Şimdi Ara

Seçim Bütçesi Açıklandı 547 MİLYON TL !! Yok artık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanjayra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fox'un yayınlayabilmesi de zaten belirli bir desteği alabildiklerini gösterir.

Fox sözde liderlerle politika programı yapıyordu ama Türkiye'de onlarca adet parti olmasına rağmen nedense popüler isimler dışında kimseyi çağırmadılar.

Arkadaşlar, İyi partiyi klasik yöntemlerle , sözlerle eleştirecek değilim ama Hdp nasıl birden allanıp, pullanıp medya tarafından bakın kürtler ve solcu türkler bu sizin yeni partiniz artık buna oy vereceksiniz vari bir şekilde oluştuysa destek aldıysa ne yazık ki İyi parti'de aynı kitleyi hedeflemesede benzer desteği alıyor.

Gidin bir siyasi parti kurun, ne kadar önemli vaadler, gerçek başarılı tespitler - çözümler üretip kitle toplasanızda medyaya çıkabilecek misiniz? Hazine yardımı kağıt üzerinde almıyor ama korumalar, özel konvoylar, sorunlu - izin sıkıntılarıyla olsada mitingler.

Ldp bile bazı söylemlerinin Türkiye'deki kullanılma potansiyeli ile cılız bir şekilde bir dönem kullanıldı medyada söylemlerinin toplum bilinçaltına işleyebilmesi adına kısa kısa yer verildi ve çok azda olsa nadiren veriliyorken potansiyel oluşturabilecek söylemler, tavırları yayamıyorlar. Bunda ciddi miktarda kendi hataları var- eksiklikleri de önemli bir etmende şunu düşünmek lazım. 2002'de Besim Tibuk'un gerek Batı gerek Doğu ülkeleri için nimet sayılabilecek Liberalizm felsefesini pazarlamaya çalışan Ldp'yi ara gaz olarak kullanıp Meclis'e sokturmayan medya neden 6 ay önce parti kuran bir milletvekilini ve arkadaşlarını bu kadar destekliyor. ( Besim Tibuk'unda kendi hataları, noksanlıkları ve yanlış tavırları gözardı edilemez fakat bunlar çözülemeyecek şeyler değiller bir destek sonrasında )

• Paran yoksa seçime girmeyeceksin.Millete 1600tl asgari ücreti reva görürken şu konuşulan paraya bak.Hepsi birbirinin aynısı al birini vur otekisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp zaten akpnin altında faliyet gösteriyor artık neden ödenek alacak ki farklı bir adayları falan mı var erdogandan başka ayrica terorist partisi diye mimlenmis bir partiye neden 40 milyon lira odenek veriliyor teroristlere silah erzak yardimi yapilsin diye mi. Ayrica tarihinin en vasat muhalefetini yapan chp ye neden bu kadar para veriliyor. Son olarak akp nin caldigi cirptigi denize doldurup paradan ada yaptigi yetmedi mi bu kadar ödenek aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 22 Nisan 2018; 17:18:9 >
  • Birde partiler gidip gevur PR ajanslarına para yediriyor...
  • Hdp zaten kazanamayacağını biliyor. Para harcamaz. 30 milyon tl cepte.

Pkk ya yardım ve yataklıktan dolayı yargılanma talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Nisan 2018; 18:49:51 >
  • Chp genel baskanının kızının rezidansı bile rüşvet ! Siyaset te rüşvet nasl olmasın ki !?

Seçim yardımı 1/3/5 milyon TL olsa fazlasıyla yeterli ( göstermelik ve sembol olarak )

Konu sahibi ( Ben akp: Rte ' ye oy vereceğim ) haklı , tarafsız bir konu açmış.

Etken seçim isteyen partiler de belli ayrıca

• Bu dediklerinizi kim yapıyor !?

Yazmışsınız ama iktidarı suçlamışsınız. Zaten iste bu yüzden Akp: RTE 8 seçimi kazanıyor....

• Asgari ücreti veren ve erken seçim isteyen belli değil mi?

• Beter olsun ulke. Batsin da o zaman belki gozunu acar bu halk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin ölüp , gebermesine gerek yok...

Erken seçim isteyen parti belli , herşeye hayır diyen , maydonoz olan , soyunan , oturan , duran , tencere tava çalan Chp: Hdp çok rahatlıkla buna itiraz edebilir.

Son satırdaki ( ki şikayet edilecektir ) cümlenizin topluma , ülkeye ve konuya hiç bir faydası yok. Hükümet karşıtı olup ! Tarafsız bir mesaj yazmışsınız onu da nefret dili ile bitirmişsiniz !!

8 seçim kaybeden ( 50 yıldır tek başına iktidar olamayan ) CHP lideri gitsin diye ( RTE gitsin , ülke batsın diyen konular var burada ) hiç baslık görmedim.

%25 oy alıyor ve siz iktidar karşıtısınız ! Nasıl olacak peki bu iş !???

