Şimdi Ara

Şehir dışında üniversite okumanın zorlukları nelerdır veya yararları nelerdir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaslar yurt ortamı fılan cok mu zor oluyo sehır dısında alısma durumu fılan nasıl oluyo???

• uppp
  • Bence çok bariz kalite farkı yokken ailenin yanında okumayı tercih etmek lazım. Olgunlaşırsın falan filan derler ama iş hayatına atılınca zaten olgunlaşıcan gerekirse yine şehir dışına çıkıcan. Masraftan ve yükten başka birşey değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim mesela bende bursada yasıyorum uludağ makine tutuyo bide eskisehir osmangazi endüstri sence napmalıyım ya cok kararsızım

• Karar olarak etkilemek istemem şahsen.. Ama bana sorarsanız farklı şehirde okumak insanı geliştirir.. Aileden ayrılmak zor ve aile yanında kalmak çok rahat konforlu ama düşününce bu nereye kadar olacak. Yani şehrinizde okuyosunuz işiniz oldu kağıt kürek işiniz var yanınızda anne babanız var onlar yol gösterecek. Lisedeki gibisiniz..

Ama farklı şehirde itle kopukla da muhattap olacaksınız ortam kurmayı arkadaşlığı kazık yemeyi kendi başınıza olmayı tadacaksınız.. Ha bunu 24-25 yaşında işe başlayınca yapmakta var ama o zaman geç olacak ve bu dediklerim daha da zor olur o zaman

Şahsi görüşüm dışarıya çıkıp hastada olsan yorgunda olsan kendi işini görmeyi vaktinde kalkmak kendine bakmak her şeyi öğrenmekten yana.. Bu insanı inanılmaz geliştirip özgüven verir bence.. Aileninde kıymetini daha fazla anlamaya yardımcı olur

• Hocam mf3 siralamam 17500 dışarda bolu ve Edirne de dış yazdım çok zorlanır miyim diye dusunuyorum İstanbul olsa ya itu inşaat ya da eczacılık yazicam bu durumda gitmek en mantıklısi gibi duruyo sizin yorumunuz nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey3434 K kullanıcısına yanıt
    Ben aileden ayrılmanın birçok zorluğu olduğunu dusunuyorum Ama ben büyük ihtimal şehir dışına gidicem çünkü diş sadece dışarda tutuyo yani sana kalmış ama git nolcak filan da diyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eğer evde kalacaksan diş okurken ; evi temizlemen gerekecek, kıyafetleri yıkamak ütülemek, yemek hazırlamak her gün ve daha bi çok şey olacak. Bunları dersle birlikte yapmak zor olur bence, hele ki diş ve tıp okurken.

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Peki devlet yurtları iyi değil diyolar güzel yurtlar aylık en az 500 600 civarı ilk sene neyse de ikinci sene ev daha mantıklı evde tek kalmamak sartiyla

• Kuzey3434 K kullanıcısına yanıt
    Ben 53 k yim benimde tutuyor bende yazdim hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsandlys

Peki devlet yurtları iyi değil diyolar güzel yurtlar aylık en az 500 600 civarı ilk sene neyse de ikinci sene ev daha mantıklı evde tek kalmamak sartiyla

Hocam ev tabiki daha mantıklı ve daha güzel, eğlenceli olur ama dediğim gibi sıkıntıları da var. Hocam zaten ev tek başınıza çekilmez ya ölürsünüz sıkıntıdan falan

Yani hocam demek istediğim, tıp ve diş zaten hepimizin bildiği gibi okuması hayli zor bölümler. Bi de bu zorlu derslere ev işleri ve yemek falan girerse çok daha zor olur. Dışarda yerim falan dersiniz belki ama bi süre sonra bıkarsınız emin olun dışardan zaten para da sıkıntı olabilir sürekli dışarda yemekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 4 Ağustos 2016; 19:03:59 >

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Hocam okul olmadığı günler cumartesi pazar bi de hafta içi bugün olabiliyo bazı unilerde o günlerde hem ders çalışılıp hem ev temizliği yapılabilir gün 24 saat 8 saat uyusan 16 saat yeter okul olmadığı gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsandlys

Hocam okul olmadığı günler cumartesi pazar bi de hafta içi bugün olabiliyo bazı unilerde o günlerde hem ders çalışılıp hem ev temizliği yapılabilir gün 24 saat 8 saat uyusan 16 saat yeter okul olmadığı gunler

Orası öyle tabi hocam da bilmiyorum bana zor olabilir gibi geliyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.