Şimdi Ara

Sedat Peker'den silahlanın çağrısı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
8.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Temmuzu tekrar denemek isteyenlere diyor açıkça söylemiş zaten neden alındınız üzerinize onu anlamadım?
    Kötüye hazırlıklı olalım diyor bunda bir zarar yok ,gidin yakın yıkın kırın dökün dese haklısınız.
    Çok vediğim karakterler değil ama burada yanlış birşey göremedim ben yarası olan gocunur,
    Fetöcüysen bir 15 Temmuz daha deneyeceksen, evet alınabilirsin üzerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Şubat 2019; 20:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

15 Temmuzu tekrar denemek isteyenlere diyor açıkça söylemiş zaten neden alındınız üzerinize onu anlamadım?
    Kötüye hazırlıklı olalım diyor bunda bir zarar yok ,gidin yakın yıkın kırın dökün dese haklısınız.
    Çok vediğim karakterler değil ama burada yanlış birşey göremedim ben yarası olan gocunur,
    Fetöcüysen bir 15 Temmuz daha deneyeceksen, evet alınabilirsin üzerine...
    Yıllar öncesinden futbol bölümünden hatırlıyorum seni. Bir insan hiç mi değişmez? Hala aynı beyin yakıcı yorumlar. Helal olsun ama, istikrarını hiç bozmamışsın. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Yıllar öncesinden futbol bölümünden hatırlıyorum seni. Bir insan hiç mi değişmez? Hala aynı beyin yakıcı yorumlar. Helal olsun ama, istikrarını hiç bozmamışsın. :)

Alıntıları Göster
    Ben seni yıllar öncede tanımıyordum şimdi de tanımıyorum açıkçası umrumda da değil.

Neyse,beğenmeyince beyin yakıcı mı oluyor yani.Senin beynin yanmaz korkma...

Adam söylemiş işte videonun tamamını düzgünce seyretseniz anlardınız.Anlamak ve siz biraz fazla şey istiyorum kusura bakmayın ama.İdare ediverin artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Şubat 2019; 20:43:11 >

• welcome to the banana republic

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Seni hatırlamak zorunda olduğumu bilmiyordum,özel biri misin yoksa?

Adamdan çok hazetmediğimi söyledim ama orada Michael Rubin deden Fetö sevicisi Amerikalıdan ve Erdoğanın öldürüleceğini söylemesinden ve 15 Temmuzdan falan bahsediyor ,bir daha denerlerse donunu çıkarın falan diyor dikkat edersen.
    Senin üzerine alınmana gerek yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Şubat 2019; 21:8:11 >

• Daha öncede silahla sokağa dokulduklerı ıcın ve kendılerınden başka herkese haın dedıklerı ıcın bu cagrıları normal !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    AMan hocam ceviz mevsimi değil der şimdi bu kişilik yapma etme ..(ne alaka dıyeceksın başka konuda meyve sebzeler mevsımı değil ondan Pahalı dedi de ondan yazdım )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

AMan hocam ceviz mevsimi değil der şimdi bu kişilik yapma etme ..(ne alaka dıyeceksın başka konuda meyve sebzeler mevsımı değil ondan Pahalı dedi de ondan yazdım )
    Kaç gündür milletin gözünü kanatıyor zaten yazdıklarıyla. Normaldir öyle söylemesi. Hangi sebeple olursa olsun mafyanın tekinin halka silahlanın demesinin nasıl kötü sonuçlara yol açabileceğinin farkında bile değil/değiller. Kabile devleti olduk iyice.
  • Sag kolu oglan cocuyla yatakta basilan Peker degil mi bu? Bunlardan Mafya degil olsa olsa Mafyos olur.

Liderleri Bahceli’nin de nasil AKP’nin kucagina dustugunu herkes biliyor zaten

• Yazdığım çok kolay anlaşılabilecek birşey halbuki.
    Fetöcü değilsen adamın söylediğinden neden çekiniyor,korkuyorsun?
    Direkt onları hedef alıp söylemiş adam işte.Sen niye alınıyorsun?
  • Neremle gulecegime sasirdim. Bu oglanci sedata tapana aciyorum
  • quote:

Seni hatırlamak zorunda olduğumu bilmiyordum,özel biri misin yoksa?

Adamdan çok hazetmediğimi söyledim ama orada Michael Rubin deden Fetö sevicisi Amerikalıdan ve Erdoğanın öldürüleceğini söylemesinden ve 15 Temmuzdan falan bahsediyor ,bir daha denerlerse donunu çıkarın falan diyor dikkat edersen.
    Senin üzerine alınmana gerek yok yani...

Alıntıları Göster
    Aferim, çalış. Seni müsteşar yapacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Aferim, çalış. Seni müsteşar yapacam.

Alıntıları Göster
    Senin yapıcan yer aayak yolu olur ancak, takma kafana herşeyi, bak her konuda ortaya atlıyorsun...Yazık sana da...
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    . kenarı ( hatta alt kenar orta noktası )

• Seçimi kaybedip ortalığı karıştıracaklar anlaşıldı.
  • gene geldi tipini sevdiğim

• quote:

Senin yapıcan yer aayak yolu olur ancak, takma kafana herşeyi, bak her konuda ortaya atlıyorsun...Yazık sana da...

Alıntıları Göster
    Fena mı, peçete kolonya uzatırsın millete.

• Bu ülkede Yunanların çöktüğü adamıza kim çıkartma yapar, reis O'dur. Varsa öyle bir babayiğit ben de peşinden gideyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.