Şimdi Ara

Sefer Algan - Her Yönüyle C# Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Unity ile oyun geliştirme üzerine çalışmayı düşünüyorum, bu açındanda C# kullanmak ve haliyle öğrenmek istiyorum...

Her yönüyle C# , Bir kaç günlük araştırmalarım sonrasında almaya karar verdiğim kitaptı ancak bugün biraz daha bakınca özellikle sözlüklerde yazarı pek olumlu anlatmamışlar, ben anlamadım. Yani bazı yerlerde çok güzel kitap temelden başlıyor kesinlikle öneririm tarzında yorumlar varken bazı yerlerde kaynağı çok yersiz ve yetersiz tanımlayan yorumlar var.

Sizlerin düşüncesi nedir? Sipariş vereyim mi yoksa başka bir kaynağa mı yöneleyim? Sizinde önereceğiniz C# kaynakları var mı alabileceğim Türkçe...

• Arkadaşlar Cevap Verecek Kimse Yok Mu Acaba?
  • İstersen al kötü olmaz elbet ama tavsiyem şahsen bir çok bedava ders veren kişi var. Üstelik bu kişiler ile bire bir iletişime geçebiliyorsun Ama bunun tam tersini düşünen çok kişi var sen bilirsin

Not: E-Kitabına göz atmıştım fena değildi ama ben ona para vermem. Sen bilirsin her türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bir yandan istersen al deyip, bir yandan ben para vermem deyince yine aynı duruma düşüyorum ben. :D

Bende netten bakıyorum ediyorum ama elimin altındada bir kaynak olsamı acaba diyorum bazen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.