Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EĞER İNCE PANEL "TV OLARAK" KULLANILACAKSA LCD'LER HİKAYE...... EN İYİ LCD'DEN BİLE DAHA İYİDİR PLAZMA....

ANCAK TERSİNE EĞER PC EKRANI DÜŞÜNÜYORSANIZ EN KÖTÜ LCD BİLE PLAZMADAN İYİDİR, FULL HD PLAZMALAR DAHİL...

PLAZMAYI NORMAL "TÜPLÜ" TV'NİZİN İNCE BİR VERSİYONU OLARAK DÜŞÜNÜN...

PS3 VE DİĞER OYUN KONSOLLARINDA VE PC'DEN SADECE OYUN OYNAMAK İÇİN GENE PLAZMA ÖNERİLEBİLİR...
  • Arkadaşlar bu cihazı HDMI dan PC bağlayıp 1:1 pixelmapping alan oldu mu?
    Bende VGA den pırıl prıl olan 1024x768@60hz, HDMI dan bağlayıca berbat hale geliyor..
  • Konuyu hortlatıyım dedim.

Ankamall Migrosta 1290/12taksite düşünenler varsa ellerinde çok sayıda var.
  • selam..
    kangurum.com.tr de 106 plazmalarda hoperlör varmı??
    bilgisi olanvarmı??
    sitede yok diyor ama höperlörsüz model üretimden kaltı diye biliyorumm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79
    selam..
    bilgisi olanvarmı??

En sağlıklısı telefon ve email ile web sitesi yetkililerinden bilgi istemeniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

selam..
    bilgisi olanvarmı??

En sağlıklısı telefon ve email ile web sitesi yetkililerinden bilgi istemeniz.

iyi diyosunda geçenlerde arayayım dedim..
    10dk hatta bekledim sıra bana gelmedi.
    ceptede çook yazıyor..
    emaile gönderdim daha cevap gelmedi..
    alan biri varsa bilir en azından..
  • quote:

iyi diyosunda geçenlerde arayayım dedim..
    10dk hatta bekledim sıra bana gelmedi.
    ceptede çook yazıyor..
    emaile gönderdim daha cevap gelmedi..
    alan biri varsa bilir en azından..

Web sitesini aramanızı önermemin sebebi, stoklarındaki Tv modelinin değişmiş olma ihtimalidir. Yani birisi 10 gün önce aldığı Tv'yi söylese bile önemli olan şimdi stoklarda hangi modelin olduğudur.

Eğer kısa sürede sipariş verecek ciddi bir alıcıysanız, en sağlıklısı doğrudan konuşup bilgi almak. Haftaiçi öğleden sonra yeniden telefon açmayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: decsan

Arkadaşlar bu cihazı HDMI dan PC bağlayıp 1:1 pixelmapping alan oldu mu?
    Bende VGA den pırıl prıl olan 1024x768@60hz, HDMI dan bağlayıca berbat hale geliyor..

evet durum ben de de aynı. hdmi vga dan çok daha kötü. ama bu masaüstü görüntüsünde böyle bir de filmde denemek laazım. ancak bilmediğim birşey var, filmin de hdmi mi olması gerekiyor?
  • bu runu senetle satan biryer varmı.istanbul şişlideyim.kredi kartı kullanmıyorum o sebeble soruyorum yanlıs anlasılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy1
    bu runu senetle satan biryer varmı.istanbul şişlideyim.kredi kartı kullanmıyorum o sebeble soruyorum yanlıs anlasılmasın

Şimdiye kadar hep Koç grubu marketlerinde (Migros, Tansaş) satıldı. Anladığım kadarıyla diğer mağazalara ve bayilere düzenli dağıtımı yapılan bir seri değil, daha çok ihracat fazlası olup da belli marketlerde stok eritme için satışa sunulan Tv'lere benziyor.

Belki Seg olarak değil ama Regal olarak ararsanız, benzer fiyatlarda bayilerde satılan ürünler bulabilirsiniz.
  • ben praktikerde gördüm 1999 ytl ye satıyorlar
  • bugun istanbulda floryada varmıs tel ettim...1449 ytl..82 ekranıda 1050 ytl şişlide carrefoursa da mevcut.bu urunun 2 nci elini nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.belli bir bolumu nakit geri kalan kısmınıda senetle albilirim.egerki şişli nisantası kurtulus istabulda yakın satan firmalar varsa bildiren olursa sevinirim.
  • arkadaslar arkadaslar aranızda2nci eli satmak ısteyenler olursa alabılırım.kredi kartım yok bellı mıktar pesin dıgerını senetle alabılırım kalan mıktarı.yada senetle satıs yapan firma varsa istanbul işilideyim yakın magazalrı biliyorsanız lutefn bildirin.saygılar
  • quote:

arkadaslar arkadaslar aranızda2nci eli satmak ısteyenler olursa alabılırım.kredi kartım yok bellı mıktar pesin dıgerını senetle alabılırım kalan mıktarı.yada senetle satıs yapan firma varsa istanbul işilideyim yakın magazalrı biliyorsanız lutefn bildirin.saygılar

Plazma alma isteğinizle ilgili mesajlarınızı okudum. Miktar çok yüksek olmadığından (ne kadar faizi var bilmiyorum.) Uygun gelirse Tüketici kredilerini araştırın. Hatta maaş alıyorsanız maaş aldığınız banka daha cazip faiz oranı ile kredi verebilir. Böylece ürünü peşin paraya alırsınız. Senet öder gibi kredi taksitlerini ödersiniz. Hem de plazma seçeneğiniz çoğalır. Mesala burda bir örnek http://www.garanti.com.tr/krediler/bireysel/bireysel_ihtiyac_kredisi.html sayfanın altında alacağınız krediye göre hesaplama yapmak için link var.

