Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluray den HDMI bağlantısında sorun olmaması sevindirici belkide sorun bizim ATI ekran kartlarındadır. Aslında PC'den HDMI ile bağladığımda en kabul edilebilir görüntü 1080i modu idi. Elbette masaüstü pek miniminnacık olduğundan ve interlaced olduğundan kullanmak kabil olmadı..
  • sony vaio ile hd bağlantı yapıyorum hd filmler mükemmel gösteriyor ama masaüstü ekrana tam oturmuyor alltan üstten 1 cm kadar taşıyor her türlü ayarı yaptım ama olmuyor.plazmada böyle mi acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciaagent
    sony vaio ile hd bağlantı yapıyorum hd filmler mükemmel gösteriyor ama masaüstü ekrana tam oturmuyor alltan üstten 1 cm kadar taşıyor her türlü ayarı yaptım ama olmuyor.plazmada böyle mi acaba.

Öncelikle Lcd Tv'ler PC sinyallerini algılamakta ve masaüstü görüntü kalitesinde, teknoloji itibariyle Plazma Tv'lerden daha başarılıdır.

Plazma Tv'ler arasında da PC (VGA) veya HDMI girişinden desteklenen çözünürlükler farklılık gösterir. 1:1 pixelmapping kelimesini biraz araştırmanızı öneririm. Özetle, ayarlanan çözünürlüğün ekrana tam olarak oturması diyebiliriz.

Bildiğim kadarıyla SEG HDMI ile 1:1 pixelmapping yapamıyor. Eğer dizüstü bilgisayarın PC (VGA) çıkışı varsa, bir de VGA-VGA kablo ile bağlantı yaparak, 1024x768 çözünürlüğü seçmenizi öneririm.

• arkadaşlar bu tv yani 106 seg plazmanın migroslarda fiyatı 990 ytl ye düşmüş. bu akşam gördüm gözlerime inanamadım. ben bu tv yi alalı bir yıldan fazla oldu, 1390 ytl ye almıştım. çok kişiye tavsiye ettim o fiyata bile "ucuz bu iyi değildir" diye burun kıvırdılar hep. ben sürekli seyrediyorum hiç bir şikayetim yok arıza yok gören görüntüyü çok beğeniyor. parlaklıkta azalma yok logo kalması olmadı. nasıl bu fiyata düşer. ne diyosunuz hem de dolar o gün 1100 dü şimdi 1300 nasıl kampanya bu.
  • Evet hafta sonu bende 990 dan görünce çok şaşırdım...1 sene önce 1390 dan alacaktım fakat ellerinde sadece teşhir ürünü vardı.

Kangurum da cihaz var ama,eski hoparlörsüz model olarak görünüyor sitede,resimi değiştirmemiş yada yanlış koymuş olabilirler,çünkü eski model üretilmiyor diye biliyorum ???
  • herkese iyi günler. ben hafta sonu migrostan bu paneli aldım 990 tl 12 taksit bu gün gelip servis kuracak benim bu ilk panelim eskisehirde ikamet ediyorum buraya sadece bir adet getirdik dediler çalışanlar ne kadar doğru bilniyorum,sizler ile ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim kurulum gerçekleştikten sonra umarım aldığım için bi pişmanlık duymam burdaki yorumlar çok etkili oldu almam için.herkese hayırlı günler hayırlı işler..
  • yazmayı unuttum aldığım panelin hoparlorü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: i.karadag
    yazmayı unuttum aldığım panelin hoparlorü var

Öncelikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun.

Mümkünse önden ve tüm kasası görünecek şekilde bir fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz ? Çünkü Kangurum.com.tr'deki resim, hoparlörlü olmayan modelin resmi. En azından almayı düşünen diğer üyeler tam olarak hangi model olduğundan emin olurlar.
  • sn. signore teşekkür ederim.
    bugun servis gelmedi. daha doğrusu anlaştığımız saate değil daha erken gelmişler. bu yüzden yerına erteledik mecburen montajdan sonra fotolarını çekip becere bilirsem sayfaya eklerim ama hiç foto eklemdim sizde yardım ederseniz fotoları eklemek için sevinirim.. hayırlı günler....
  • @i.karadag

Forumda konulara veya imzaya resim eklemek için, imzamda linki bulunan "İmza Kuralları" konusunda "Resim Ekleme" paragrafını okuyabilirsiniz.

