Şimdi Ara

SEG 42175 42 inç 106 cm Ekran 3D Smart LED TV Dahili Uydu Alıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu TV'den kullanan var mı???
    Fiyat uygun geldi bana ama hiçbir forumda bir yorum yok
    Fiyat 1299 TL mediamarktta

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SEG-42175-42-in%C3%A7-106-cm-Ekran-3D-Smart-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,1158871.html?langId=-14
    Ürün Tipi:

3D Smart LED TV

Ekran Boyutu (cm):
    106

Ekran Boyutu (inç):
    42

Full Hd 1080P:
    Evet

Enerji verimlilik sınıfı:
    A

3D uyumlu:
    Evet

SMART TV:
    Evet

Ürün numarası:
    1113864

Ekipman

LED arka ışık:
    Evet

Led teknolojisi:
    Slim LED

Çözünürlük:
    1920 x 1080

Görüntü Formatı:
    16:9

Dinamik Kontrast Oranı:
    Ultra Dynamic Contrast

Çekme

Dvb-T:
    Evet

Dvb-C:
    Evet

Dvb-S:
    Evet

Dahili Uydu Alıcı:
    Var

Dlna Sertifikası:
    Evet

Genel özellikleri

Elektronik Program Rehberi (Epg):
    Evet

Diğer Özellikler:
    2D => 3D Dönüştürücü, 3D => 2D Dönüştürücü, Smart Center, Web Browser (Internet Tarayıcı), Smart Remote, Skype, Social TV (Twitter/Facebook)
    Ses

Kulaklık Çıkışı:
    Var

Ses efektleri:
    GERMAN + NICAM STEREO

Ses Sistemi:
    2x 8 W

Bağlantılar + portlar

Bağlantı Tipi:
    RF Girişi (Karasal/Kablo), RF Girişi (Uydu), 2x USB, Scart, PC Girişi (VGA), DVI Ses Girişi, Kompozit Girişi (AV), Ethernet (LAN), Dijital Ses Çıkışı, CI+

Hdmı Giriş Sayısı:
    1

Bellek Kartı Formatı:
    mpg, mpeg, dat, vob, mkv, mp4, mov, flv, 3gp, avi, asf, wmv, mp3, wma, wav, jpg, jpeg, bmp, png

Güç kaynağı

Enerji Tüketimi (Aktif Konum):
    69 W

Enerji Tüketimi (Bekleme Modu):
    0,5 W

Yıllık enerji tüketimi:
    100 kWh

Genel özellikleri

Renk:
    Siyah

Standsız Genişlik:
    976 mm

Standsız Yükseklik:
    587 mm

Standsız Derinlik:
    40 mm

Standlı Genişlik:
    976 mm

Standlı Yükseklik:
    629 mm

Standlı Derinlik:
    232 mm

Ağırlık:
    13 kg

Kutu İçeriği:
    4x 3D Gözlük, Uzaktan Kumanda, Pil, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi

Üretici Garantisi:
    2 Yıl Resmi Üretici Garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfanatic26 -- 18 Şubat 2014; 19:56:48 >

• Bu ürünü dün carrefour'dan 1199 tl.ye aldım. Henüz kullanmaya başlamadım. Panelin Lg olduğunu biliyorum. Paneli 50 hz. olarak biliyorum.Segleri fiyatları uygun olduğu için çok araştırdım. 39 ve 40" lerde VES. ibaresiyle başlayan panel, 50" ise real ve media marktta CMILE , carrefourda ise CHI_LE isimli paneller var.Carrefourda 39 ve 40" lerde 200 hz yineleme hızı var.39" lcd kasa(800tl), 40" slim kasa(900 tl), 50" ise hepsinde slim kasa,carrefourda yineleme 400Hz dolayısıyla panel 100 hz. smart,hd uydu alıcılı, diğerlerinde ise monitör tv olarak kullanabileceğiniz 200hz yineleme hızına sahip50hz panel var. Ben 42" iözellikle lg panel olduğu ve teşhirde diğer seglere göre bariz kaliteli görüntü verdiği için tercih ettim. Bu ürünün 400 hz yineleme hızına sahip finlux markası ise Finlux 42FX8440F 3D Smart LED Tv goldda 1429tl. Bu finlux'u forum daha uygun fiyata alıp kullananlar var. Bu nedenle kararsız kaldım. Ürünleri alıp kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa foruma katkı sağlayacak.

• ben bir buçuk aydır kullanıyorum uyduyu iyi ayarlarsan görüntü fena değil sonuçta diğerlerinin 1800-1900 lük tvleri kadar güzel usbden 1 tb harddiski hemen okuyor(dosya sistemiyle açtırırsan-komple taratırsan yavaş kalıyor) bende carrefourdan almıştım. 1200 gibi felandı sanırım. Smart özelliği iyi fakat browserdan video izlenmiyor ve tivibu -tyvo da çalışmıyor(şidilik servis geldi tutanak tuttu yakın zamanda güncelleme yapacaklarmış sonra düzelecekmiş) 3d film olmadığı için küçük videolarla denedim fena değil gayet kullanışlı ve türk mantığıyla çalışması bence güzel menüde hiç sorun yaşamıyorsun hemen alışıyorsun.
  • birde andiroid telefonun varsa google playden indirdiğin uygulamalar baya kullanışlı hatta son güncellemeyle sesle kontrol bile geldi (ne işe yarıyorsa valla dayımda samsung var 3000 tl lik ondada sesle kontorl var onlarda kullanmıyor ama özellik olarak yazıyorlar diye bahsettim)
  • Kurulumu servis tarafından mı yapıldı? kendim yaparım diye servise para vermek istemiyorum. Yineleme hızı ile ilgili bir kayıta rastladınız mı? özellikli ve lg panelli 42"seg ile özelliksiz 50" paneli meçhul arasında ikilemde kaldım.Çünkü daha önce 42" sam panelli seg plazma kullandım.Belli bir süreden sonra göz alışınca insan daha büyük ekran istiyor.Sonu yok.Ancak almışken mm internette indirimim ile bana 1225 tlye geliyor:42" 1200, 50" 1225 tl?
  • 1 Emred haricinde bu ürünü kullanan yok mu? Kullananlar menü 4725(hızlı ) 'e hızlı basarak LG panel kodunu yazarlarsa sevinirim. Ayrıca kullananlar izlenimlerini yazarlarsa memnun oluruz.
  • Arkadaşlar bendede aynı tvden var dahili wifi var diye aldım ama bır adaptör gerekıyomus ama arastırdım bulamadım yardımcı olabılıcek arkadaşlar varmı şimdiden tşkrler..
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan sipariş vermeyi düşünüyorum 1299 TL mediamarkt ne dersiniz. Mediamarktan alisveris yapan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEG 42175 42 inç 106 cm Ekran 3D Smart LED TV buradaki a101 mağazalarında satılıyor. 1249 lira. Arkadaşlar ne dersiniz alınırmı? Objektif olarak yorumlarınızı esirgemeyin.

