Şimdi Ara

şehirlerarası otobüs resimleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ub.yiles

insan hala inanamıyor önceleri bunlarlamı insan taşınıyordu...şimdi setra neoplanları görünce gözüme dahada tuhaf geliyor bunlar

değil mi ya ben de bazen soruyorum kendi kendime bu soruyu o kdr yol nasıl gidiyorlardı diye.

bir yukarıdakine bak birde buna

şehirlerarası otobüs resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 22 Temmuz 2007; 20:18:11 >
  • dedem hep anlatırdı bu otobülere bindiklerinde eskiden ziftli yol yokmus toprak yolda giderken çıkan toz dumanı aracın içine giriyormus yolcular indiklerinde tozdan suratları belli olmuıyormus bende sorardıom dedeme bunlarda klima varmı diye hep benle dalga geciyor bu cocuk diye kızardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

dedem hep anlatırdı bu otobülere bindiklerinde eskiden ziftli yol yokmus toprak yolda giderken çıkan toz dumanı aracın içine giriyormus yolcular indiklerinde tozdan suratları belli olmuıyormus bende sorardıom dedeme bunlarda klima varmı diye hep benle dalga geciyor bu cocuk diye kızardı

o araçlarda klimada var ,, host ve hostes de var ,,online bilet sistemi de var

• quote:

dedem hep anlatırdı bu otobülere bindiklerinde eskiden ziftli yol yokmus toprak yolda giderken çıkan toz dumanı aracın içine giriyormus yolcular indiklerinde tozdan suratları belli olmuıyormus bende sorardıom dedeme bunlarda klima varmı diye hep benle dalga geciyor bu cocuk diye kızardı

aslında o günün koşullarını düşünecek olursak o araçlar bile gayet lükstü yani. yürümektense otobüslere binip yavaş yavaş gitmek yürümekten bin kat daha iyidir yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

aslında o günün koşullarını düşünecek olursak o araçlar bile gayet lükstü yani. yürümektense otobüslere binip yavaş yavaş gitmek yürümekten bin kat daha iyidir yani.

bence de haklsın o zamanlar 302 şimdikinin neoplanıydı herhalde

• ozamanlar velespit bile yoktu bırakın otobüsü ancak bir sistem vardı tabanvay sistemi yada atlarla eşeklerle
  • hem arızalıyolcu hemde mavim abi kayboldu ahmet abiyi istanbula gelecek diiye biliyorum fakat mavim abiden haber yok

• ahmet abiniz geziyordu bügün gezicem dedi bana cünkü
  • burdayım dostlarım
    cuma cumartesi yoğundum biraz iyiyim şükür,sağolun var olun.

eskinin 302 si şimdinin neoplanından değerliydi dostlar,yokluk zamanıydı ozamanlar,insanlarda şimdiki kadar bilgili ve görgülü değildi dışardan haberi yoktu kimsenin en baba otobüs 302 idi,çünkü burunlu manlardan sonra 302 çıkmıştı....

@ub.yiles
    anında istek programına iki istekte benden,
    özdeveli ve develi seyrani
    bul bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

burdayım dostlarım

eskinin 302 si şimdinin neoplanından değerliydi dostlar,yokluk zamanıydı ozamanlar,insanlarda şimdiki kadar bilgili ve görgülü değildi dışardan haberi yoktu kimsenin en baba otobüs 302 idi,çünkü burunlu manlardan sonra 302 çıkmıştı....

@ub.yiles
    bul bakalım

yok devenin nalı nerden bulayım onu şimdi

• quote:

quote:

burdayım dostlarım

@ub.yiles
    bul bakalım

yani mavim abi sende vur deyince öldürmüşsün

• Herhangi bir Çankırı firması istesem
  • quote:

quote:

burdayım dostlarım

@ub.yiles
    bul bakalım

valla ben anlamam sana üç tane yol
    1-develiye gideceksin(kayseriye bağlıdır)
    2-ankara otogarında pusuya yatacaksın
    3-istanbulda pusuya yatacaksın,akşam 8 de istanbuldan kalkar,gelen arabaysa sabah 5 ile 7 arası gelir şansına artık

• dostum benim develi istemiş tüm develer kurban olsun develen baslayan hangi firma varsa koyucam

• ama bunlar firmanın web sitesinden alıntı ....kendi çekimin yok mu melih abi bi de senin neoplanın resimlerini ne zaman göreceğiz
  • benim arac bu cuma sefere çıkıcak allahın izniyle sefere cıkmadan bol bol fotolarını görüceksiniz
  • resimler

• star diyarbakır fotosuna bayıldım dayı fotoğraf cekeni öldürcek gibi bakmıs
  • @meli-417

develi seyrani tamamda otobüs uymamış
    develiye setra 20 sene sonra gelir
  • ancak siteniz var dostum ya karadeveci de karayı atarsak deveci olur ben sana yapıcam bişr kıyak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.