Şimdi Ara

seg tv için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamun aleyküm seg 32'' lcd tv aldım arkadaşlar sonra servis çağırıp kurdurdum flash bellekle bir şeyler atıp kurdu adam güzeldi tüm kanallar çalışıyordu sonra bi kanalın eksik olduğunu farkettim tivibuspor maç vardı o gece o kanalda idi fb maçı bende manuel aradım çıkmadı sonra bi arama yaptım otomatik sayısal karasal galiba kanallar 2100 den falan başlıyor 2450 ye kadar çıkıyor arkadaşlar ne yapmalıyım kurulum yazılımı elinde olan varmı bir yardımcı olun lütfen ve tüm kanallar yok keşke dokunmasaydım

• Hocam alttaki dosyayi indir zipten çıkar fat32 formatlı flash belleğe at tv de kumandadan menü ardindan ayarlar + uydu ayarlari +uydu kanal tablosu+ usb den tv ye yükleme de kanallar yüklenecektir fakat ilk kurulumda karasal felan secti isen önce menu + kurulum + ilk kurulumdan uyduyu seçerek menüyü ilerlet kaydet en son bu verdigimi yukarda anlattigim şekilde yükle

https://yadi.sk/d/66ev5aSehxTtu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öm den yardım isteyende benim ilk kurulumu servis yaptı
  • Hocam menü de kurulumun içinde ilk kurulum diye bi seçenek var ondan bahsediyorum servisin kurulumu degil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NumberOne77 kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerini (ilk kurulumuda yaptım) yaptım en son flash belleği taktım girdim ayarlar-uydu ayarları-orada uydu kanal tablosu seçeneği yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.