arkadaşlar ben 11.sınıfa gidiyorum eşit ağırlık bölümündeyim ve bize seçmeli mantık ve seçmeli sosyoloji dersleri veriliyor. arkadaşlar vallahi geometri olsun matematik olsun bu derslerden o kadar zorlanmıyoruz ama mantık ve sosyolojide zorlanıyoruz. Öğretmeni desen tam gıcık tipi var yazılılarda bizi kopyaya teşebüs ediyor. bugun okulda ilk 4 saat onunda 2 saat mantık 2 sosyoloji ve her iksinde de yazılıyız ve biliyorsunuz bu hafta yazılı haftası arkdaşlar 1.ders sosyoloji dersinde 2 arkadaşımda kopya yakaladı. sıra mantık dersine gelincede söyledik hocam öyle olmuyor bize gidin nereye giderseniz gidin tabi müdürde onun amcaoğlu ya önceden müdüre de gititk dedik hocam mantık ve sosyoloji seçmeli ders ama biz seçmedik yok dedi gidin dersinize ve mantık dersinde bugun ben ve 9 arkadaşım boş kağıt verdi ama sınıfın diğerleri vermedi.muhtemelen bize 0 verecek. bide geometri 5 matemaitk 5 edebiyat 4 dil anlatım 4 inkılap 5 coğrafya 5 vs. sosyolojiye o da giriyor ilk yazılı 75 ikinci 52 mantıkta 0 verecek ve tabiki takdir elden gitti aceba sene sonuna kadar SEÇMELİ mantık ve sosyoloji 0 olursa sınıfta kalma var mı ???? bu derece yani
karnede 0 olunca kesinlikle bütünlemelere kalıyorsunuz.tabi iki dönem ortalaması da 0 olursa.