Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JuneSUN

quote:

Orjinalden alıntı: de-ka

eeee bu fiyatlarla normaldir.
    bu arada,
    @ junesun logo yanığı olmadığından bahsetmişsin,olan arkadaş var mı?,birde bunun için özel birşet -taktik- uyguluyormusun?

menüden piksel kaydırmayı aktif hale getirmende fayda var. akşamları kapatmadan önce ekran yıkamayı mutlaka her ıhtımale karşı yap. boş bıraktıgın kanalda kendi kendıne kapanmasını saglayabılırsın. plazma panellerde geçici izlerin kalması normaldır ancak kalıcı olmaması önemli.

hımm sabunlu suylamı yıkıycaz.şaka bi yana nasıl yapılır yıkama olayı.birde 5 dk. olan piksel kaydırmanın zararı olurmu süreyi uzatmak gerekirmi.

• quote:

Orjinalden alıntı: gezzgin

Next star 2000cx super plus uydu recevier imi aldım. plazmama komponent cıkısından bagladım. Görüntü süper. Almayı düşünen arkadaslara

önerim next alıcaksanız scart cıkısından kullanmayın. Ben denedim görüntüden hiç memnun kalmadım. Ama komponent cıkışı gayet iyi.

Elektrik faturası kafasına takılan arkadaşlar ben test ettim. Günde 3 saat kadar kullanıcak olursanız ayda faturanıza 4.50 Ytl kadar yansıyacak.

Çok yakında çektiğim resimleri burdan sizlerle paylaşırım.

komponent çıkış nedir acaba. 3 tane kablo çıkışlımı ve uygun nerden bulabiliriz.
  • ypbr veya yuv-rgb olarakda adlandırılan mavi,kırmızı ve yeşil renklere sahip sadece görüntü ileten bir çıkış-giriş.
  • bugün stokta bulunan son plazmayı izmite getirterek(tabi outlet migrosta çalışan bayanın üstün hizmet anlayışıyla) almış bulunmaktayım.vatana millete ve bana hayırlı ola.benide klübe eklersiniz.iyi akşamlar klüb üyeleri.
  • hayırlı olsun,şanslıymışsın.
  • aykut62
    hayırlı olsunpaneliniz
    inşşallah tüm arkadaşlarla beraber sorunsuz olarak kullanırız panellerimizi.
    cumartesi günü ben eskişehir tansaşta 42 seg plazma panellerin 999 tl satıldığını gördüm migrosta çalışanlar bir adet geldi demişlerdi ama daha eskişehirde var demekki almak isteyen olursa eskişehirden diye bilgi olması açısından yazdım .hayırlı akşamlar....
  • sağol kardeş te moralim bozuldu.bu akşam ortada bir tane kenarda 2 tane ölü piksel tespit ettim.gözüme takılıyor yarın servisi çağırıcam bakalım ne olacak.
  • ARKADAŞLAR İZMİR DEN ALAN YOKMU BU PLAZMAYI ? GÖREN DUYAN VARSA Bİ MESAJ ATSIN
  • bildiğim kadarı ile 3 pixel yanık sınırlar dahilinde olduğu için arıza olarak kabul edilmiyor ve değişim olmuyor,bence servisden öte eğer aldığın yerde başka seg lerde varsa onlardan değişim yoluna git,migroslar kutulu oldukdan sonra (sanırım) 1 ay belkide 1 hafta tam olarak bilemiyorum böyle süreler içinde herhangi bir nedenle değişim yapıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: aykut62

sağol kardeş te moralim bozuldu.bu akşam ortada bir tane kenarda 2 tane ölü piksel tespit ettim.gözüme takılıyor yarın servisi çağırıcam bakalım ne olacak.
  • Selam,
    Dün ben (izmir'de) tansaştan aldım arkadaşım. Haftasonu indirimi diye geçiyordu, ki hafta içinde hatırlıyorum gerçekten de 1.390,- TL etiket vardı..

quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

ARKADAŞLAR İZMİR DEN ALAN YOKMU BU PLAZMAYI ? GÖREN DUYAN VARSA Bİ MESAJ ATSIN
  • hangi tansaş arkadaşım. oradan ne kadar fiyata aldın? açar mısın konuyu biraz daha??? Bu arada Çankaya migrosta teşhir var 1 adet ilgilenen olursa baksın. Ayrıca görüntü gerçekten de güzel animasyon film oynuyordu ve gerçekten iyi görüntüsü vardı. gerçekten alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 16 Şubat 2009; 18:06:14 >
  • Fevziçakmak Tansaştan aldım. 999 / 12 taksit ile...

quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

hangi tansaş arkadaşım. oradan ne kadar fiyata aldın? açar mısın konuyu biraz daha??? Bu arada Çankaya migrosta teşhir var 1 adet ilgilenen olursa baksın. Ayrıca görüntü gerçekten de güzel animasyon film oynuyordu ve gerçekten iyi görüntüsü vardı. gerçekten alınabilir.
  • ŞİMDİ SORDUM TANŞAS TAN 999/12 TAKSİT SEG MARKA PLAZMA VARMIŞ. KAMPANYA NE KADAR BİLMİYORUM AMA UZUN BİR AKŞAM OLACAK BENİM İÇİN ŞİMDİ ÇIKIP MİGROS TANŞAŞ DOLAŞACAĞIM, KAFASINI KOPARTACAĞIM BU AKŞAM NASİPSE
  • hadi hayırlısı
  • migrosla konuştuk vestel servisi de 3 piksel hatası ve panelden aşırı ses geldiğini yazdı.kısmetse yarın migrosta değiştirecem inşallah bunda problem olmaz.şu elektronik tamamen şans işi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut62 -- 16 Şubat 2009; 22:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykut62

sehpa kurulumu içinmi 20 lira aldılar.Duvar kurulumunukaça yapıyorlar o zaman.

iki tane servisle görüştüm bi tanesi direk 25 tl istedi, diğeri ise masaüstü için 20 duvara asmak için 40 istedi. ben masaüstüne koydurdum. ama duvara assam daha iyi olacak gibi geliyor
  • Arkadaşlar , Kangurumda SEG marka LCD ve plazma tv'nin fiyatları oldukça uygun piyasaya göre. Ben ikisinden birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz

SEG 42"LCD 106 EKRAN TELEVIZYON
    Kangurum Fiyatı : 1.190,00 TL

AV in ses girişi
    Çözünürlük:1366x768
    Kontrast:10:000:1
    Panel cinsi:XGA,HD Ready
    Parlaklık:1.2000 CD/M2
    SVHS girişi
    Tahmini panel ömrü:minumum 60.000 saat
    Teletext
    VGA girişi
    100 program hafızası
    2 scart girişi

Plazma var birde onun fiyatı 999.tl .

TV'yi reciver ve xbox 360 ile kullanacağım. PC'e bağlamayı düşünmüyorum. Hangisi daha verimli olur sizce.
  • Çankaya migrostaki teşhir ürününü aldım. Akşam nakliyesini kendim yapıcam, iş çıkışı arabayla eve götürücem. Hayırlısı bakalım.

Montaj ve nakliye dahil değilmiş ama kurulum ve nakliyeyi kendileri yapmadıkları zaman da garantisine bir zeval gelmiyor. Problem yok o yüzden.

990/6 taksitle aldım, 12 taksitle almaya gerek görmedim.
  • Dün akşam uğraşlarım sonucu SEG Plazmaya kavuştum. Tansaştan 999/12 bonus cardla aldım. Kendim alıp kurdum. Gerçektende beklenilmeyecek kadar güzel görüntüler aldım dandik scarta rağmen Bu fiyat performans gerçektende çok iyi... SD yayınlarda iyi görüntüsü var, DVD performansı gayet iyi, HD yayınları yakında deneyeceğim. Gerçekten beni memnun etti görüntüsü ve diğer özellikleri... Düşünenler hiç tereddüt etmesin. CRT fiyatına Plazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Arkadaşlar , Kangurumda SEG marka LCD ve plazma tv'nin fiyatları oldukça uygun piyasaya göre. Ben ikisinden birini almayı düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz

SEG 42"LCD 106 EKRAN TELEVIZYON
    Kangurum Fiyatı : 1.190,00 TL

AV in ses girişi
    Çözünürlük:1366x768
    Kontrast:10:000:1
    Panel cinsi:XGA,HD Ready
    Parlaklık:1.2000 CD/M2
    SVHS girişi
    Tahmini panel ömrü:minumum 60.000 saat
    Teletext
    VGA girişi
    100 program hafızası
    2 scart girişi

Plazma var birde onun fiyatı 999.tl .

TV'yi reciver ve xbox 360 ile kullanacağım. PC'e bağlamayı düşünmüyorum. Hangisi daha verimli olur sizce.

kangurumda 1 haftadır seg plazma yok.bitti.alabilirsen tansaşlarda var benim 3 pikseli yanık olan plazmamı migros değiştirdi.izmit tansaştan getirterek bana verdi.ama nakliye yok.izmit karamürsel arası kutudan çıkarıp koltukta getirdik.bu tarafı negatif.bakalım bu nasıl çıkıcak.gerçi migrosta piksel kontrolü yaptım ama.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.