Şimdi Ara

Seçim Bütçesi Açıklandı 547 MİLYON TL !! Yok artık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seçim yardımını istemiyor ve desteklemiyorum.

Chp ve hdp:bdp bunun için hemen bir önerge vermeli ( m.tanal ve sezgin tanrı kulu öncülük etsin hatta )

Oturmak için eylem yapan chp kadrosunu da sokaklara çağırmakta fayda var.

Tüm sol görüşlü ( halkın yanında olan dernekler ) insanlar Seçim Yardımının düzenlenmesi için calışmalı.

Eğer bu akp: Rte ' e nin bir kanunu ise hemen iptal edilmeli. Eskiden beri varsa da bunu çıkartan partilere oy verenler ( gezi parkı provokasyonunu 5 milyon insan desteklemişti ) hemen itiraz dilekçesi vermeli , seslerini duyurmalı ve imza toplamalı.

Sembolik 3/5/7 milyon verilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Bu mesaj silindi.
    E tamam da sevgili bukalemun bey. Kanun tasarısının mecliste görüşülmesinin onayını bile alamayan CHP'nin siz erken seçime etkili olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben mi yanlış biliyorum bu erken seçim Bahçeli-RTE ikilisinin görüşmesi sonrası belirlenmedi mi?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. İktidara gelmek vs. o bu hepsi bizim meselemiz sizi ilgilendirmez. Ben gerektiği takdirde eğer fikirlerini vs. beğenirsem AKP'ye bile oy atarım. Ülkede başkanlık sistemi değişeceğinin oylamasını kim yaptırdı? AKP. 2019'daki seçimlere hazırlanılmasını kim söyledi? AKP. Erken seçim çığırtkanlığı yapmayın vaktinde yapacağız diye kim dedi? AKP. Allah Kur'an aşkına azıcık omurgalı olun. CHP'nin ne suçu var? veya herhangi bir partinin. Tamamiyle boş bir seçim. Zaten AKP başbakanlıkta istediği kişiyi koltuğa oturtup kaldırabiliyor. (davutoğlu-yıldırım) iki başlılık bile yok çünkü RTE ne derse o oluyor? Krizin olduğu (küresel) bir dönemde , her şeye köpekler gibi zam geldiği bu dönemde seçim yapmak neyin nesidir be adam.

Hala diyorsun ki seçim bütçesi düzeltilmeli. AKP-RTE'nin kararıysa eğer. Yav gözünü seveyim benim kararım olacak değil ya? YSK'nın kararı. Hani şu AKP'nin talebiyle mühürsüz oyları geçerli sayan kurum. Salağa yatmayın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Nisan 2018; 16:32:30 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.