Şimdi Ara

Şehiriçi az yakan dizel araç tavsiye (max. 26000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba alma arifesindeyim. Sağlıklı Uzun ömürlü bir araç arıyorum. Bütçem max. 26000 TL dir. Araçta aradığım özellik Yol bilgisayarı ve Hız sabitleme. Araba günlük 30+30 km hafta içi 5 gün yol yapacaktır. Konfor takibi önemli ancak Şehir içi az yakması dahada önemli. Genel olarak sakin kullanırım aracı.

Teorik kulaktan dolma netten görme bilgiler değilde daha çok kullanan veya kullanmış olanların yorumlarını beklemekteyim. Yorum yapacak arkadaşlar şehir içi değerlerini yazarlarsa daha iyi olabilir. LPG'li şehir içi gerçekten az yakan araçlar varsa onlarında değerleriyle yazarsanız çok iyi olur

Hyundai Accent Era tavsiye edecek arkadaşlar için : Babamda Hyundai Accent Era var evin önünde iki era istemiyorum.

Tavsiye edilmemesini istediğim araçlar : Palio Albea Siena Tata Lada gibi araçlar.

Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

(Bi kusurumuz varsa affola)

tavsiye listesi...............

1- Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Skydome - Şehir İçi Tüketim 5.5 lt - Ortalama Tüketim 4.2 lt

2- Megane 2 1.5 DCİ 80 Bg - Şehir İçi Tüketim 5.6 lt - Ortalama Tüketim 4.6 lt

3- Fiat Fiorino OTM. - Şehir İçi Tüketim 5.5 lt - Ortalama Tüketim 4.4 lt

4- 2012 Dacia 1.5 DCİ Steepway - Şehir İçi Tüketim 4.6 lt - Ortalama Tüketim 4.0 lt

5- Citroen C4 - Şehir İçi Tüketim 4.9lt - Ortalama Tüketim 4.1 lt

6 -Lancer 1,5 Invite. LPG (16 kr. yaktığı söylenmekte) - Şehir İçi Tüketim 9.2 lt - Ortalama Tüketim 7.0 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKGSM -- 11 Temmuz 2014; 8:31:08 >

• 2008-2009 linea 1.3 mjet
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

2008-2009 linea 1.3 mjet

kaç kuruş yakıyor veya 100 km şehir içi verisini verirseniz diğer arkadaşlarımızında yardım almasını sağlayabiliriz.teşekkürler
  • Grande punto dynamic skydome 1.3 multijet şehir içi ortalama 4.5 lt gördüm bu araçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyimiş tüketimi. Model yıl ne tavsiye edersin şu da olsa iyi olacakmış dediğin ne var acaba kronik sorunu falan varmıdır ?
  • hocam linea 1.3 şehir içi 6 lt yakıyor denmekte fabrika verilerinde az yaktığına emin miyiz. Sizin şehir içi veriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKGSM -- 10 Temmuz 2014; 21:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalmax

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

2008-2009 linea 1.3 mjet

kaç kuruş yakıyor veya 100 km şehir içi verisini verirseniz diğer arkadaşlarımızında yardım almasını sağlayabiliriz.teşekkürler

İstanbul da kullanıma bağlı olarak 6-6.5 lt civarı tüketimi var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E-HDI E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam 6 lt benim için fazla çok teşekkürler yorum ve cevabın için
  • quote:

hocam iyimiş tüketimi. Model yıl ne tavsiye edersin şu da olsa iyi olacakmış dediğin ne var acaba kronik sorunu falan varmıdır ?

