< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şehirler arası yol için motor önerisi
-
-
honda adv350 ye bi bakın. Bayileri arayın derim 12 taksit yapan var mı diye. Yarısı peşin yarısı 12 taksit yapan duymuştum
-
Ben de Honda ADV350 ya da Yamaha Xmax 300 öneriyorum.
-
Bütçeni ve tecrübeni çok bilmiyorum fakat arkadaşların önerdiği gibi xmax 300 şehir içinde ve şehirler arasında ,hele ki çantası varsa, tadından yenmez. Suzuki V-Storm 250 de gayet gidesi bir motosiklet çanta setiyle çok kalıplı duruyor. Scooter olarak forza ve xmax serisi çok iyi olacaktır. Bir de naçizane nmax serisini denediğim için öneriyorum. Nmax 155 şehir içinde çok rahat bir scooter. Şehirler arasında ise çok rahat gittik geldik fakat bir hız ve performans beklememek lazım. Biraz hız istiyorsan pulsar ns200, dominar 250 bile rahat ettirecektir.
-
şehirlerarası motosiklet yorar seni. şahin , doğan al daha iyi. illa ki alacağım diyorsan alacağın en düşük model Honda Forza 250 'lik olsun scooter olarak. Vitesli alacaksan da en az 250'lik al. 200 'lük bile kurtarmıyor. Arabalar sıkıştırıyor, çaresiz hissediyorsun. Kurala uyan, motorcuya saygı duyan insan sayısı çok az. Arabaların saçmalıklarına cevap verebilecek, sıkışınca uzayabilecek, en azından 120 sabit hızla yorulmadan , zorlanmadan gidebilen bir motor bak. Yukarıda yazılan yorumda belirtildiği gibi ADV 350 işini görür bence .
-
arkadaşlar adv350 öneriyor fakat uygun fiyatlı yazdığınız fark etmemiş olabilirler. ayrıca 250 cc üzeri motorlarda vergi masrafı biraz daha fazla.
honda, yamaha ne bilindik markalar, motordan anlamayanların bile önerebileceği markalardır. tabiki yamaha xmax 250 veya forza 250 çok iyi motorlardır. ikisini de uzun zaman kullandım. fakat bu ikisi kadar kaliteli, daha konforlu ve yeni distribütörü ile daha iyi bir satış ve servis ağı kuran kymco markasını öneririm. fiyat performans olarak japonlardan daha mantıklı ve en az onlar kadar iyidir. kore menşeidir. 250 cc herhangi bir modeli işini görür. araştırmanı tavsiye ederim.
A sınıfı ehliyet alman dışında özel eğitim de almanı tavsiye ederim. scooter formlu motorlar ağırlık merkezi arkada olduğu ve genelde küçük çap tekerlekli olduğu için motosiklet formlu motorlara göre daha bilinçli kullanılması gerekir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X