Bildirim
Şehirler Arası Otobüste Host olmak (Acill)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konu takip. -
Muavin demeye dilin varmıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayrına up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ay host ulan -
quote:
Orijinalden alıntı: CORNHOLIO
sana ne
quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
ay host ulan
Arkdaşlar kavga etmeyi bıraklmda hiç anlayan bilen yokmu yav :S
aklımda anadolu pamukklae istanbul seyaht var
YOKMUU FİKRİ OLANN
-
Muavinlik benim gördüğüm kadarıyla çok zor değil yolcu olarak gözlemim bu.Antalya-İzmir Pamukkale seferleri 2-3 kere dağıtım yapıyorsun ondan sonra millet arada su istiyor sadece.Geri kalan zamanda muavin ortalıkta olmuyor takılıyor.Bir de dinlenme tesisinde otobüse öyle üstünkörü su tutup temizliyor.Yolculuktan sonra 10-15 dakika sağı topladıktan sonra işi yok diye biliyorum.Bu işi yapan bir kaç kişi biliyorum zor diye bir şey duymadım. -
Zor yanları bence uzun yola gidersen adam gibi uyku uyuyamayacaksın. Hele ki gece seferiyse. Oturarak ne kadar rahat uyuyabilirsinki. Zaten işletme senin uyumana izin verecek mi oda var. Ama kısa mesafelerde git gel olursa pek sıkıntı olmaz herhalde. Örneğin bursa-yalova seferi gibi. Tabi istanbulda oturuyorsun herhalde. -
Nilufere gir girebilirsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Muavin ve host farklı şeyler. Muavin host'un bi kademe üstü, doğrudan şoför yardımcısı gibi ...
Edit : şoför veya muavin tanıdık değilse biraz eziklenirsin, fazla yüklenirler ... Şoför muavine der, muavinde sana der yada kendi 2 yapıyorsa sana 4 yaptırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 7 Ocak 2015; 19:11:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak
Nilufere gir girebilirsen
evet kardeşim silivri istanbul otogar biraz uzak ama olsun 6 gün eve gtmmeye razıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: ozeceze
quote:
Muavin ve host farklı şeyler. Muavin host'un bi kademe üstü, doğrudan şoför yardımcısı gibi ...
Edit : şoför veya muavin tanıdık değilse biraz eziklenirsin, fazla yüklenirler ... Şoför muavine der, muavinde sana der yada kendi 2 yapıyorsa sana 4 yaptırır
Neden Nilüfer KArdeşim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X