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Asgari ücreti veren ve erken seçim isteyen belli değil mi?
    Ne zamandır birini bloklamamıstim.Seni görünce hatırladım

• Bizler 4 aydır guneydoguda, dağda bayırda, hudutta, üst bolgesinde teror tazminati alamiyoruz, dış karakoldaki adam batı maaşı alıyor dusunun artik, ve seçime harcanan paraya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: tufanumur12

hocam bir önemi var mı sonuç önemli değil mi ? babasının annesinin ve akrabalarının ödediği vergi ile bunlara ödenek veriliyor. bu hain köpeklerde mermi alıp bir de çocuklarını şehit ediyorlar. Aslında başlı başına zaten bu bile büyük bir olur. Askerimiz,canımız,kanımız dağda çatışıyor bunları temizlemek için biz bunları TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİnde saklayıp yedirip içiriyoruz. O konuya değil de buna kafa yor bence.
    bence asil teroristler senin gibi boluculer... senin gibilerin en kisa surede hapsi boylamasi dilegiyle...
  • seçimsizlikden iyidir, yoksa iç savaş çıkardı, ve suriye gibi hepden ülke biterdi, seçim iyidir, zamanla daha ucuza nasıl seçim yapılır onu bulmalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Hazine Yardımı Kaldırılsın.

Hangisi kabul eder?
    Sen kendi cebini düşün.
    Bırak A B C partisi birbirini yesin,git doğru bulduğuna bas mühürü o kadar.
    hazine yardimi kaldirilmali bencede.

ucretsiz olsun bu rrklam faaliyetleri.

hazine yardimi kaldirilir ve reklam vsvs ucretli olursa o zamanda yine vatandasa .......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Yaş düzeyini çok merak ediyorum. Konuştuğumuz konulara vakıf olabiliyor musun ? acaba. Ben bir partizan değilim o şekilde yorum yapan arkadaşlara ısrarla söylüyorum bu partiler arası bir mesele değil bu bizim meselemiz, bizim paralarımız hiç oluyor diye üstüne bastıra bastıra. a,b,c,d partisini savunmuyorum. Burada senin benim cebimden BOŞA çıkan paralardan bahsediyorum.Sırf mesaj sayını arttırmak için böyle bir çaba içerisindesin bence diye düşünüyorum. Bu milletin hayrına bir şey istemek suç mu ? Bu forumda hiç bir bölücülük konuşması ve faaliyeti içerisinde bulunmadım. Bu ağır ithamda bulunmak kanunende suç sayılır, bunu bilmek de işine yarar belki. Herkese bu tarz ithamlarda bulunma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanumur12 -- 22 Nisan 2018; 21:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanumur12

Yaş düzeyini çok merak ediyorum. Konuştuğumuz konulara vakıf olabiliyor musun ? acaba. Ben bir partizan değilim o şekilde yorum yapan arkadaşlara ısrarla söylüyorum bu partiler arası bir mesele değil bu bizim meselemiz, bizim paralarımız hiç oluyor diye üstüne bastıra bastıra. a,b,c,d partisini savunmuyorum. Burada senin benim cebimden BOŞA çıkan paralardan bahsediyorum.Sırf mesaj sayını arttırmak için böyle bir çaba içerisindesin bence diye düşünüyorum. Bu milletin hayrına bir şey istemek suç mu ? Bu forumda hiç bir bölücülük konuşması ve faaliyeti içerisinde bulunmadım. Bu ağır ithamda bulunmak kanunende suç sayılır, bunu bilmek de işine yarar belki. Herkese bu tarz ithamlarda bulunma.
    hdplilere hakaret et, boluculuk yap sonra bu suc de... gidip kendini sikayet edebilirsin o halde..

• Önce ki seçimlerde milyarları görüyordu seçim bütçesi,bu sene bana baya az geldi demek ki o kadar kötü durum.Yoksa bu seçimde 1.5-2 milyar lirayı görmesi gerekirdi.
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Bende bloklusunu Bukalemun. Zaten bukalemunları da hiç sevmem. Yaylan.

• tek bildiklerini ve inandıkları şey siyaset ve futbol olan bu yerde normaldir, kimse bu meblanın cebe indirildiğini yadırgamaz, bu para ile ülkedeki bazı sorunların çözülmesi için harcanması gerek mantıklı olan bir insan bunu düşünür, ama gel görki tarladan 25 kuruşa çıkan meyvelere biz 5-6 lira ödeyerek alıyorsak bunada devlet izin verip göz yumup vergi almak için,böyle bir sistemden böyle bir yerden ne beklenirki. senin ödediğin faturadan aldığın market alışverişinden neredeyse soluduğun havanın vergisini alan bu devlet senin paranla sana show yapıcak araba otobul kiralayıp sesini duyuracak :D sen et alıp yiyemezken senin paranla bunlar yapılacak büyük çoğunluğu nereye gittiği belli olmayak ama bunda hiçbir sorun yok zaten dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 22 Nisan 2018; 22:25:58 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.