Arkadaşlar Seg 106 Plazmam var.İlk aldığımda mükemmel görüntü alıyordum fakat yaklaşık 1 aydır görüntüde sorun var. Ekran karıncalı ve görüntü kalitesi çok düşük ayrıca hızlı görüntülered özellikle basket maçlarında commodore 64 gibi yuvarlak şekilleri kare kare gösteriyor, hızlı görüntülerde ekranda 1 cm boyutunda kareler oluşuyor. Seg ile birlikte Vestel in bir uydu Reciever ını kullanıyorum.Bu recevir da da bir sorun var bir şey izlerken arada sırada ekranda kumadanın menü görüntüleri çıkıyor ve kumanda kitleniyor .Bir değişiklik yapmak için receviever ı kapatıp açmam gerekiyor. Servise durumu bildirdim Receiver dan kaynaklanabileceğini söylediler ve henüz bakamadılar ama ben Hdmi Dvdim ile denediğimde de aynı görüntü kayıpları oluşuyor dolayısıyla sanırım uydudan kaynaklamıyor. Sorun plazmanın bir ayarından kaynaklanıyor olabilir mi? Cumartesileride çalıştığım için servis ile bir türlü saatlerimiz uyuşmadı.Bende önce size danışmak istedim acaba sizce plazma ayarlarında bir sorun olabilir mi? Ya da ne yapmamı önerirsiniz??? Şimdiden hepinize teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
menu çıkması uyumsuzlukla alakalı goldmaster vardı tv menusunu açıyordu next altık düzeldi öbür sorunlar içinse ms tepkime süresi az olabilir gibi geliyor bana servisi bi arayın bence