Şimdi Ara

Sedat Peker'den silahlanın çağrısı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
8.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mafya adamı sevmem ama söylediği şey suç teşkil etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Şubat 2019; 22:5:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce Erol Mütercimler'in bir videosunu izlemiştim. 2019'da kan oluk oluk akacak diyordu. Ben de böyle bir şeye imkan vermiyordum. Ama belli mi olur.. Umarım böyle birşey hiç yaşanmaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstiklal mahkemeleri yine kurulunca elim çekirdek alıp izleyecem diyeceğimde yıl oldu 2019

Bunlar ve beyinleri halen orta çağ kafası.Akıllarınca şeriat getireceklerini sanıyor aklı kıt lar.
  • Bu ülkede yargı yok! Adalet sıfır.Haberleri izleyen bilir hep cinayet, hırsızlık,gasp vs.haberler.Coguda yakalanıp serbest bırakılıyor.Kaldı ki bu mafya bozuntusu gibiler için bu ülkede Alibaba'nın çiftliği!

• sizce de normal değil mi? sonuçta yeri geldiğinde adam öldürsen bile ceza almıyorsun bu ülkede, denetimli serbestlik adı altında salıveriyorlar katilleri, tecavüzcüleri, dolandırıcıları vs. vs. vs.

eğer bu ülkede gerçekten adalet olsaydı, o adam bu lafı edemezdi!
  • doğru diyor, silahlanın, pekeri ilk gördüğünüz yerde de davranın, çünkü bunların anladığı dil bu, bunların saksıda su dan başka birşey olmadığı için, kalem kağıt kitap defter bunları EĞİTEMEZ ..

Beynini sevdiğimin beyinsizi binlerce aptalı almış karşısına akıl veriyor,

bsg lan şu ülkeden
  • Sedat Peker'den silahlanın çağrısı!

• Merkur M kullanıcısına yanıt
    Bu montajmi gerçekmi?

• Bilmiyorum twittırda gördüm.
  • Suriye'den, 12 Eylül'den, Libya'dan,Irak'tan ders almayanlar bu ülkeyi ancak sonu olmaz bataklığa sürüklerler. Sivil Silah yalnızca bu ülkeyi dipi olmayan karanlıklara götürür! Emperyalizm'in en iyi kullanabildiği şey SİVİL SİLAHLANMADIR. 17'den sonra 18.devlet fırsatını bize kimse vermez, yazık olur. Herkes aklını başına alsın bu nedir yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-116C4345B -- 6 Şubat 2019; 16:48:40 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam. Bir AKP il gençlik kolu başkanı silahını göstermişti bana.

• Adaleti olmayan bir devlet, çökmeye mahkumdur.

Devletimiz adaletli olmalı, şeriatı getirmeli, şeriatle adalet sağlanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

tek damla zehir onbinlerce insanin canini alir.

o nedenle silahlanmayi bosverin.

zehir stoklayin. gerektiginde su sistemlerine katarak kendinizi savunursunuz.
    PKK bunu kullanmaya çalışmıştı bir ara... yakalandılar... sonra vazgeçtiler mi bu düşünceden bilmiyorum

Çözümü diğer vatandaşlarda silahlansın o zaman... 1000 lira vergisi var yine hükümete para veriyorsun muhalif için sıkıntılı bir durum bu
  • adam bir daha denenebilme ihtimali icin 15 temmuz gibi bir tehlikeye karsi hazirlikli olalim diyor bunda ne var ayni seyi icisleri bakanida soylemisti silahlanmanin onunu acacagiz diye

• Micro uzi nerden alabilirim arkadaslar?

• Bilgin yok bari konuşma

• Şimdi, benim merak ettiğim şu, silah karşıtı bir aile olarak, dedemden kalma iki tabanca, bir pompalı, bir çifte var bizde.

Bu dangalak çağrıyı kime karşı yapıyor? Toplumun diğer kesimine karşı yapıyor ise, bizi boş mu zannediyor? Ha yok, feto vari oluşumlar için mi yapıyor bu çağrıyı? Tam anlamadım.

Ama sonuçta bildiği yanıldığına yetmiyor. Yalanarak delikanlılık da olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.