Şimdi, benim merak ettiğim şu, silah karşıtı bir aile olarak, dedemden kalma iki tabanca, bir pompalı, bir çifte var bizde.
Bu dangalak çağrıyı kime karşı yapıyor? Toplumun diğer kesimine karşı yapıyor ise, bizi boş mu zannediyor? Ha yok, feto vari oluşumlar için mi yapıyor bu çağrıyı? Tam anlamadım.
Ama sonuçta bildiği yanıldığına yetmiyor. Yalanarak delikanlılık da olmuyor.
Aklınca muhalif kesimi korkutmaya ve sindirmeye çalışıyor.
Öyle sol gruplar varki bu ılık peker'i ağlata ağlata yalvarttırır.Atatürk'çü Asker ve polis'leri söylemiyorum bile...
Oyle bir sey olmaz bu adamin etrafindaki kalabalik tamamen eline 50 100tl sikistirilmis saksakcilardan olusuyor her galerisi veya bari olan mafya olsa,bu ulke reis ihrac ederdi gercek mafya,ortaligi karistiracak adamlar bunlar degildir, gercek mafya gorunmez, basina cikmaz, instagram kullanmaz. Asil iste onlardan korkmak lazim, bu adamin isledigi en buyuk suc adam yaralama sokakdaki her 5 kisiden 1 i zaten daha once adam yaralmisdir asil korkmamiz gereken ciddi ciddi provakasyonlari altdan altdan etkilisi sekilde yapacak aga babalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme