Şimdi Ara

Şehir Bisikleti Önerisi Çıldıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800-1200 arası bütçem var. Bir sürü marka arasında gidip gelirken Carraro 225'te karar kıldım. Sonra v fren ve düz maşaya yöneldiğim için 225'ten vazgeçtim. Bu noktada; hafif**, akıcı, kaliteli ve bütçeme uygun önerileriniz nedir? Günlerdir boğuldum markalar ve yorumlar arasında.
    Mümkünse bin lirayı geçmesin ama değecek bir şeyse maksimum 1100-1200'e çıkabilirim. Normalde Carraro'da karar kıldım ama daha hafif bir şey istiyorum.

• unmeii U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sakin olmanızı öneririm. Canınız sıkıldığında kolayca değiştirebileceğiniz bir bisiklet seçerken çıldırma noktasına geldiyseniz, ileride eş seçimi yaparken mahalleyi ateşe verirsiniz. Aman diyeyim.
    Mesela Carraro Sportive 327 var düz maşa, v fren, daha yüksek donanım, daha hafif. Olmaz mı?
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    O biraz lafın gelişi. Günlerdir bir yere varamayınca bunaldım. 327 olabilir tabii ama maksimum bütçemden 100 lira fazla. Ben acaba Carraro'dan farklı alternatifler nedir, 1100 liraya daha hafif- daha iyi bisikletler var mı onu merak ediyorum.

Bu arada satıcı bana gri carraro 225'e 2015 model diyor fakat kataloglarda, internet sitelerinde 225 hep farklı bir renk. Bu da kafamı kurcalayan bir konu.

Cevap için teşekkürler...
  • bence bütçenizi aşan bisikletlerin temiz ikinci el olanlarına yönelmeniz daha mantıklı.
  • Doğrusunuz da kaç gündür sıfırını bulamıyorum, Temiz 2. El nasıl bulayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carraro 327 modelini siddetle tavsiye ederim
    Hafif ve akici bisiklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carraro alacakken fuji ve mosso ya yönelmiştim. fuji 2.1 i ve mosso 771 dmv yi bulamıyorum maalesef. carraro alacağım anlaşılan. bu sefer de 224 ile 327 arasındayım. madem fuji alamıyorum 850 liraya 224 alayım diyorum?327 kaç kilo, donanım farkı ne derece beni etkiler bilebilsem daha doğru karar vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.