< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanumur12 -- 22 Nisan 2018; 16:21:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanumur12 -- 22 Nisan 2018; 16:21:51 > |
borç içindeyiz süt satamıyoruz diye sütleri yollara döken çifçiler yine oy verecek
|
Hazine yardımı almayan Saadet ve İyi parti gibi partiler tv de yer bulamayacak. Şarkılı otobüs sayısı da muhtemelen her ilde olmayacak.Zor iş olar için.
|
Milletin kanını sömürdünüz siyasiler,vergi veriyoruz 547 milyon lirayla neler yapılabilir neler. Bu kadar fazla vergi toplayabiliyorsanız vergileri düşürün rahatlayalım...
|
Allah topunun belasını verse de kurtulsak şu yiyicilerden artık.
Bunlarla ilgili kuzenle ufak bir tartışmam olmuştu maaşları emekliliklerini felan, ben fazla felan demiştim. Kuzen diyor önce onlar doyacak ki sonra bize verecekler, kafa yapısı böyle olan milyonlar var işte ülkede. Yemeye değil, yedirmeye geldiklerini algılayamıyorlar. Biz burda kafayı yediğimizle kalıyoruz ondan sonra. |
Tüm siyasi partiler demiyorlar, Dİ YE Mİ YOR LAR
Benim Akp yi eleştirdiğim bir dünya yazım ve konum var. Bu arkadaşlara soruyorum, sizin Akp ile ilgili 1 tane olumlu düşünceniz, yazınız var mı? Neyse konu partiler üstü olmalı. Tüm vekiller, bir gecede jet hızıyla nasıl maaş ve şarttlarını iyileştirdiler unutunuz mu? Hdp dahil, kimse muhalefet etmedi, hepsi tamam dedi oy birliğiyle. |
Çoğunluk Akpartiye kızıyor kısmen haklı da , bu kızan arkadaşlar chp'nin aldığı 147 miyon TL yada diğer partilerin aldığı parayı konuşamıyor. Çünkü partizanlık aklı ve vicdanı yok ediyor. Milletin cebinden çıkan para bu arkadaşların umrunda değil amaç "karşı olduğum partiye çakayım". Bu partici zihniyetle nasıl ülke düzlüğe çıkacak
|
Allah bu israf partilerinin belasını versin. Senelerce hep aynı partiler. İnsanların önünde göstermelik şov yapıp beleşten para kazandılar. Şimdi de ödenekten para kazanacaklar her zaman ki gibi.
Halk denilen topluluk da buna çanak tutmak için kendini paralıyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|