Şimdi Ara

Şehir kurma simulasyon oyun önerisi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bana boyle bir oyun onerirmisiniz icine ordu olsun savas olsun ordu icin malzemeleri sehirin kaynagindan ya da ticaretle alabilecegim bi oyun ariyorum var mi boyle bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anno serisi ve setlers serisi oyunlar tam aradigin oyunlar. Annoda ordu yoktu ticaret ve sehir kurma agirlikliydi diye hatirliyorum. Tropico da daha rahat bir oynanisa sahip. Onu da tavsiye edebilirim. İndy bir oyun var, banished adinda. O da eglenceli.
  • çok savaşla uğraşmam diyorsan tropico 4 sana uygundur.
  • Yok bana savas lazim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: deoden

Anno serisi ve setlers serisi oyunlar tam aradigin oyunlar. Annoda ordu yoktu ticaret ve sehir kurma agirlikliydi diye hatirliyorum. Tropico da daha rahat bir oynanisa sahip. Onu da tavsiye edebilirim. İndy bir oyun var, banished adinda. O da eglenceli.

Anno nasil tam olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Anno serisi ve setlers serisi oyunlar tam aradigin oyunlar. Annoda ordu yoktu ticaret ve sehir kurma agirlikliydi diye hatirliyorum. Tropico da daha rahat bir oynanisa sahip. Onu da tavsiye edebilirim. İndy bir oyun var, banished adinda. O da eglenceli.

Anno nasil tam olarak ?

Anno serisinde liman kenti kuruyorsun ve hammadde urunleri alip/uretip baska urunler yapip ticaretini yapiyorsun. İplik uretip kumas yapip satmak gibi. Oyun cok eglenceli ve denge isteyen bir oyundur. youtube'da bir suru videosuna bakabilirsin. anno 2070 gelecekte gecer mesela. İstedigin donem 15. yy 18. yy versyonlarini oynayabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Anno nasil tam olarak ?

Anno serisinde liman kenti kuruyorsun ve hammadde urunleri alip/uretip baska urunler yapip ticaretini yapiyorsun. İplik uretip kumas yapip satmak gibi. Oyun cok eglenceli ve denge isteyen bir oyundur. youtube'da bir suru videosuna bakabilirsin. anno 2070 gelecekte gecer mesela. İstedigin donem 15. yy 18. yy versyonlarini oynayabilirsin.

bakıyorum hemen, teşekkürler

• Tropico serisini tavsiye ederim.
  • Age Of Empires serisi

yada Benim kişisel tercihim "Rise of Nations" yada Rome Total War
  • Anno 2070'e hiç girme.Oynayacaksan 1404 oyna

2070 çok sıkıntılı.Kaynak tüketimi, elektrik, hava kirliliği var.Ayrıca ekonomiyi kurmak 2070'de daha zor

Sim City 4 olabilir.Ekonomiyi kurmak kolay...

Tropico'dan zaten yollara önem ver yeter.En güzeli tropico
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.