Bildirim
Tıpta ders saydırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UP ben de merak ediyorum hocam bunu
Olmuyor beyler nku tip i birakip ege ye gectim 1.sinifim
Kaçıncı sınıfta geçtin hocam 1.sınıf daki dersler saydırabiliyor diye biliyorum
Aynen
Her üniversite, her bölüm için temel-ortak dersler var (inkılap, tarih, türkçe, mat, fiz, kim gibi) ve bunlar üniversite değiştirdiğinde ya da bölüm değiştirildiğinde sayılıyor.
Transkriptini alıp gittiğin yerin öğrenci işlerine dilekçenle beraber verirsen sayıyorlar diye biliyorum. Yine bi' sormakta fayda var. -
Tıp için söylemiyorum ama üniversitenin inisiyatifinde dersleri kabul edip etmemek kesin bi şey yok yani. -
O zaman ben o kabul etmeyen üniversitelerin ta...
Saçmalıktan başka bir şey değil. Tamam branş derslerini kabul etmezsin anlarım ama şu temel dersleri niye kabul etmezsin.
İlk 50k için gereksiz o dersler adamlar zaten o konuları bilerek geliyor bunlar tekrardan gösteriyor.
Neyse gereksiz polemik yapmayayım sonuçta kurum neyi uygun görürse o oluyor.
Oyunun kurallarını değiştirme imkanı yoksa oyunu kurallarına göre oynamaktan başka çare de yok nihayetinde. -
Haklısınız ama lisede verilen kimya,fizik ve matematik eğitiminin biraz daha ileri seviyesi gösteriliyor.Bölümden bölüme değişkenlik gösterecek şekilde eğitim verilmeli bence ama dediğiniz gibi düzen böyle işliyor. -
Tıp için konuşalım o halde,istanbul üniversitesi böyle bir p*çlik yapar mı? Düşünsene yazdın gittin kabul etmiyoruz dediler ,haydaa ortada kaldın
Tıp harici bölümlerde yapılıyorsa tıpta da olabilir.Neden olabilir diyorum bir arkadaşım şu an tıp okuyor seneye daha düşük puanlı bir tıp fakültesine geçmek istiyor.(kendi şehri olduğu için)
O bile derslerimi kabul ederler mi diye düşünüyordu.Yüksek puanlı üniversitelerde düzen nasıl işliyordur bilemiyorum. -
Hocam arkadaşınız daha düşük puanlı okula merkezi yatay geçiş ile geçebilir.Ve dersleri de sayılır.Aynı olan dersler en azından.Lakin buradaki soru tekrar üniyi kazansak dersler sayılır mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet haklısınız,hatta 1.sınıfta sınıfını geçip,kırık obpsiyle kazanırsa o adama plaket de vermesi lazım üni’nin.
Haklısınız yatay geçiş ile geçecek ama derslerimin sayılacağının bi garantisi yok dedi bana onun yalancısıyım yani. -
Mühendislikte durum aynı mı daha mı esnek (Ör.PC Müh.) -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 15 Nisan 2020; 0:10:3 >
bu mantığı hiç anlayamadım. tıp fakültesinde ilk 3 sene aynıdır. yatay geçiş yaparsan nereye gidersen git 4 ten başlarsın. yks puanınla tercih yapan bi 3. sınıfın 4 olması gerekiyor. bi kaç yere mail attım, 1 den başlarsın diyorlar. bu ne saçma iştir? bilgisi olan tanıdığı geçen var mı ya?
Abim tıp okuyor geçiş yapanlar 1den başlamış
hocam kaçıncı sınıftan geçmiş? çünkü 2 yle yatay geçişte de 1 den başlayabilir. bazı komiteleri okullar 1 de bazıları 2 de alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt matematik kaç günde biter
- tıptan mezun olduktan sonra atama
- f(|x|) grafiği
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X