Şimdi Ara

Segate ST31000524AS-Gigabyte 880GA UD3H ikilisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki parçaya sahibim.Bir türlü cözüm bulamıyorum.Oyunlarda anlık takılmalar meydana gelıyor.Artık konu açmaktan bıktım.Servis'de care bulamıyor.Başka diskim de yok.Fiyatların ucuk olmasından dolayı başka model hdd ile takas edemıyorum.Sorun anakartın sata kontrolcüsündemı yoksa HDD'demi anlamış değilim.Battlefield 3'de Sağ köşede 'Saving' yazarken her defasında takılıyor ve sonra devam edıyor.Her oyunda ara ara takılmalar mevcut.Frapsla video cekince takılmalar dahada cok artıyor.HDD değiştirildi bad sector yüzünden bu 2.hdd sonuç gene aynı.Hd tune de bad sector yok.Ahci modla format attım,Sata kablosunu değiştirdim,Farklı isolarla win7 yükledim,Başka ekran kartı ve ram ile denedim,psu yu 850 watt yaptım.Askere 3 ayım kaldı.Lütfen yorum yapmayı esirgemeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joevin -- 1 Şubat 2012; 23:10:07 >

• Biraz basit olacak ama bios update etmeyi denediniz mi ? Chipset sürücülerini kurdunuz mu ?
  • @Mutlu
    kanka servise veriyorum geri gönderiyorlar sorunsuz diye.Sorun netleşirse üzerinde daha cok duracağım.

@ErenOlca
    Her portunu farklı farklı sata kablolarla denedım gene yok.

@Yasin
    Son 4 Bios uptadeyi yükledim fark yok.Driverlarım her zaman kuruludur.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joevin -- 2 Şubat 2012; 20:19:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.