parmağa sürülen mürekkebi nasıl çıkartabiliriz bilgisi olan paylaşabilir mi elimde mürekkeple dolaşmak istemiyorum yardımcı olan herkese teşekkürler
Senin eline mürekkep sürecek olan kişinin elinden mürekkep kutusunu al, daha sonra tırnağın hariç parmağının alt tarafına kendin sür. tırnakta olmayan kısım bir kaç yıkamadan sonra çıkacaktır. Hele tırnak ile deri arasına kaçarsa o çok uzun süre çıkmıyor.
Tabi bu arada mürekkep kutusunu tutacağın zaman eline bir kağıt mendil almayı unutma. Kaş yapayım derken göz çıkartmamak gerekir.
tırnağa sürmek daha iyi bence sürülen yeri törpü ile zımparalıyomuş gbi yapınca direk çıkar ama o tırnakla derinin olduğu yere giderse yine bi yolu bulunur ama uğraşmaya değmez
quote:
Orjinalden alıntı: MaviAteş
Senin eline mürekkep sürecek olan kişinin elinden mürekkep kutusunu al, daha sonra tırnağın hariç parmağının alt tarafına kendin sür. tırnakta olmayan kısım bir kaç yıkamadan sonra çıkacaktır. Hele tırnak ile deri arasına kaçarsa o çok uzun süre çıkmıyor.
Tabi bu arada mürekkep kutusunu tutacağın zaman eline bir kağıt mendil almayı unutma. Kaş yapayım derken göz çıkartmamak gerekir.
böyle bir şansın olacağını hiç sanmıyorum.
çıkmasn diye deri ile tırnağın arasına doğru damlatıyolar daha çok.
boya damlatıldıktan sonra da orayı peçeteyle temizleyin
tinerle silin!!!
Vatandaşa güvenmeyip, tırnağının arasını boyuyorlarsa, ben de oy falan kullanmam. O oyu alıp da milletvekili seçilecek kişiler benden daha mı güvenilir insanlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme