Şimdi Ara

Sedan Benzinli Az yakan Güvenli 0 km tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avensise iyi pazarlık yapın, 51 - 52bine alabilirsiniz. Sonra lancer ve mazda 3 derim. Ama bu fiyata en iyisi avensis
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

Bence benzinli az yakan diye bir şey olmaz az yakan istiyosan dizel alacaksın. Benzinli istiyorsan da en hafifinden şehir içi 8.5 litreyi falan gözden çıkar.

Niye olmasın?Adam v8 motor istemiyor ki gayet az yakan benzinliler mevcut.Lancer derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 10 Ağustos 2011; 12:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

Bence benzinli az yakan diye bir şey olmaz az yakan istiyosan dizel alacaksın. Benzinli istiyorsan da en hafifinden şehir içi 8.5 litreyi falan gözden çıkar.

Niye olmasın?Adam v8 motor istemiyor ki gayet az yakan benzinliler mevcut.Lancer derim ben.

Fabrika verilerine güvenmeyin.
  • en az yakan benzinlilerden biri mitsubishi lancer;fabrika verilerini tutturuyor.

5 yıldızlı 7 havayastıklı espli vb vb.

bence inceleyin.

şu anda da kampanyası var.

hayırlı günler.
  • Cevap yazan yorumlayan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
    Dış görünüm olarak jetta daha iyi (tabiki zevkler farklıdır).
    Motoru 1.2
    0-100 ivmelenme 10.9
    Yakıt 4.9-7.1 şeklinde.
    Jetta tavsiye etmiyormusunuz.
    Dediğim gibi ben performans peşinde değilim, spor olmasıda gerekmiyor.
    Benim istediğim özellikleri açısından fiyatı dengesiz mi?

Teşekkür ederim.
  • lancerin en full donanımlısının fiyatı şu an 45000 tl.

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/mitsubishi/index.asp

45000 lik jetta ile 45000 lik lanceri karşılaştırın.

hatta 50000 tl ye asx bile mevcut

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Ağustos 2011; 17:25:19 >
  • 9 aydır araba araştırıyorum ve sona geldim. Dört dörtlük araba yok. Her arabanın avantajları dezavantajları var. Kişi kendi kriterlerine göre bunları değerlendirmek ve seçimini yapmak zorunda. Mesela kimisi araba illede seri olsun der, kimisi içeri ses almasın ne olursa olsun der, kimisi az yaksın, kimisi araba kötü olsun ama 2. eli iyi olsun der v.s. v.s. Senin için önemli olan kriterlere göre değerlendirme yapmalısın.

Yeni Jetta'nın dış gönünümü çok klas, beni de cezbediyor, 1.2 motor hem vergi avantajı hem de yakıt tasarrufu sağlıyor, ayrıca anlayamadığım Volkswagen tutkusu nedeniyle 2. eli cumhuriyet altını gibi bugün all yarın bozdur şeklinde. Yani pişman olursan geri dönüşü daha kolay, az zararla satar başka araba alırsın. Ama dezavantajları da var.

* En az comfortline alman lazım ki o bile donanım olarak 43 binlik Mazdadan geri kalır, 50 bin TL verirsin.
    * Benzinli Jettayı Kasımdan önce alamazsın, vergi ve fiyat artışını da karşılamak zorunda kalırsın.
    * Yeni Jettaları kullananlar hatta satan bile eskisinden kalite olarak düşük olduğunu söylüyor. Söylenti de olabilir, bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bd01bd

Cevap yazan yorumlayan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
    Dış görünüm olarak jetta daha iyi (tabiki zevkler farklıdır).
    Motoru 1.2
    0-100 ivmelenme 10.9
    Yakıt 4.9-7.1 şeklinde.
    Jetta tavsiye etmiyormusunuz.
    Dediğim gibi ben performans peşinde değilim, spor olmasıda gerekmiyor.
    Benim istediğim özellikleri açısından fiyatı dengesiz mi?

Teşekkür ederim.

Showroomda yoksa 6 ay sonrasına sipariş alıyorlar
  • aracı temin etme sorunu yok, o fiyat eder mi sorusu benimki
  • quote:

aracı temin etme sorunu yok, o fiyat eder mi sorusu benimki

Eğer öyle diyorsan (benim fikrime göre) etmez.Alfa-Romeo Gulietta bile full alabilirsin.

Ama söylenenler gibi

-2. el önemsiyor musun?
    -Kendi zevkin önemli. . .

Böyle gider.

Ama şu anda en az japon arabalar yakar.
  • quote:

aracı temin etme sorunu yok, o fiyat eder mi sorusu benimki

Veren var ki ediyor. 2.elde de peynir ekmek gibi satıyor.
  • 0 olarak toyota corolla alırsanız içini ev gibi kullanabilirsiniz. 1.5 ay sürmüşlüğüm var şirket aracı olarak 1+1 gibi mübarek :).1.90 boy var arkada otururken bile tavanda mesafe kalıyor.diz mesafeleri mükemmel corollanın içine sığamıyacak insan yoktur eminim.hele bagajı içine yastık yorgan koy kıvrılarak yat .
  • octavia tsi elegance 50 bin civarına alınabilecek en iyi araba
  • hocam fiyatlarını bilmiyorum ama halam yeni skoda octavia aldı (1.4 122hp dsg şanzıman).dün akşam ayvalıktan izmire yaklaşık 2.5 saatlik bi yolculuk yaptık halam sağolsun aracı ayvalıktan izmir e kadar sürmeme izin verdi ben araçtan çok memnun kaldım performans olarak çok hoşuma gitti aracın gaza verdiği tepki gerçekten çok iyi virajlarda inanılmaz güven veriyor zaten aracın ağırlığının 1300kg den biraz fazla olması ne kadar dolu bi araç olduğu gösteriyor parça kalitesi çok iyi ses sistemi hele gerçekten çok hoşuma gitti kuzenlerle son ses müzikle geldik ve ses bizi hiç rahatsız etmedi gerçi diğer araçlar nasıl bilmiyorum ama skoda octavia tercih listesine kesin girer diye düşünüyorum

• octavia konforlu ona söylenecek pek birşey yok döşemeside gayet kaliteli 2011 octaviadan bahsediyorum .mitsubishi lancer ise daha spor ve atak geldi bana sürüşüde daha spor daha tepkili iç dizayn olarakta daha spor ama bahsettiğiniz paraya alınabilecek en iyi 2 araç diye düşünüyorum
  • Elantra test ettim onayladım full olanından 1.6 motoru ile gayet ekonomik 49 bin olması lazım bir deneyin derim.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Ama toyota mazda mitsubishi vs bayiler olmadığı iiçin daha yaygın markaları inceledim, kasa ve 1.2 motor beni yeni jettaya bağladı.
    highline aldım. Teşekkürler.
  • quote:

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ama toyota mazda mitsubishi vs bayiler olmadığı iiçin daha yaygın markaları inceledim, kasa ve 1.2 motor beni yeni jettaya bağladı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ama toyota mazda mitsubishi vs bayiler olmadığı iiçin daha yaygın markaları inceledim, kasa ve 1.2 motor beni yeni jettaya bağladı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkürler.
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.