İnşallah faydası olur.

Ben de SEG Plazma kullanıyorum 10 ay oldu. Şükür hiçbir şikayetim yok. Elektrik faturasından başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice -- 18 Ekim 2008; 1:43:42 >

• verdiginiz linki baktım arastırdım.garanti bankasının 1500 ytl icin tutarı biraz yuksek acıkcası.
    TOPLAM: 1.742,86 1.500,00 202,39 30,36 10,11 242 ytl faiz alıyor 12 ay icin
    ne yapalım şansa artık.bankaya o faızı verecegıme 1690 ytlye senetle alırım ama seg marka malesefkı yok seikon var.birde eletrık demıssınız ne kadar bir fark oldu kullandıgınızdan beri.ikinci elinine bakıcam artık yenisini zor alırım belli oldu.samsunglar var 2nci el cok ucuz ama malesef şikayet oranı yuksek plazmalar.ilginize tşkler gule gule kullanın
  • Elektrik faturası günde ortalama 5 saat kullanınca 15-20 YTL arttı tabi ben plazmayı aldığım ayın içinde elektriğe zam gelmişti. Zam da faturayı etkiledi.

İstediğiniz ürünü alabilmek için bir öneri daha Kredi kartını kullanabileceğiniz bir yakınınız varsa siz ona senetle borçlanın o da kredi kartı ile ürünü almanıza yardımcı olsun.
  • arcelik buldum yeni modeli REV.TV 106 B2HD VD LCD TV 1590 ytl.piyasadada 2700 kusur ytlymıs.yanlız adam dedıkı tek piksem ölü bunu anlayamadım 1 senede garantısı varmıs magazadan sıfır.arastırdım bu piksel tamiri yok sanıyorum cunki bir sonuc bulamadım tamıryle ılgılı.ölü piksel tv alınması normalmıdır yada daha buyuk arızalar yapabılırmı.yardımcı olursanız sevınırım.konuyu dogru yeremı yazdım bılmıyorum.yanlıssa özür dilerim
  • quote:

arcelik buldum yeni modeli REV.TV 106 B2HD VD LCD TV 1590 ytl.piyasadada 2700 kusur ytlymıs.yanlız adam dedıkı tek piksem ölü bunu anlayamadım 1 senede garantısı varmıs magazadan sıfır.arastırdım bu piksel tamiri yok sanıyorum cunki bir sonuc bulamadım tamıryle ılgılı.ölü piksel tv alınması normalmıdır yada daha buyuk arızalar yapabılırmı.yardımcı olursanız sevınırım.konuyu dogru yeremı yazdım bılmıyorum.yanlıssa özür dilerim

Ölü piksel LCD lere özgüdür. Plazmalarda olmaz. Ekrandaki tüm pikseller değişirken ölü pikselin rengi sabit kalır değişmez. Genelede LCD lerin çözünürlüğü yüksek olduğundan piksellerin boyutları küçüktür(Mesala bu LCD TV 1366x768=1.049.088 piksel yani noktacıktan oluşuyor.).2-3 metreden ölü piksel gözünüze batmaz. Belki siyah ekranda farkedilir.TV de sürekli görüntü değiştiğinden ve büyük ekran olduğu için uzaktan seyredileceğinden bir pikselin zararı yok.Coğu firma 6 7 piksele kadar ölü pikseli garanti kapsamına almaz. Yeni yeni rekabetten ötürü sıfır ölü piksel garantisi veriyor. Eğer Arçelikte bu tür garanti veriyorsa değişim isteyebilirsiniz.Çünkü maalesef ölü pikselin tamiri yok. İlerde arıza yapma olasılığı ölü pikseli olamayan LCD lerle aynıdır.

Bu bölüm SEG Plazmalara ait olduğundan biraz konu dışı olsa da sonuçta forum genel anlamıyla bilgi paylaşım alanı. Yinede düzeni bozmamak adına SEG Plazma dışındaki konular için ayrı bir konu başlığı açmak bence daha uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice -- 19 Ekim 2008; 0:14:07 >

• tkler.yardımınız icin zaten adamalara soru sordum cevap olarak geri donmediler sanırım pixsel otesi birseydi :) .bu forumu okmanın faydalarını aldım en azından şimdilik para biriktiriyorum peşin almaya calıscam sonucta ne sentle satan seg plazma buldum nede diger modelleri hepsi kradi kartlarla ama.inanılmaz bir fiyat dususu var sanırım ya piyasalar kötü yada plazmalar artık kalkıyor cunki hangi firmayı arasam plazma yok diyor.birde samsung olsun panasonic olsun 1450 ytlye kadar fiyatlar gormeye basladım.ama SEG istememin sebebi burdaki yorumlar ve degişimlerdeki musteri emnuniyetleri yuzunden segde ısrarlıyım.nasip bakalım
  • Sayın Konu Kullananları,

iki gün önce bende 42" bir SEG plazma aldım. Samsung Paneli var. Bu konuya yazan katılımcılar vasıtası ile edindiğim fikir ile bahsi geçen ürünü satın aldım. Çıplak gözle , ofisimde kullandığım 42" Samsung marka plazmadan farkı olmadığı kanaatindeyim. Muhtemelen SD yayın izlediğimi çinde olabilir. Diğer görüntü kaynakları ile daha denemedim.

Olumlu görüş ile bu plazmayı almama neden olan kullanıcalara teşekkür ederim.

Ürünü alan arkadaşlara önerim cihazı satın aldığınız yerin göndermesini sağlayın. Zira kutusu ile hiçbir binek araca sığmıyor.

Cihazı duvara kendim astım. Kutudan askı aparatı geliyor.Bir matkap ve bir su terazisine ihtiyacınız var.

İyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.