kangurumdan sipariş verilebilirmi.görerek almak daha mı garanti acaba.teşhir falan gönderebilirlermi.kutu içeriği tam olarak nedir
quote:
Orjinalden alıntı: aykut62 kangurumdan sipariş verilebilirmi.görerek almak daha mı garanti acaba.teşhir falan gönderebilirlermi.kutu içeriği tam olarak nedir
Bu sorularınızı Kangurum müşteri hizmetlerine sormanız gerekir. Ancak teşhir ürünü göndermezler tabi ki. Kutu içeriği normalde neyse odur. Kangurum, Migros'un sanal marketi. Tek farkı, sizin mağazaya gitmemeniz, onların teslimat yapması. Ama dediğim gibi, müşteri hizmetleri ile konuşmanız en doğrusu.
teşekkürler ama biraz fazla geldi bana.
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
315 watt/saat
Akşam Migros'da baktım, Kangurunun sitesinde ve Migros bültenindeki resim yanlışmış.. Regal 106 ekran plazma ile kasaları aynı..
tvdeki görüntünün soluk görünmesi sanırım yanlışım varsa arkadaşım düzeltsin flaşlı çekimden olsa gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
Bluray den HDMI bağlantısında sorun olmaması sevindirici belkide sorun bizim ATI ekran kartlarındadır. Aslında PC'den HDMI ile bağladığımda en kabul edilebilir görüntü 1080i modu idi. Elbette masaüstü pek miniminnacık olduğundan ve interlaced olduğundan kullanmak kabil olmadı..
Sn.plcmn,
Ati ekran kartı ile (amd 780g chipset onboard) ben de mediaportal htpc kullanıyorum. Panel Lg 42pc51 plasma.. Ekran performansından çok memmunum.. Tabi LCD gibi paneller gibi monitor olarak kullanılmaya uygun değil. Bahsettiğiniz görüntü bozulmalarını ben de yaşadım hdmi bağlantı ile ama sadece ati nin ayarlarından video sinyali olarak seçtiğimde oldu bu olumsuz durum.. Yani ekran çöz.lüğünü 720p, 1080i gibi seçince bulanık titrek ve orantısızdı windows ekranı. Fakat bilgisayar monitörü gibi seçince 1280x720 , 1366x768 gibi bir plasma panele göre oldukça iyi. küçük yazılarda detaylarda çok hafif kırıklıklar yakından bakınca göze çarpıyor doğal olarak.. Mediaportal'ın menüleri inanılmaz güzel. Tabi bunda menülerde küçücük font veya ince detay'lar olmamasının da etkisi var. Ben görüntü oranlarında sıkıntı olmaması için en iyi çözünürlüğü 1280x720 olarak ayarladım, gerçek oranına dönüştürme işini Tv kendi hallediyor ve gerçekten başarılı. Bu model panelin pc bağlantısı konusunda iyi olduğunu duymuştum zaten. Ankarada SEG bulamayınca mavi bilgisyardan geçen seneye göre gayet uygun fiyattan almıştım. Screen retention biraz fazla gibi onun dışında çok çok memnunum ayrıca bu panelden. Dediğim gibi ati nin ayarlarından çözebileceğinizi ve tatminkar monitör performansı alabileceğinizi düşünüyorum. Herkeze selamlar..
quote:
Orjinalden alıntı: signore Bu arada, önemsiz bir bilgi ama, ben hoparlörlü olan modelin birebir aynısını Finlux markası ile bazı şirketlerde gördüm. Demek ki Vestel ihracat fazlası ürünleri çeşitli kanallardan ülke içinde satıyor. Seg olanları Migros'lar aracılığı ile satıyorlar, Finlux markasını demek ki tüketiciye ulaştırmıyorlar.
Sn signore, haklısınız.. Vestel bu ürünleri finlux,techwood ve daha nice farklı markalar olarak üretiyor.. Ben hyundai markası basılmışını da gördüm. Çok emin olmamakla birlikte JVC olanı da.. Ankara armada avm'nin giriş katında büyük bir vestel showroom'u var. Orda bu tip ihraç fazlası markaları satıyorlardı. Hemde çok uygun fiyatlara.. Geçen sene Ankarada Seg kalmayınca baya bir incelemiştim bu ürünleri.. Bir çok modelde bütünleik uydu alıcıları da dahildi üstelik. Bu gün ordaydım fakat vestele uğramadım ama hala satıyorlardır.. Ankarada olupta arayış içinde olan arkadaşlar için bir alternatif olabilir. Selamlar..
quote:
Orjinalden alıntı: manager79
Merhaba
Genelde kullanıcı yorumları olumlu. Ben Dreambox ile kullanacağım, ağırlıklı olarak maç ve film izlemek için. SD yayın için alıyorum.. Başka bir beklentim yok. Fiyat ve taksit olarak uygun gözüküyor. Elektrik tüketiminden şikayetci olanlar varmı ?
Saygılar
Merhaba sn.manager79 Günün şartları itibarı ve yukarda yazdığınız beklentilerinize bakarak fiyatına oranla en iyi görüntüyü alacağınızı düşünüyorum. Elektrik tüketimi konusunda benim durumum biraz karışık olduğu için net bişey diyemiyorum, fark olacaktır ama çok fazla abartı bir fark olacağını sanmam... Selamlar.
acaba kutu içeriği nedir (askı aparatı falan) ve p.ı.p özelliği varmıdır.
iyi günler bu paneli en son ben aldım ve kutu içinden. askı aparatı çıkıyor ,p.ı.p özelliği var, kumandada ki tuşa basınca tam olarak ekranı ikiye bölme değilde sol üst te 17 inç monutör kadar bir pencere açılıyor,antan takılı olmadığı için karıncalanma görülüyor ben gerçi bu özellikli tv ilk olarak kullanıyorum belki açılan pencerenin boyutu falan ayarlanırmı o nu da bilmiyorum,iki gündür kullanıyorum bu paneli ,evde devamlı izlenen diziler var akşamyaprak dökümü vardı hanımdan tam not aldık çok şükür bizi pişman etmedi son olarak ben aldığım panelden memnunum tüm arkadaşlarla birlikte inşşallah bende sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanırım. herkese hayırlı günler hayırlı işlerler...
sn. JuneSUN fofoğraf makiesi 5 yıl önce almıştım kaliteli değil , ama panelin görüntüsü gerçekten çok güzel anlatılmaz yaşanır 55 ekran crt tv den 106 plazmaya geçince bir şoklama yaşıyor insan ben tv karşısında fazla vakit geçirmem flim izlemeyi severim ama bütçe kısıtlı olduğu için teknolojiyi de fazla takip edemiyoruz , scart kabloyu değiştirip umarım görüntüden daha zevk alırım diye düşünüyorum. birde kutu içinden arkadaki bağlantılar için bir kitapçık falan çıkmadı bana bu konuda yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim.. hayırlı dünler hayırlı işler...
gülegüle kullan plazma panel kullandıkça güzelleşiyor. ilerleyen zamanlarda renklerin dahada iyi oldugunu goreceksın. hd görüntüleri gercekten cok cok iyi. panelde hala logo yanığı yok, yazı yansıması farkedılmiyor, canlı yayınlarda en küçük bozulma yok, hızlı ekran geçişlerinde şimdiye kadar çuvallamadı...... bu tıp panellerın genel hastalıklarından uzak kısacası. ben hala bır pc kurupta deneyemedım ancak bluray oynatıcıda performansı oldukça iyi.
arkadaşlar kangurumda bitmiş.stoklarda kalmamış.
eeee bu fiyatlarla normaldir. bu arada, @ junesun logo yanığı olmadığından bahsetmişsin,olan arkadaş var mı?,birde bunun için özel birşet -taktik- uyguluyormusun?
dün çekmeköy migrostan 990 tl 12 taksitle aldım. şu an evde duruyor daha kurulumunu yapmadım. kutunun içinden ayak, askı aparatı filan çıkıyor mu acaba ? kurulum için servis mi çağırmalı mıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: bayirs
dün çekmeköy migrostan 990 tl 12 taksitle aldım. şu an evde duruyor daha kurulumunu yapmadım. kutunun içinden ayak, askı aparatı filan çıkıyor mu acaba ? kurulum için servis mi çağırmalı mıyım?
hayırlı olsun 1 hafta önce ben almıştım kutu içinden dediklerin çıkıyor ben aldığım yerden servisine telefon ettirdim ve servis geldi ben sehpa üzerinde kullanacağım için sorun olmadı duvara kurlum ücretlimi onu bilmiyorum.. tekrar hayırlı olsun....
quote:
Orjinalden alıntı: i.karadag
quote:
Orjinalden alıntı: bayirs
hayırlı olsun 1 hafta önce ben almıştım kutu içinden dediklerin çıkıyor ben aldığım yerden servisine telefon ettirdim ve servis geldi ben sehpa üzerinde kullanacağım için sorun olmadı duvara kurlum ücretlimi onu bilmiyorum.. tekrar hayırlı olsun....
teşekkürler. ben servisi aradım sehpa üzeri kurulum için 20 tl istediler. kendim takacaktım ama ne olur ne olmaz diye servisi çağırdım. çünkü bi sorun olduğu zaman kurulumunu kim yaptı? kurulum yüzünden sorun olmuş gibi geyik yapabiliyorlar.
sehpa kurulumu içinmi 20 lira aldılar.Duvar kurulumunukaça yapıyorlar o zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: de-ka
eeee bu fiyatlarla normaldir. bu arada, @ junesun logo yanığı olmadığından bahsetmişsin,olan arkadaş var mı?,birde bunun için özel birşet -taktik- uyguluyormusun?
menüden piksel kaydırmayı aktif hale getirmende fayda var. akşamları kapatmadan önce ekran yıkamayı mutlaka her ıhtımale karşı yap. boş bıraktıgın kanalda kendi kendıne kapanmasını saglayabılırsın. plazma panellerde geçici izlerin kalması normaldır ancak kalıcı olmaması önemli.
gecen hafta bende aldım.iki plasma segin 32 inc ve 42.panasonic kullanıyordum bozulmadan önce şuan tv yayınları acısından kalite olarak aynı.1700 ytl 2 plasma bana göre süper ötesi bir fiyat.bir şey daha var biraz tuaf kacıcak ama vestelin yani kendi ülkemin ürününü aldım en azından param ülkemde kaldı.milliyetci değilim ama şu krizde acıkcası vicdanım rahat.tutupta sırf marka icin 2000 ytl bir tvye vermek gerçekci değil.salonumda 42 inc.odamda 32 inc.kimse inanmıyor bu kadar ucuz tv oldğuna.bu arada burdaki seg kullanıcılarına tşk ediyorum.bu ürünü birazda sizin bilgilerniz ve yorumlarınıza göre aldım.benim icin garanti ve servisi önemli buda zaten heryerde mevcut. saygılar