olmuyor musunuz acya da steam kodunu alabilmek icin ? yoksa kampanyalara ayrı ayrı mı kayıt ediliyor ürün cevaplandıran olursa sevinirim

Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu
  • Eğer 3 kampanyadan da yararlanan biri olursa ve bizleri bilgilendirirse çok iyi olur, merakla bekliyorum.

• jonesknow kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok merak ediyorum. Ben şuan Steam ve Valhalla ya başvurdum. Valhalla kodu geldi bugün. Steam için ses yok henüz. 24 ünden sonra iade ye başvuru yapacağım. Yazan olmazsa ben yazacağım buradan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 07.11 de ürün satın aldım. Ürün bana 11.11 de ulaştı yani fatura tarihimin 11.11 de başlaması gerekiyor değil mi?

Ürünü siteye kayıt ettirirken 11.11 yazacağıma 09.11 yazdım ve promosyon oyun kodunu alamıyorum. MSI' a çeşitli yerlerden mail, mesaj ile ulaşmaya çalıştım geri dönüş yaparlar mı? Ürünü alma ihtimalim nedir bilen birisi varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ona göre gerekirse iade edeceğim...

• Edit, MSI resmi Türkiye sayfasına İnstagramdan mesaj attım 1 gün sonra dönüş sağladılar ve bana şu maile sorunumu dile getirmemi söylediler;

info-tr@msi.com

• Adamlar 24 saat içinde yolladılar kodu valla helal olsun.

• MPG Z490 CARBON EK X arkadaşlar bu ürünü aldım. Ürünü kaydettim profilden. Ürün bilgilerimden talep kontrole tıklayınca no result geliyor. assasins kampanyasından faydalandırmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

ürününüzü buna kaydettirdikten sonra iadeyi nasıl alacaksınız ? iadenin sayfasında : en erken 14 gün sonra ürün kaydınızı yaptırın diyor. ama siz aldığınız ürünü 14 günden önce kayıt ettirmiş olmuyor musunuz acya da steam kodunu alabilmek icin ? yoksa kampanyalara ayrı ayrı mı kayıt ediliyor ürün cevaplandıran olursa sevinirim

Bence burada birşeyi yanlış anlıyoruz. Ben Steam + Valhalla keylerini aldım. Şimdi 25inden sonra Cashback için başvuracağım.

Steam kampyansında ürünü kayıt etmeme rağmen, Valhalla için tekrar bir kayıt süreci istedi. Steam kampanyasında Serial Number ve fatura yollamıştım, Valhalla için bunları görmedi tekrar yükledim.

Bence Cashback içinde kayıttan kasıt bu, yoksa ürününü register.msi sistemine kayıt edilmesi demek değil. Örneğin, ben ürünümün garantisini uzatmak istiyorum (yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettirince 1 yıl uzatıyorlar), e bunun için kayıt ediyorum sisteme cashback için beklemenin nedeni ne olsun.

ayrıca, global siteye bakarsak herhangi bir tarih yazmıyor kayıt kısmında. Resmini ekledim. Ben riski alıp herşeye başvurdum, zamanı gelince de geri ödemeye başvuracağım. Bir sorun olacağına ihtimal vermiyorum.

Seçili MSI ürünlerini Alanlara Assassin's Creed Valhalla Standard Edition Oyun Kodu

• J.McNulty kullanıcısına yanıt

Ben steam kodunu aldım ama valhallayı bekliyorum galiba sadece 1 tane promosyona katılabiliyoruz sitede öyle bir bilgi var promosyon sekmesinde Cash back ve valhalla promosyon olarak geçiyor galiba inşallah ikisini de alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti alincada verseler keske

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wamad W kullanıcısına yanıt

Nereye yorum yapmak gererkiyor:)

• şopcu kullanıcısına yanıt

Hangi tarihte almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Bence burada birşeyi yanlış anlıyoruz. Ben Steam + Valhalla keylerini aldım. Şimdi 25inden sonra Cashback için başvuracağım.

Steam kampyansında ürünü kayıt etmeme rağmen, Valhalla için tekrar bir kayıt süreci istedi. Steam kampanyasında Serial Number ve fatura yollamıştım, Valhalla için bunları görmedi tekrar yükledim.

Bence Cashback içinde kayıttan kasıt bu, yoksa ürününü register.msi sistemine kayıt edilmesi demek değil. Örneğin, ben ürünümün garantisini uzatmak istiyorum (yanlış hatırlamıyorsam kayıt ettirince 1 yıl uzatıyorlar), e bunun için kayıt ediyorum sisteme cashback için beklemenin nedeni ne olsun.

ayrıca, global siteye bakarsak herhangi bir tarih yazmıyor kayıt kısmında. Resmini ekledim. Ben riski alıp herşeye başvurdum, zamanı gelince de geri ödemeye başvuracağım. Bir sorun olacağına ihtimal vermiyorum.

Alıntıları Göster

kaç gün sürdü steam kodu gelmesi ? Ben cuma başvurdum ama hala bekliyorum..Hepsiburada üzerinden yaptığım yorum sayfasını yolladım onun dışında başka bir bilgi yollamadım yani istemediler..Valhala başvurdum 1 hafta da vermişlerdi...İade için 01 aralıkta dolacak 14 gün sürem onu bekliyorum

• SIKINTI MI VAR kullanıcısına yanıt

Ben de e-posta gönderdim ama cevap yok daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: şopcu

kaç gün sürdü steam kodu gelmesi ? Ben cuma başvurdum ama hala bekliyorum..Hepsiburada üzerinden yaptığım yorum sayfasını yolladım onun dışında başka bir bilgi yollamadım yani istemediler..Valhala başvurdum 1 hafta da vermişlerdi...İade için 01 aralıkta dolacak 14 gün sürem onu bekliyorum

Alıntıları Göster

3 gün kadar bekledim steam için, haftasonu girmiş olabilir senin için.

Valhalla da 2 gün içerisinde geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsnowman

Ben de e-posta gönderdim ama cevap yok daha.

Bana cevap geldi hepsinden yararlanabilirsiniz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

3 gün kadar bekledim steam için, haftasonu girmiş olabilir senin için.

Valhalla da 2 gün içerisinde geldi.

Alıntıları Göster

Hocam sorun şu bana valhala için kod mail ile atmadılar ben msi sayfasından kendim buldum oraya düşmüştü..Umarım bu da öyle olmaz steam kodu çünkü mail ile geliyor galiba herhangi bir yerde bulamıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.