Şimdi Ara

SEÇKİN HESAP BİLGİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben hesabimi seckin hesap yapmak istiyorum fakat ayni pc de kardesimde oynuyor onun hesabi seckin olmiyacak sorum su ben hesabimi seckin hesap yaptigimda ayni pcden hem ben hem kardesim seckin olmayan hesapla girebilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki farklı telefon numarasına kayıt ederseniz evet.
  • Zaten farkli onunki kendi telefonuna benmki kendime ama onunki hicbizaman seckin olmiycak sade benmki olacak yani ikimizde girebiliriz kesin degilmi smdi ben oynarim o oyniyamazsa olay cikar

• seçkin olsanda olmasanda oynarsın zaten ayrıca seçkin hesabın pc ile alakası yok olay sadece 1 tel no için 1 hesabı seçkin yapmak ve bu sayede insanların asıl hesaplarını oyunda eşleştirip smurf derdinden kurtarmak yani sen hesabını seçkin yap kardeşin yapmasın oynarsınız beraber aynı maça da girebilirsiniz ama takımda bir tane seçkin olmayan hesap olduğu için karşınıza da seçkin olmayan hesap gelebilir sonuç olarak seçkin hesap olayı oynayıp oynayamamakla değil eşlştirme ile alakalı
  • Eyvallah allah razi olsun guzel aciklama kardesm sagol ben zaten smurflardan deyilde hilelerden kurtulmak icin seckin olcam kendim zaten le yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnciso123. -- 27 Ocak 2017; 19:53:44 >
  • Seckin hesap gercekten cok ise yariyormus. Dun premade olarak yanimizda giren arkadas daha 20 level degil diye seckin olmayan maca girdik, karsi takimda elemanin birisi 3hsden sonra vacban yedi. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seckin hesabin faydalari nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Seckin hesabin faydalari nelerdir?

Hilelerden ve smurflardan korunmak icin benm bildigim bu kadari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.