Şimdi Ara

Sedan Benzinli Az yakan Güvenli 0 km tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50.000tl ye kadar, benzinli, sağlam-güvenlikli, Geniş hacimli, performansdan ziyade tasarruflu

0km otomobil tavsiyesi bekliyorum. Jetta ile corolla1.3 kağıt üzerinde öne çıktı ama

uygulamada sizlerin tecrübesine ihtiyacım var.

değeri birbirine yakın modellerin, servis maaliyetleri arasında çok fark varmıdır? Seçim yaparken
    bunuda değerlendirmelimiyiz?

Teşekkürler.

• Köpek balığı Mitsu Lancer. Çok şık bır araba. Yakıt konusunda da başarılı. Boşverin Corolla'yı falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bd01bd

50.000tl ye kadar, benzinli, sağlam-güvenlikli, Geniş hacimli, performansdan ziyade tasarruflu

0km otomobil tavsiyesi bekliyorum. Jetta ile corolla1.3 kağıt üzerinde öne çıktı ama

değeri birbirine yakın modellerin, servis maaliyetleri arasında çok fark varmıdır? Seçim yaparken

Teşekkürler.

Mitsubishi Lancer 1.6 sizin için bence en uygunudur.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama görünüm bence çok güzel. İncelemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: bd01bd

50.000tl ye kadar, benzinli, sağlam-güvenlikli, Geniş hacimli, performansdan ziyade tasarruflu

Teşekkürler.

Mitsubishi Lancer 1.6 sizin için bence en uygunudur.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama görünüm bence çok güzel. İncelemenizi öneririm.
    Dolu dolu astra cosmo ve ya sport almanızı tavsiye ederim.1.4 turbo olursada tadından yenmez.Ha yakıt konusunu bilmiyorum.Ama sonuna kadar hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan_05 -- 9 Ağustos 2011; 22:36:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

Dolu dolu astra cosmo ve ya sport almanızı tavsiye ederim.1.4 turbo olursada tadından yenmez.Ha yakıt konusunu bilmiyorum.Ama sonuna kadar hak ediyor.

Alıntıları Göster
    Sedan istemiş hb değil.
  • lancer yada mazda 3 hatta subaru impreza sedan boşver corollayı dede arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 9 Ağustos 2011; 22:42:06 >
  • lancer , mazda 3 seç beğen al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray2658

lancer , mazda 3 seç beğen al :)
    bilmem biraz daha koyabilir misin üzerine, 132 beygir olan avensisi alabilirsin. lpg uyumluysa eğer yakıt konusunda problemin olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

bilmem biraz daha koyabilir misin üzerine, 132 beygir olan avensisi alabilirsin. lpg uyumluysa eğer yakıt konusunda problemin olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği gibi az bir miktar daha koyarsanız sıfır km Avensis çok çok iyidir diğerlerinden bu fiyatlarda.

D segmenti konforu.1.6 132 hp ile performansı iyidir.LPG ile mükemmel uyum.Toyota da sorunsuzluk konusunda ünlü bir marka zaten.Daha ne kaldı ki ?
  • Avensis yada corolla dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Avensis yada corolla dizel
    Arkadaş sedan ve benzinli istiyor arkadaşlar.

Donanım ve güvenlik ön plana çıkarsa mazda 3 sedan impressive öneririm. 43.500'e alırsın ve oldukça dolu bir araba. Ama yakıt yönünden biraz iyi değil. Fabrika verisi şehir içi 8,5 lt.

Açıkçası ben de seninle aynı şeyi istiyorum ve çok araştırdım. Yakıt ve 2. el yönünden biraz sıkıntılı olmasına rağmen Mazda 3'e karar verdim, hafta sonu sipariş veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 10 Ağustos 2011; 9:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Arkadaş sedan ve benzinli istiyor arkadaşlar.

Donanım ve güvenlik ön plana çıkarsa mazda 3 sedan impressive öneririm. 43.500'e alırsın ve oldukça dolu bir araba. Ama yakıt yönünden biraz iyi değil. Fabrika verisi şehir içi 8,5 lt.

Açıkçası ben de seninle aynı şeyi istiyorum ve çok araştırdım. Yakıt ve 2. el yönünden biraz sıkıntılı olmasına rağmen Mazda 3'e karar verdim, hafta sonu sipariş veriyorum.

Alıntıları Göster
    Honda Civic te olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

Honda Civic te olabilir.

Alıntıları Göster
    Hiç düşünme Avensis al!

Şu an için en iyi fiyat/performansa sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Hiç düşünme Avensis al!

Şu an için en iyi fiyat/performansa sahip.

Alıntıları Göster
    avensis
  • quote:

Honda Civic te olabilir.

Civic'e bulaşmamalı bence. Komşu almıştı şehiriçi 450KM ya gidiyordu ya gitmiyordu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Honda Civic te olabilir.

Civic'e bulaşmamalı bence. Komşu almıştı şehiriçi 450KM ya gidiyordu ya gitmiyordu adam.

az yakması olayını ben gözden kaçırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden_man -- 10 Ağustos 2011; 10:21:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Honda Civic te olabilir.

az yakması olayını ben gözden kaçırmışım

Alıntıları Göster
    En az yakan Sedan benzinli Honda City olabilir.

Tasarım ve donanım olarak da oldukça iyidir.

5-6 litre arası yakıyorum. 130 TL ile 600km gitmiştim. Şimdi son 200 TL benzinle 850-900km civarı yol yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

En az yakan Sedan benzinli Honda City olabilir.

Tasarım ve donanım olarak da oldukça iyidir.

5-6 litre arası yakıyorum. 130 TL ile 600km gitmiştim. Şimdi son 200 TL benzinle 850-900km civarı yol yapacağım.

Alıntıları Göster
    Avensis'e bütçe yetiyorsa o da olabilir. Oturaklı, sağlam araba.

Honda City biraz zayıf kalır bence. Arkadaşın 50 bin TL bütçesi varmış. Daha iyisini alabilir.

Bu arada Honda City hala üretiliyor mu? Honda bayiinde fiyat listesi aldığımda onun adı yoktu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Avensis'e bütçe yetiyorsa o da olabilir. Oturaklı, sağlam araba.

Honda City biraz zayıf kalır bence. Arkadaşın 50 bin TL bütçesi varmış. Daha iyisini alabilir.

Bu arada Honda City hala üretiliyor mu? Honda bayiinde fiyat listesi aldığımda onun adı yoktu?

Alıntıları Göster
    Bence benzinli az yakan diye bir şey olmaz az yakan istiyosan dizel alacaksın. Benzinli istiyorsan da en hafifinden şehir içi 8.5 litreyi falan gözden çıkar.

• quote:

Bence benzinli az yakan diye bir şey olmaz az yakan istiyosan dizel alacaksın. Benzinli istiyorsan da en hafifinden şehir içi 8.5 litreyi falan gözden çıkar.

Alıntıları Göster
    D segmentinde en iyi fiyat/performans oranı sunan araç Avensis.
    Geliştirilmiş 1.6 valvematic motoru yakıtta oldukça cimridir. Güvenlik konusunda sınıfının önündedir. sınıfında diz hava yastığını standart olarak sunan ilk araçtır. Euroncap değerlerinde ilklere oynamaktadır. Sorunsuzluğu ise Toyota markasının anlamı haline gelmiştir. 132 PS motoru 1500 kg kasa için yeterlidir(yüksek performans sunmaz).

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.