Şimdi Ara

şehirlerarası otobüs resimleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biri 2004 model bunu biliyorum
  • 090plakalı 2004
    866plakalı 2005
  • abi süpersiniz yaa size ne diyim valla böyle sohbete geç katıldım haberim olsaydı sonuna kadar sohbetinizde beraber olurdum abicim bende otobüslere bayılıyorum .. tek isteğim ölmeden önce 1-2 gün bile olsa muavinlik yapmaktır.. ve benim favorimde dadaş truzimdir yarın dadaş truzimle seyahat yapacam erzuruma gidecem ve şimdiden beni heyecanlandırıyor dadş truziminin resimleri varsa sevinirim abilerim...acaba şimdi 403 mü kullanıyolar valla favorim 403 3 yıl fln oldu en son yolculuk ettiğimde 403 e binmiştim bi bilginiz varmı
  • dadas yeni 403 kullanıyor
  • hım iyimi sence ustam o otobüsler ... yarın yola çıkacam dadaş la acaba hepsimi yeni 403 köklü bi firma yani kendimi bildim bileli dadaş truzim var ve ben ne zaman erzuruma gitsem onla giderim ... hiç bi şikayetim olmadı saolsunlar.. arşivi olan abicim acabaa sende varmıdır yeni 403 ler veya herhangibir dadş firmasının otobüsü
  • dadasın tek sevdiğim yönü yapma kasa arac filosunda yok yani orjinal araclar ancak uzun sefere onları koyması biraz rekabet ortamda etkiliyor ama diğer erzurum firmalarındada en hep 403 gördüm travego-neoplan-setra-manla filoyu yenilese dahada iş yapar yani
  • Hım bütün araçları orjinal diyosun yani güzelmiş abicim saolasın açıklamaların için
  • arkadaşlar elinde çankırı öözlem turizmin arabalarının resmi olan varmı.varsa rica etsem koyarmı.hepinize iyi günler
  • rkadaşlar konu unutulmasın yeni otobüs resimleri elinde olan bizllerle paylaşabilirmi???
  • bunlarda karısık

şehirlerarası otobüs resimleri

• sinop firmalarının resimlerinide koyabilirmiyiz arkadaslar
    gerci durumları pek ıı degıl heralde ama..
  • sivas firmaları yokmu?koyarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 12 Ağustos 2007; 12:54:56 >
  • arkadaşlar resim istiyorsanız güncel-şehirlerarası otobüsler bölümünden isteyin burayı kullanmıyoru
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

resimler

vaay, memleketimin otobüs fotolarını koymuşsunuz. niksar dan olanınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.