Şimdi Ara

SEDONA 701 VS KRON XC250 YARDIM EDİN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var . Aydın da bulunduğum için iki markayıda bulma ve deneme şansım yok.Bütçe olarak başka altarnatifim yok .
    Birde mecburen netten alıcam onun için hangi siteyi önerirsiniz şimdiden çok teşekkürler.

• ilgilenen olmayacak galiba yinede teşekkürler.
  • xc 250 al bende xc 250 alıcam haftaya.Forumdan 2 arkadas da xc 250 aldı gayet memnunlar.
  • ASTRO 210 V düşün bence, fiyatı düşündüklerinden az biraz fazla(536tl) ama maşa ve lastik bakımından cok daha üstün, 24 vites düşünürsen 572 tl lik diğer astrolara da bakabilirsin

bisikleti görüp almanı öneririm

salcanonun sitesinde görünen bayilerin birinden alabilrsin, çoğu naylon ama şunda bulabilirsin diye düşünüyorum...

GÜLER BİSİKLET
    ADRES : SAN. SİT. H BLOK NO:35 ÇİNE / Aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

ASTRO 210 V düşün bence, fiyatı düşündüklerinden az biraz fazla(536tl) ama maşa ve lastik bakımından cok daha üstün, 24 vites düşünürsen 572 tl lik diğer astrolara da bakabilirsin

salcanonun sitesinde görünen bayilerin birinden alabilrsin, çoğu naylon ama şunda bulabilirsin diye düşünüyorum...

GÜLER BİSİKLET

Bütçe olarak başka altarnatifim yok. demiş adam 100 daha koy onu al 100 daha koy onu al diye diye en üst seviyedeki bisikleti öneriyor herkes.Bütçen neyse onu al kardeşim o modellerde iyi salcanoya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

ASTRO 210 V düşün bence, fiyatı düşündüklerinden az biraz fazla(536tl) ama maşa ve lastik bakımından cok daha üstün, 24 vites düşünürsen 572 tl lik diğer astrolara da bakabilirsin

GÜLER BİSİKLET

Bütçe olarak başka altarnatifim yok. demiş adam 100 daha koy onu al 100 daha koy onu al diye diye en üst seviyedeki bisikleti öneriyor herkes.Bütçen neyse onu al kardeşim o modellerde iyi salcanoya gerek yok

100daha koy demedim ve önerdiğim bisikletler en üst seviye değil, kron xc250 muratoglubisiklet.com da havale ile almaya kalkınca 473tl, ASTRO 210 V pesin almaya kalkarsan %5 indirimle 509tl ye alınabiliyor. Yani aradaki fark 100tl değil sadece 36tl

• kron xc 250 çok güzel özellikle siyah rengi çok hoş görünüyor sedona da güzel ancak krona göre çok sade duruyor albenisi yok bence .bende xc250 düşünüyorum da satan bir yer bulamadım netten alıcam mecbur .
  • bende aydındayım 701 almaya diye gittim izmire 711v aldım geldim (: bütçeni biraz daha zorla biraz daha sabret almışken ömürlük al derim.
  • Yeniden aynı soru????
    Horttttt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinden gözüne hoş geleni al seni üzmez .
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.