Şimdi Ara

Seçim Bütçesi Açıklandı 547 MİLYON TL !! Yok artık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç tane fabrika dikilir o paraya kaç işsiz iş sahibi olur o insanların giyim gıda sektörüne katkısı vs derken kaç kişi ekmek sahibi olur ama neden hiç oldu o para birileri broşür basacak meydanlara para Laz'ım israf israf israf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • partilere yapılan seçim yardımı tamamen kalkmalı
  • Başkanlıkta vekil sayısı 600 olacak.
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    Seçimlere harcanan paraların tamamı boşa harcanan paradır.
    Bir de hazineden çıkıyorsa, dünyada olmazsa ahirette görüşeceğiz.(hepsiyle)

Ekleme:Şimdi baktım da tüm ilçelerimize dağıtsalar her birine 500milyara yakın para düşüyür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 22 Nisan 2018; 23:13:12 >
  • Bunların derdi , ülke menfaati değil koltuk sevdası ,zaten iktidardasın bu neyin seçimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolsuzluk ve rant ekonomisi
    türkiye ekonomisi tam anlamı ile yolsuzluk ve rant ekonomisine dönüştü. toki eliyle beslenen akp sermayesi tüm büyük yatırımların tek sahibi oldu. ve tabii özelleştirilen kamu mallarının da en büyük avcısı. reel ekonomi neredeyse dibe vurdu. üretim azaldı. başta tekstil olmak üzere birçok sektör yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
    17-25 aralık operasyonları , bu rant ekonomisinin devlet ve akp içindeki uzantılarını gözler önüne serdi. bakanlara ve ailelerine uzanan yolsuzluk fotoğrafının tümü netleşmeden üstü örtüldü.erken seçim kararı da bunun en büyük ispatı niteliğinde.çünkü tulumbada su kalmadı.sanırım 2019 u göremeden çok büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya kalacağız.

ekşi
  • Bu Halk a ihanetten başka birşey değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset karın doyurmaz! Siyaset cep ve ayakkabı kutusu doldurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Tüm siyasi partiler demiyorlar, Dİ YE Mİ YOR LAR

Benim Akp yi eleştirdiğim bir dünya yazım ve konum var. Bu arkadaşlara soruyorum, sizin Akp ile ilgili 1 tane olumlu düşünceniz, yazınız var mı? Neyse konu partiler üstü olmalı.

Tüm vekiller, bir gecede jet hızıyla nasıl maaş ve şarttlarını iyileştirdiler unutunuz mu? Hdp dahil, kimse muhalefet etmedi, hepsi tamam dedi oy birliğiyle.

Son paragraf Herşeyi açıklıyor, ama ne hikmetse pek beğenilmemiş.

• Hepsi Aynı kardeşim hiç birisi de bu parayı alıp halka yada yetimlere şehitlere vermez.Baksana ben seçimde kazanmam gerekiyor diye birbiriyle yarışıyorlar.Görüşmeler yapılıyor toplantılar yapılıyor nasıl oy toplarız diye.Halkımız ise seçimden sonraki zamnları düşünüyor.

Millet 1.700 tl maaş almak için elinden geleni yaparken onlar orada koltuk için sadece bir seçim için kaç insanın hakkını yiyor.

Sonra geliyorlar Adaletten bahsediyorlar.Kardeşim seçim oluyorsa sen bunu kazanmak istiyorsan eğer kendi cebinden vereceksin.Aynı Rahmetli Muhsin yazıcıoğlu gibi o almamıştı.

Siz ancak ona yobaz dersin o sana koyun der öyle birbirinizi yersiniz.Onlar sizi umursamaz bile siyasette herkes kendi çıkarları için ugraşır bunu anlamıyorsunuz.

Şu dağıtılan paralara bak lan hiç mi alırken bunlar utanmıyorlar halkımız aç asgari ücretle geçinirken biz bunu almamız hiç hoş demeleri gerekirken gözleri daha büyüklerinde.

Hepiniz bana kızacak belki hakaret edeceksiniz ama onlar hep bildiğini yapacaklar.

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bu ve benzeri arkadaşlar, ak parti dışında hiçbir elestlrlyl kabul etmezler.

Problem yok, artı kasmak için yazanlardan değilim.

