Şimdi Ara

Sega Vintage Collection: Streets of Rage [XBOX 360 ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sega Vintage Collection: Streets of Rage [XBOX 360 ANA KONU]

-

İÇERİSİNDEKİ OYUNLAR:
    * Streets of Rage
    * Streets of Rage II
    * Streets of Rage 3

-

Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2012
    Tür: Beat-'Em-Up
    Dağıtıcı: Sega
    Geliştirici: M2

gamefaqs.gamespot.com
    Sega Vintage Collection: Streets of Rage for Xbox 360 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox360/671548-sega-vintage-collection-streets-of-rage

XBOX STORE LİNKİ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Nisan 2020; 16:35:19 >

• bu yeni çıkandan daha iyi :) bu arada tr geriye uyumluluk listesinde yok ama us de var. oyunu tr store dan alırsam yine bölgeyimi değiştirerek indirmem gerek?
  • Aa hocam çok enteresan. Bu oyun TR'de geriye uyumlu. TR Store'da da var. Fakat geriye uyumlu oyunlar içerisinde yazmıyor. Hatta satın alıp oynadım, şuanda Xbox One'da yüklü. Demek ki bizdeki geriye uyumluluk sayfası hatalı. Daha fazla oyun geriye uyumlu olabilir. Geriye uyumluluk için USA sayfasını ciddiye almak gerek.

TR'den zaten bu linkten oyunu satın alıp Xbox One'a oyunu indirebilirsiniz. Oyun geriye uyumlu.

Hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. Direkt TR Store'dan oyunu alıp Xbox One'a indirebilirsin.

Sega Vintage Collection: Streets of Rage / TR Store

-----

Tüm geriye uyumluluk oyunlarını öğrenmek için USA sayfasını referans almak gerek. Oranın da linkini atayım.

USA Geriye Uyumluluk Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Mayıs 2020; 14:57:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Aa hocam çok enteresan. Bu oyun TR'de geriye uyumlu. TR Store'da da var. Fakat geriye uyumlu oyunlar içerisinde yazmıyor. Hatta satın alıp oynadım, şuanda Xbox One'da yüklü. Demek ki bizdeki geriye uyumluluk sayfası hatalı. Daha fazla oyun geriye uyumlu olabilir. Geriye uyumluluk için USA sayfasını ciddiye almak gerek.

TR'den zaten bu linkten oyunu satın alıp Xbox One'a oyunu indirebilirsiniz. Oyun geriye uyumlu.

Hiçbir şeyi değiştirmene gerek yok. Direkt TR Store'dan oyunu alıp Xbox One'a indirebilirsin.

Sega Vintage Collection: Streets of Rage / TR Store
    https://marketplace.xbox.com/tr-tr/Product/Sega-Vintage-Collection-Streets-of-Rage/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410b71

-----

Tüm geriye uyumluluk oyunlarını öğrenmek için USA sayfasını referans almak gerek. Oranın da linkini atayım.

USA Geriye Uyumluluk Sayfası
    https://www.xbox.com/en-us/xbox-one/backward-compatibility/available-games
    Cevap için teşekkürler hocam. Evet tr geriye uyumlulukta bir çok oyun gözükmüyor maalesef. 4 ü denedim cidden güzelmiş. Ben bu seriyi 2. Sinden itibaren biliyorum atari salonunda oynardık sürekli. Seriyi tamamlayalım bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.