Hocam bizdeki 2006 model 2008 yılında servisten ücretsiz city motoru değişmiş bu yıla kadar sorun çıkarmamış size tavsiyem boş bir evo almaktansa full bir grande punto alabilirsiniz vergidende avantajlı bu araç 1.3 motor tam şehir içi arabası hatta istediğim kadar devirli gor kullandım 190 km de 5.8 i geçtiremedim yakıtta :) 2006 yılından sonrakilere bakın ama city motoruna dikkat edin gerisi önemli değil vede aracın parçaları ucuz 10 binde bir bakıma giriyor polen fitresi hariç 130 tl para verdim yağ fitre vs :) hatta bugün vergisini ödedim 105 tl şaka gibi :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler hocam 6 lt benim için fazla çok teşekkürler yorum ve cevabın için

bunun altında yakan araba pek yok kardeşim o fiyata bulamazsın daha az yakanlar 301 208hdı olabilir
  • 2006 sonrası grande punto listeye eklenmiştir.

teşekkürler @xxkoksalxx
  • Mitsubishi carisma 1.8 gdi elegance (2001 ve 2002 modeli var) yol bilgisayarı, hız sabitleyici, sunroof kumaş deri koltuk, dört hava yastığı, temizi 17.000 TL civarı bulunur. Şehir içi 7-7,5 litre şehir dışı 5-5,5 litre yakar. Mitsu motoru efsane zaten sorunsuzluğuyla nam yapmıştır, D sınıfı geniş araçtır, şişesi aynı fabrikada üretilen Volvo S40'la aynıdır, inşallah askerden dönünce alacağım araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 10 Temmuz 2014; 22:21:41 >
  • megane 2 1.5 dci 80 beygirlik
    şehir içi yakıt kişiye göre değişir ama araç gerçekten hem şehir içi hem de uzun yol olarak çok az yakıyor
    kabaca hesapla ş.içi 5-5.5 civarı dolaşmak mümkün uzun yolda 110 km hız ile 4.5 civarları
    hatta 90 ile uzun yolda kullanırsanız 4.0 'a bile düşürebilirsiniz
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hocam dışarda 6 lt yakan dizel çok. DH yazma amacım siz değerli arkadaşlarımın tarafsız, doğru ve güvenilir arkadaşlar olduğunuz içindir.

@jimhendrix İlginiz için çok teşekkürler.

Hedef yüksel yol çok. Yola devam
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    Hocam 7.7 yakıt benim için çook fazla ve daha yeni jenerasyon araçları almak isterim ki biraz daha uzun süre gözden düşmesin.
    Aracın motoru, konforu ve teknolojisi dediğiniz gibi çok üst düzey bana göre ancak listeme giremeyecek 7.7 lt ve jenerasyon farkından dolayı.

İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. @soul calibur
  • Aradığınız araç Mitsubishi Lancer 1,5 Invite. LPpg uyumu çok iyi, çok az yaktığını söylüyorlar, invite modelinde hız sabitleyici ve yol bilgisayarı var, bir bakın derim.

Örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-acil-satilik-110%2C000-km-de-169459681/detay
  • ahmetnavruz kullanıcısına yanıt
    Megane gerçekten hoş bir araç. Model yıl ne tavsiye edersin şu da olsa iyi olacakmış dediğin ne var acaba kronik sorunu falan varmıdır ?
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    Hocam araç muhteşem bir görünüme sahip çok hoşuma gider gördüğümden beridir. biraz araştıracağım bu lanceri.
  • arkadaşlar fiat fiorino otomatik vites dizel hız sabitleme ve yol bilgisayarlı model mevcut e modunda kullanınca 5 lt şehir içi normaldede 5.5 şehir içi yakıyor tavsiye olunabilir mi benim için ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-boyasiz-orjinal-arac-arayanlara...otomatik-vites-emotion-171375839/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

megane 2 1.5 dci 80 beygirlik
    şehir içi yakıt kişiye göre değişir ama araç gerçekten hem şehir içi hem de uzun yol olarak çok az yakıyor
    kabaca hesapla ş.içi 5-5.5 civarı dolaşmak mümkün uzun yolda 110 km hız ile 4.5 civarları
    hatta 90 ile uzun yolda kullanırsanız 4.0 'a bile düşürebilirsiniz

çekişi nasıl hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.