• Erken seçim kadar aptalca bir şey yok bu yuzden

Hukumet dusmedikce erken secim yapilamamali bu para 540/80den 5tlde olsa her vatandasin cebinden cikiyor

Ve ben 5tl vermek istedigimi hatırlamıyorum yaziktir o paranin bize dönmesi lazim kamu hizmeti olarak siyasi partilerin cebini doldurmasi degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La noldu da deprem etkisi yaratan yorumum(alıntı içindeki yorumum) sildiniz, ZORRRUNUZA MI GİTTİ?

Sildikleri yorumum.

Deprem etkisi uyarısı

Forum o kadar dandik ki silinen mesajı alıntıda gösteriyor, ordan fark ettim silindiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 23 Nisan 2018; 8:0:9 >

• vergi diye milletin kanını emsinler, sonrada bol keseden partilere(bölücülere)para dağıtsınlar. ohhh ne ala memleket, ulan emekli eziliyor asgari ücretli eziliyor kan ağlıyor ayda yarım kilo kıyma alamayanlar var bu ülkede kalmışlar meclisteki pkklıları besliyorlar, hele şu bahçeliye ne demeli hani dün konuştukları nerede kaldı bugün yaptıkları nedir, bunlar kadar dönek iki yüzlü daha görülmüş mü bu ülkede. insan olan insan tükürdüğünü yalamaz rezilliğe bir bakın arkadaşlar.
  • Vekil sayısı da 550'den 600'e çıktı..Oradan da her ay en az 1 milyon tl ekstra masraf deyin yattıkları yerden..

Bütün siyasilerin hep beraber uzlaştıkları tek konu "Vekil maaaşları" artma önergesi..İzleyin bakın o meclis oturumunu,sanki hepsi birbirinin 40 yıllık kankası oluyor .
  • Bütün partilerin kurulması, yönetimi, kurultayları vs hepsi devlet tarafından kontrol ediliyor ve ilgili kanun ve tüzüklerle belirlenmiş durumda. Partiler ticaretli mi uğraşıyor, al-sat mı yapıyor da masraflarını kendi karşılasın? Bunları bilmeden buralara gelip şikayet etmek, benim vergimle o yapılyor bu yapılıyor demek ne kadar mantık içeriyor? Yani konu açalım da, ne saçmalarsak saçmalayalım, eleştirelim ama altını doldurmayalım, hep boş boş şikayet edelim. Yeter artık arkadaşlar biraz kendimizi geliştirelim artık, rezillikten öteye gidemiyor şu açılan gereksiz konular, gereksiz yorumlar.. Forum yöneticileri de maşallah boş boş bakıyorlar bu vaziyetlere, birileri birbirine girecek de ceza verecekler, tek işleri ve forum yöneticiliğinden anladıkları bu heralde.
  • OMG ;(
  • Benim milli irademin temsil edilmesi için bana düşen ücret 8 tl. Helâli hoş olsun.

Allah bu memlekete 2000 li yılları tekrar yaşatmasın.

O zamanlar 1 dolar 1.500.000tl idi yani bugünün villa parasına eşitti.

1 kilo domates 50.000 tl idi bugün o paraya araba alınır.

1 ekmek 80.000 tl idi , o paraya bugün fırını alırsınız fırını.

1 kilo et 3.500.000 tl idi , bugün o paraya çiftlik kurardınız.

İnsanlar ekmeği karneyle alırdı,başbakana yazarkasa , cumhurbaşkanına anayasa fırlatılırdı.

İtibarımız yerlerdeydi.

Allah o karanlık günleri tekrar yaşatmasın.

• Asgari ücrete ödenek bulamıyoruz bizfs isterdik 5 bin olmasını diyorlar dünyada en çok kazanan milletvekilileri bizd kbdmg bakımından yani bu heriflerre parti maaş versin devlet memuru değil ki bunlar ah ah işte bunlar hep açgözlülükten seçim için devlet niye yardım ediyor ben demokratik hakkımı kullanarak sandığa gitmiyorum millli iradeye danışılsın o kadar parayla seçime mi gidilirmiş acaba milli irade asgari ücretin 15 katı alan milletvekili maaşınsan rahatsız mıymış yahut bu ülkede bu kadar şehit varken apo bizim liderimiz başkan apo diyen hdpnin mecliste işi ne ingilterede ira meclise sokuldu mu kaldı ki ira bu pkkdan çok onurlu. Haram zıkkım zehir olsun yedikleri içtikleri zaten düzgün bir adam milletvekili olsa 2. Günü basar istifayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yandaşların son kaymak yiyeceği seçim olacak ak partinin kazanması imkansız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.