• ankarada a101 lerde varmı acaba?
  • Hz değeri vs. Hiçbir yerde yazmıyor. Almaktan da çekiniyorum çok belirsizlik var.

• ben aldım a 101 den dun hıç televizyondan anlamıyom şimdi ne aldığımı anlamaya calısıyom nette ucuz etin yahnisi yavan olur buda öle bişemiki bilmiyom yorumlarınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekmezkafa

ben aldım a 101 den dun hıç televizyondan anlamıyom şimdi ne aldığımı anlamaya calısıyom nette ucuz etin yahnisi yavan olur buda öle bişemiki bilmiyom yorumlarınız

Kullananlar menü 4725(hızlı ) 'e hızlı basarak LG panel kodunu yazarlarsa sevinirim.

Yukarıda arkadaş panel kodunun nasıl öğrenileceğini yazmış. Bir kontrol ederseniz bizde öğrenmiş oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42175 ürün numaralı SEG marka led tv kullanan arkadaşlar 5 dakikanızı ayırarak bu ürünü almayı düşünenlere yardımcı olabilirsiniz. Forumun amaçlarından biri de bu değil mi?
    1. Ürünün paneli lg, kodu için kumandadan arka arkaya hızlı bir şekilde sırasıyla menü 4725 tuşlarına basınız gelen ekranda panel numarasını göreceksiniz.
    2. 3d performasını test edebildiniz mi? çünkü kutu içerisinden 3d pasif gözlükler çıkıyor.
    3. Smart uygulaması nasıl?
    4. Kullanıcıların düşünceleri nelerdir?
    lütfen olumlu olumsuz tecrübeleriniz aktarınız!
  • Evet lütfen arkadaşlar bizde bilgi alamadık. Seg müşteri hizmetleri bilgisiz. Lütfen sessiz kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 7 Mart 2014; 18:47:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1emred

ben bir buçuk aydır kullanıyorum uyduyu iyi ayarlarsan görüntü fena değil sonuçta diğerlerinin 1800-1900 lük tvleri kadar güzel usbden 1 tb harddiski hemen okuyor(dosya sistemiyle açtırırsan-komple taratırsan yavaş kalıyor) bende carrefourdan almıştım. 1200 gibi felandı sanırım. Smart özelliği iyi fakat browserdan video izlenmiyor ve tivibu -tyvo da çalışmıyor(şidilik servis geldi tutanak tuttu yakın zamanda güncelleme yapacaklarmış sonra düzelecekmiş) 3d film olmadığı için küçük videolarla denedim fena değil gayet kullanışlı ve türk mantığıyla çalışması bence güzel menüde hiç sorun yaşamıyorsun hemen alışıyorsun.

Panel bilgilerini paylaşma şansınız varmı hocam?
  • Ayrica bizde annemle babam emekli evde rahat rahat kullanıyorlar ben smartini beyendim tvyo calismiyodu merkez servisi aradim baya gizli dönüş oldu genel bir güncelleme gelecek dendi ve simdi calisiyo YouTube da çok kullanisli filmlerde biraz siyah renk gri oluyor bazen onuda arkaiisik ayarindan baya duzeliyo sonuçta es değeri LG felan 2000 ne yakin tabi eksikleri var internet için kablo lazim ama ben reciver kismini beğendim SD yayınlarda çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1emred

Ayrica bizde annemle babam emekli evde rahat rahat kullanıyorlar ben smartini beyendim tvyo calismiyodu merkez servisi aradim baya gizli dönüş oldu genel bir güncelleme gelecek dendi ve simdi calisiyo YouTube da çok kullanisli filmlerde biraz siyah renk gri oluyor bazen onuda arkaiisik ayarindan baya duzeliyo sonuçta es değeri LG felan 2000 ne yakin tabi eksikleri var internet için kablo lazim ama ben reciver kismini beğendim SD yayınlarda çok iyi

Bilgiler için teşekkürler ustam.

Bu gün alacaktım ama kurulumu muhakkak servise yaptırmamız gerektiğini söylediler 40 TL talep ettiler. Bu yüzden almaktan vazgeçtim. Kendimiz kurarsak sorun çıkması durumunda garanti dışı kalacağını söyledi müşteri hizmetleri. Bu yüzden almaktan son anda vazgeçtim. Bu zamana kadar sıfır aldığım hiç bir ürünün kurulumu için servise para vermedim. En dandik markalarda bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 12 Mart 2014; 14:50:39 >

• bende almayı düşünüyordum dahili wifi olmadığı için almaktan vazgectim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.