< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 4 Şubat 2019; 16:17:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 4 Şubat 2019; 16:17:49 > |
Şimdi ben bu herife dokunmayan devlete laf etsem vatan haini mi oluyorum yoksa vatanını düşünen ve onun için endişelenen sıradan bir vatandaş mı?
|
AKP Türkiyesi.
|
Halkı şiddete yönlendirmek adaleti yok saymaktır. Ülkede silah kullanımının yaygınlaşmasının başlıca sebebi bunun gibi asalak heriflerin halkı hukuka karşı cesaretlendirmesinden kaynaklanıyor işte. İnsanlar nasıl olsa ceza almam veya kısa süre yatar çıkarım düşüncesiyle birbirini öldürüyor artık! Ülkenin bekası tamamen bahane. Onun için zaten polis ve askerimiz var halkı silah edinmeye teşvik etmek nedir?!
|
Halkı kışkırtma suçundan alın hadi ne duruyorsunuz?
|
Yıllardır söylüyoruz bu parti seçimle gitmez. Eğer sandıktan sürpriz bir sonuç çıkarsa da dışarıya yandaşlarını salacaklar. Bu botokslu, çakma mafya bozuntusuna dokunmamalarının sebebi budur.
|
Bu yaptığı aciklama suc
Allah bu ulkeyi ic ve dis savastan korusun gerisi hallolur Kime karsi ne icin silahlanacaksiniz sizin gibi dusunmuyor diye ırkdaslarinizi nasil vuracaksiniz? Olmaz böyle şey |
Müjdat gezen ile Metin Akpınar’a dava açan savcı bunu için açarsa hukuk bağımsızdır denebilir.
‘’Akedemisyenlerin kanlarında duş alacağız’’ derken soruşturma açıldı mı bilmiyorum. |
Yıllar öncesinden futbol bölümünden hatırlıyorum seni. Bir insan hiç mi değişmez? Hala aynı beyin yakıcı yorumlar. Helal olsun ama, istikrarını hiç bozmamışsın. :)
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan23 -- 4 Şubat 2019; 19:11:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|