Midlerimi değiştirmek istemiyorum mümkünse kapasitörle anfimide değiştirmiycem ama subwooferu değiştirmke istiyorum... onun yerine bunu takmak istiyorum anfim kaldıracakmıdır?
Eğer anfim yetmiyorsa birde anfi tavs,yes,nde bulunurmusunuz anfi 5 kanal olmalı midlerimide bağlayabilmeliyim...
bu amfıyle sectıgınız woofer ve ya 5 kanallı bır amfı ıle o woofer ı beslemenın mumkunatı yok.en mantıklı cozum elınızdekı 5 kanal amfı mıdlerınıze baglanıp woofer a yenı 1 mono amfı almak gerekır en ucuz yolu bu olur.ayrıca lınk acılınca comp 15 yazıyor ama resımde cvx 15 modelı cıkıyor sızın ıstedıgınız tam olarak hangısı??
companet 15 le sisizn söylediğiniz arasındaki fark tam olarak nedir anlayamadım peki bne bunu alırsam buna ugun modo anfi önderisi yapabilirmisin?
guc ve fıyat farkı var.kcıker comp 125 e jbl 301.1 tam uyar bu amfıyı kullananbılırsınız
performans olarak daha güçlü 5/6 kanal amfilere yönelmenizi öneririm. mesela jbl gto 5355 gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme