Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar televizyonun servis menüsüne girdim biraz kurcaladım. sanırım ayarları değiştirdim. servis menüsü ayarlarını tam olarak verebilirmisiniz. fotoğraf da çekebilirsiniz tüm sayfaları. şimdiden çok teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Xbox 360'ı SEG 106 Plazma'ma bağladım HDMI'dan. Menü'de giriş sinyali 1080i h30Hz , v60Hz görünüyor. Bu normal mi ? Bu TV 720p değil mi ? Görüntü upscale'mi ediliyor acaba. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST
    Merhaba arkadaşlar. Xbox 360'ı SEG 106 Plazma'ma bağladım HDMI'dan. Menü'de giriş sinyali 1080i h30Hz , v60Hz görünüyor. Bu normal mi ? Bu TV 720p değil mi ? Görüntü upscale'mi ediliyor acaba. ?

HD Ready tüm Tv'ler HDMI girişinden 720p ve 1080i sinyal kabul eder.

Eğer otomatik olarak 1080i seçildi ise, Xbox360 ayarlarından (settings > display) 720p seçmeniz daha iyi olur. Sonuçta panel çözünürlüğü 1024x768 olduğu için, 720p hem progressive hem daha yakın çözünürlük (1280x720).

Alternatif olarak VGA kablosu ile bağlayıp, 1024x768 çözünürlük de seçebilirsiniz. Eğer VGA kablonuz varsa denemenizi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Merhaba arkadaşlar. Xbox 360'ı SEG 106 Plazma'ma bağladım HDMI'dan. Menü'de giriş sinyali 1080i h30Hz , v60Hz görünüyor. Bu normal mi ? Bu TV 720p değil mi ? Görüntü upscale'mi ediliyor acaba. ?

HD Ready tüm Tv'ler HDMI girişinden 720p ve 1080i sinyal kabul eder.

Eğer otomatik olarak 1080i seçildi ise, Xbox360 ayarlarından (settings > display) 720p seçmeniz daha iyi olur. Sonuçta panel çözünürlüğü 1024x768 olduğu için, 720p hem progressive hem daha yakın çözünürlük (1280x720).

Alternatif olarak VGA kablosu ile bağlayıp, 1024x768 çözünürlük de seçebilirsiniz. Eğer VGA kablonuz varsa denemenizi öneririm.

Aydınlattığn için saol üstad. akşam 720p'e çekerim . Yalnız VGA kablosuyla daha önce deneyip memnun kalmadığm için HDMİ 720p ile devam etmeyi tercih ederim. Teşekkürler..

Birde yanlış hatırlamıyorsam sende bu TV'de xbox 360 kulanıyorsun. Sence en iyi kontrast, parlaklık , keskinlik ve renk oranı nedir ? Sen nasıl kullanıyordun..?

• quote:

Birde yanlış hatırlamıyorsam sende bu TV'de xbox 360 kulanıyorsun. Sence en iyi kontrast, parlaklık , keskinlik ve renk oranı nedir ? Sen nasıl kullanıyordun..?

Maalesef yanlış hatırlıyorsunuz Ben Vestel 37" Lcd Tv kullanıyorum Xbox360 ve PC bağlantısı için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Maalesef yanlış hatırlıyorsunuz Ben Vestel 37" Lcd Tv kullanıyorum Xbox360 ve PC bağlantısı için.

Pardon
  • merhaba arkadaşlar!
    ben bu tv yi 1,5 yıldır kullanıyorum. şu son zamanlarda durup dururken kapanıp stand by a geçmeye başladı. ama bunu uzun züre birkaç saat gibi çalıştıktan sonra yapıyor ve düzenli değil. mesela bir akşam ard arda 2-3 kez yaptı yine aynı rutin kullanıma rağmen 1 hafta hiç yapmadı sobnra bir akşam iki kere yaptı bir iki dakika içinde ama sonra 2 saat hiç yapmadı falan gibi.

böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • seg ciler kaybolmuş,demekki herkes memnun,sorun yok.
  • Yaklaşık 1,5 yıldır kullanılan 2 SEG Plazma Tv'de herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyebilirim.
  • herkese iyi günler .
    şubat ayında migrostan almış olduğum seg plazmada bu gün sağ tarafta ortasına yakın bir yerde yukarıdan aşağıya doğru dik bir çizgi oluştu böyle bir sorunla karşılaşan bir arkadaşımız varmı sizlere bir sorayım dedim
    kanal izlerken siyah bir çizgi oluşuyor. pazatesi servisi arıyacağım büyük bir ihtimalle benimle bu konuda fikirlerini paylaşacak bir arkadaşımız varsa yorumlarınızı bekliyorum harkase hayırlı günler..
  • panel arızası gibi gözüküyor,değişim olabilir.
  • servis pazartesi günü plazmayı götürdü , sizlerle paylaşacağım gelişmeleri
    herkese iyi günler...
  • sonucu bekleriz.
  • nette nereden alabiliriz,incelebiliriz.? sadece marketlerdemi satılıyor acaba
  • görüntü öyle marketlerde satılıyor ama bu aralar bakamadım,marketlerdede bu ürün devam ediyormu bilmiyorum.
  • bizim panel gitti devamlı arıyoruz kartında sorun varmış merkez fabrikadan istemişler 20 gündür gelmedi piyango çekilişine döndü hergün kargo geliyor diyorlar bu günde çıkabilir yarında çıkabilir çıkmıya bilirde diyorlar anlamıyorum şikayetvar.com yazdım sorunumu bakalım ne olacak valla panele ne alışmışız eski tüplüye 10 gün sürdü alışmamız şoklama geçirdik ilk gün ne zormuş
  • henüz sonuç çıkmadı galiba.
  • 26.08.2009 çarşamba günü servis paneli getirdi (getirdi derken evde kötü bit tv var tüplü berbat bir görüntü var vestel müşteri hizmetlerini aramıştım evde tv yok diye servise demiş müşteriyi mağdur etmeyin diye o yüzden plazmayı geçiçi olarak getirmişler )yanlız arızayı giderememişler kartında sorun var diye söylemişlerdi sorun panelde imiş ve plazma değişecek bu gün söylediler şimdi bende servisteki yetkili birir ile konuştum nasıl olsa yenisi gelecek diye acaba lcd ye geçmek için seçeneğimiz varmı diye cevap bekliyorum.
    şimdi benim izleme mesafem yaklaşık 2,5-3 metre en uzak ben aolursa kaç ekran ve nasıl bir lcd alayım bana bu konuda fikir verecek arkadaşım varmı dijital next marka uydu ile kullanıcam.
    herkese iyi günler...
  • belirttiğin mesafede sanırım aynı ölçü yani 42",yani 106 ekran iyi olur,en fazla 46" olabilir,ama 196 iyidir bence,tercih senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.karadag
    sorun panelde imiş ve plazma değişecek bu gün söylediler şimdi bende servisteki yetkili birir ile konuştum nasıl olsa yenisi gelecek diye acaba lcd ye geçmek için seçeneğimiz varmı diye cevap bekliyorum.
    şimdi benim izleme mesafem yaklaşık 2,5-3 metre en uzak ben aolursa kaç ekran ve nasıl bir lcd alayım bana bu konuda fikir verecek arkadaşım varmı dijital next marka uydu ile kullanıcam.
    herkese iyi günler...

Eğer ağırlıklı olarak SD görüntü, yani normal Tv kanalları, dvd-divx vb. izleyecekseniz Lcd Tv'ye hiç bulaşmayın derim. Size aynı Plazma Tv'den getirilmesini isteyin ve mutlu mutlu kullanın. Lcd Tv'yi eğer PC bağlantısı ile HD filmler izleyecekseniz, next-gen oyun konsolu bağlantısı yapacaksanız (ps3, xbox360 gibi) düşünmeniz daha iyi olur. Daha detaylı bilgi için eğer okumadıysanız imzamda linki bulunan rehberi okuyabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.