Özetle,www.imageshack.us sitesine bir resmi gönderdikten sonra açılan sayfada en altta "show advanced link" butonu bulunur. Ona tıkladığınızda resmin doğrudan linkini görürsünüz. Bu doğrudan linki foruma mesaj yazarken, [im.age] [/im.age] tag'ları arasına yapıştırmanız gerekiyor (im.age kelimesindeki noktayı kaldırın ve linki yapıştırırken arada hiç boş karakter kalmamasına özen gösterin).

Yine olmazsa yukarıda bahsettiğim doğrudan linki tek başına buraya yapıştırırsanız da olur, ben gerisini hallederim.

• Merhaba

Genelde kullanıcı yorumları olumlu. Ben Dreambox ile kullanacağım, ağırlıklı olarak maç ve film izlemek için.
    SD yayın için alıyorum.. Başka bir beklentim yok.
    Fiyat ve taksit olarak uygun gözüküyor.
    Elektrik tüketiminden şikayetci olanlar varmı ?

Saygılar
  • @manager79

Dreambox'ın hangi modelini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama, 500s modelinde dahi scart çıkışı komponent (Yuv, YPbPr) destekliyor ve izleme mesafeniz eğer çok yakın değilse, beğeneceğiniz görüntü alacağınızı söyleyebilirim. Çünkü bizzat denedim (hem scart-scart ile hem scart>komponent kablo ile). Gerçi Dreambox 500s ile scart ve komponent arasındaki fark, Next Super Plus uydu alıcıdaki kadar fazla değildi.

Uydu Alıcıların Scart Çıkışından Scart > Component Bağlantı Hakkında
    http://resim.donanimhaber.com/m_26976881/tm.htm

Ayrıca sıradan bir notebook ile VGA-VGA bağlantı yaparak, HD görüntüler (filmler, diziler vb.) izlerken de HD keyfini yaşıyorum diyeceğiniz görüntü alırsınız.

PC bağlantısında en ideal sonuç VGA-VGA kablo ve 1024x768 çözünürlük ile alınıyor benim gördüğüm kadarıyla. HDMI girişinden PC bağlantısında 1:1 pixelmapping desteklemiyor. Ama HDMI girişin de sesi beraber taşıması avantajı var. Eğer HDMI-HDMI bağlantı yaparsanız, yanlış hatırlamıyorsam 1280x720 ile kenarlardan az bir taşma yaparak fena olmayan bir görüntü kalitesi alınabiliyordu.

• Evet sitede hoparlörsüz modelin resminin olması kafa karıştırıyor,çünkü mağazadakiler hoparlörlü yeni model ??

Bu konuda migrosla görüşen,bilgisi olan varmı,ben mail attım ama cevap gelmedi henüz,sitede satılan ürün hop.lumu yoksa eski model hopsuz olanlarmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 10 Şubat 2009; 12:48:37 >
  • Vey be nerden nereye ..

Kronoloji
    - 29 Kasım 2006 tarihinde bu cihaz 2.700 TL imiş ki o zaman da bu para paraydı yani, üzerine biraz daha koydun mu bir lada samara alırdın..
    - 17 Aralıkta 1999 YTL ye görülmüş.
    - 15 Nisan 2007'de 1890 YTL ye düşmüş, insanların sevinç nidaları atmasına sebep olmuş.
    - 19 eylul 2007 de Kangurumda 1490 YTL etiketi basılmış.
    - 10 Subat 2009 Ve su an inanılmaz bir şekilde 990 TL.

2700 TL -> 990 TL .. Nerdeyse 3 'de 1 fiyatına düşmüş. Eskiyen teknoloji + kriz fiyatı bu hale soktu demek.
  • herkese iyi akşamlar.

benim panel kuruldu fotoğraları çektim makine o kadar güzel değil , bende de kusur olabilir..

SEG PLAZMA KULÜBÜ

- resim linki düzeltildi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • niye beceremedim.....neyse hata bende bi yerdım eden olur elbet

benim ilk kullandığım panel bu o yüzden fazla kıyaslama yapama ama normal scart kablo var bende
    next 8000 xcam uydu alıcısı var şimdi ben buna kaliteli bi scart alayım yoksa başka bi bağlantı mı olur.cevaplayan olursa sevinirim
    herkese hayırlı akşamalar
  • bunlarda devamı yapmışım da eklemeyi olmadı zannettim

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

- resimlerin boyutları küçültüldü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @i.karadag

Tv'nin görüntüsü çok soluk gözüküyor. Next Super Plus ve Dreambox 500s uydu alıcılar ile sıradan scart>scart kablosu ile bu sorun yok normalde. Büyük ihtimalle fotoğraftan dolayı böyle gözüküyor.
  • Arkadaşlar bu tv kaç watt çekmektedir.
  • 315 watt/saat
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.